Benimle birlikte birçok insan bu albümü bekliyor. İşte tanınmış ünlü DJ'lerin hazırladığı Selda Bağcan remiks albümünün


kapağı. Albüm pazartesi günü baskıya girdi. Bu hafta tüm müzik marketlerde yerini alacak. Gitarı eline aldığı zaman henüz


10 yaşında olan Bağcan, Türkiye'de doğdu ama ünü Türkiye sınırlarını aşmış bir isim. Onunla tanışmak, tanımak, sohbet


etmek, şarkılarını dinlemek, anlamak, sesine büyülenmemek imkânsız. Ülkemizde birçok kişi tarafından kıymeti yeni


anlaşılmış bir isim olsa bile dünya kıymetini biliyor ve bağrına basıyor. Bunca yıllık emek, yani Selda Bağcan gerçeği gün geçtikçe adım adım ilerliyor. Hayatı yollarda geçmiş. 2000 yılında Köln Arena'da gerçekleşen konserde yer alınca Guiness Rekorlar Kitabı'na bile girmiş. Hayatı, yaşadıkları, ödülleri say say bitmez. Müzik dünyası için kıymetli. Yolundan dönmemiş hiçbir zaman pes etmemiş. Şimdi yeni nesil Selda Bağcan'ı keşfediyor ki bence bu albümle birlikte daha da sevecekler. Çünkü artık mekânlarda DJ'ler Selda Bağcan'ın remikslenmiş şarkılarını çalmaya başladı. Şarkılar inanılmaz tepkiler alıyor.

Bu kadınlar tez konusu olmalı

Son dönemde Hülya Avşar ve Seda Sayan'dan gözlerimi alamıyorum. Adeta yeniden doğdular farkında mısınız? Zayıfladılar, gençleşiyorlar, güzelleşiyorlar, üretiyorlar. Daima önlerine bakıyorlar. Oysa birçok kişi “Kendimi bildim bileli bu kadınlar var.


Ben bebektim onlar şöhretti, hâlâ şöhretler, bir kenara çekilmediler, bir pes etmediler” diyor. “Ne güzel işte, mis gibi işte, çalışıyor ve üretiyorlar” diyemiyoruz nedense. Zaman ilerliyor, hayat değişiyor, hiçbir şey eskisi gibi kalmıyor. “Yaşını başını aldı artık çekilsin” düşüncesi tarih oldu hanımlar beyler. Artık yaşsız, üreten, çalışan, durmayan insanların döneminde yaşıyoruz.

Bu iki kadının ortak noktası:

- Magazini çok iyi biliyorlar.


- Geçmişte çok zorluklar yaşadılar.


- Nasıl şöhret olunur, nasıl kendinden bahsettirilir çok iyi biliyorlar.


- Ülkenin birçok dönemine şahit oldular.


- Kendilerini geliştiriyor, yetiştiriyorlar.


- Başkalarıyla değil, kendi işleriyle ilgileniyorlar.


- Bir proje söz konusu olunca disiplini asla elden bırakmıyorlar.


- Yeni nesli takip ediyorlar.


- Yeni projelere açıklar.


- Dünle değil yarınla ilgileniyorlar.

'Anneler bikini giyemez' ne demek

Demet Şener bikinili fotoğraf paylaşıyor, bizim bilmiş insanımız yine devrede. Aman bir çanak tutuluyor bir çanak tutuluyor. İki çocuklu anne bikini giyemezmiş. Yok ya! Kendisinin öyle fit vücudu olsa bakalım giymeyecek mi? Geçiniz hanımlar beyler, bunları geçiniz. Bir aynaya bakınız, bir kendinize bakınız. Kadın taş gibi, fit, fıstık gibi. Keşke çok yorum gelen o fotoğrafı kaldırmasaydı. Hatta inadına her gün daha da çok paylaşım yapsın.

Yaşım ilerledikçe ne mi öğrendim?

- Üç-beş soytarıya kulak asmamayı. Ve o üç-beş soytarının hep var olduğunu, hiç yok olmadıklarını.


- Çalıştıkça , ürettikçe, doğrudan sapmadıkça kötü insanların etrafında cirit attığını. Ve seni kendi gibi yapmaya çalıştıklarını.


- Çamur atan insanların varlığının gün geçtikçe çoğaldığını.


- Kişilerin ne yapıyorsa karşısındakinin de aynısını yaptığını düşündüklerini.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR