Murat Boşoğlu olayı önce klasik bir aldatma olayı gibi gündem oldu. Ancak ülkenin kanayan yarası kimsenin beklemediği bir anda yeniden gün yüzüne çıktı: Ensest. Eğitimli-eğitimsiz, ünlü-ünsüz fark etmez, ülke nüfusunun ciddi bir oranı bu olayı yaşıyor. Kimisi istekli kimisi isteksiz. Murat Başoğlu ve yeğeni mevzusu açılınca birçok kişi:




-Huzursuz oluyor.




-Konuşulması ve derinden yok edilmesi gereken bu konuyu kulak arkası etmeye devam etmek istiyor.




-"Aman şimdi konuşmayalım bu konuyu" diye söze karışıyor ortamın en büyüğü.




-Hatta yakınında bir şey varsa Murat Başoğlu konusu açılınca "Şuradan kendimi atacağım. Bu konu açılınca bana bir şeyler basıyor" diyor.




-"Ben utanıyorum, yerin dibine giriyorum. Bu konuyu içim almıyor. Hande ve Murat o evin içinde nasıl duruyor anlamıyorum" diyor.




Kendimi bildim bileli ara ara açılan, çoğu zaman yokmuş gibi yapılan bu en derin, en korkunç, en iğrenç konu yok sayılıyor. Peki ne yapacağız?




-Yine mi sümen altı edeceğiz?




-Yine mi konuşmayacağız?




-Yine mi yok sayacağız?




-Yine mi görmezden geleceğiz




-Yine mi hiçbir ceza belirlemeyeceğiz?




Yetkililere soruyorum...




İsyan diye diye fenomen oldu




Ahmet Parlak bir yarışmaya giriyor ve hayatı değişiyor birçok kişi gibi. Asıl mesleği kebapçılık. 8 yaşında iş hayatına adım atmış. Türkiye'de böyle hikâye çok malumunuz. Tırnaklarıyla kazıyarak, zorlukları aşarak gelen çok kişi var. Hele bir de kişiliği değişmemişse, mis. İşte Ahmet de onlardan. Kişiliği bozulmamış, kendini hiç bozmamış, sapasağlam. Ne verdiği sözden dönüyor, ne sorumluluktan kaçıyor. Özlediğim insan modeli. Ahmet Parlak'la arkadaşlarım Atilla ve Feyzan Bingöl sayesinde tanıştım. Feyzan Bingöl de Mersinli, Ahmet Parlak gibi. Mersinli sıcakkanlılığı var ikisinde de. Parlak'ın Mersin'de Parlak Ocakbaşı adlı bir kebapçısı var. Mekânın özelliği Ahmet'in canı istediği zaman çıkıp şarkı söylemesi. İşte ‘İsyan' diyor herkes tanıyor. Fenomen olması bu sebepten. Birçok yerde sahneye çıkıyor, Avrupa'da sahne almadığı yer yok ama sonra dönüyor kebapçısının başına. Son birkaç gündür gözlemliyorum, yolda yürüyemiyor. Öyle her gün ekrana çıkmıyor, gazetelerde boy göstermiyor ama ciddi fenomen olmuş, herkes peşinde. İki adımda bir durduruyorlar, boynuna sarılıyorlar, atlıyorlar, zıplıyorlar, mıncıklıyorlar. Acayip seviliyor.




Kulüplerde Facetime modası




Saat bir hayli geç. İçerisi kalabalık ve karanlık. Eğlence tavan yapmış. Ellerde telefon. Hatta Facetime'lar açık. Görüntülü konuşma yapılıyor. Hayır birbirlerini duymuyorlar. Daha çok süzüyorlar. Kız yatakta, adam dans ediyor. Adamın yanında başka bir kadın var ama Facetime yaptığı kadın diğerini görmüyor. Tuhaf ve saçma bir durum. Ya bana bir haller oluyor ya da insanlara bir şeyler oldu ben anlamıyorum. Anlayan varsa biri bana anlatabilir mi?





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR