Kimin olduğu belli olmayan gizli bir el geliyor, Türkbükü Çilek’in önünde silahını ateşliyor. Biri vuruluyor. Sonra yine ateş ve bu sefer Sess’in önündeki komi vuruluyor. Henüz 21 yaşındaki bir genç hayatını kaybediyor bir canavar yüzünden.


Kapıdaki koruma vuruluyor. Ve eğlenenlerin arasında bulunan Jess Molho’nun eşi Zeynep Molho sırtından vuruluyor. Saat 03.15 sıraları, cumartesi gecesi. Mevzu neden olmuş bilinmiyor.Hani ‘2 mekân arasında kavga’, ‘içeriye alınmadığı için ateş açtı’, ‘2 masa arasında kavga’, ‘kadın kavgası’ gibi şeyler değil. Adamın teki geliyor, ateş açıyor ve kaçıyor. Olacak iş mi? Bu tam da eğlence hayatına ya da oradaki insanlara kafa tutmak. Huzur bozmak. İnsanların canını hiçe saymak. Yazıklar olsun. Orada illa Eğlence hayatı için önemli bir gece.eğlencede olmanıza gerek yok. Yolda yürüyor olabilirdiniz siz de. Dondurma yiyerek yürüyen insanlar var mekânların önünde. Çocuklarıyla yürüyen insanlar var. Yol orası, yol! Hepimiz orada olabilirdik. O kadar yatırım yapılıyor 3 ay için. O kadar çok üzüldüm ki size anlatamam. Bodrum’un incisi Türkbükü’nün tam da ağustos ayında içine edilmesi budur işte.




İnsanlar ekmek parası kazanıyor




Birçok zavallının 'eğlence' diye baktığı mekânlarda çok kişi de ekmek parası kazanıyor. O hayatını kaybeden 21 yaşındaki çocuk evine ekmek parası gönderiyordu. Yazıktır, günahtır. Sezon kısa, orada çalışan insanlar var. Ve gece-gündüz deli gibi çalışıyorlar. Evlerinden uzakta... Ama bizim o kadar çok sığ insanımız var ki “Ne olacak canım, Bodrum” diye olaya baktı ve aşağıladı. Yazıktır, günahtır. Yapmayın. Her atılan kurşun bu ülkeye zarardır. Unutmayın! Geçmişler olsun. İnşallah en yakın zamanda toparlar.




Bodrum Marina'da kaliteli müzik




Müzik ruhun gıdasıdır ya. Şöyle güzel bir müzik dinleyelim içimiz açılsın diyorsanız, Bodrum Palmarina'da Agency Live'a uğramadan tatilinizi bitirmeyin derim. Harika müzikler yapılıyor. İnanılmaz güzel isimler sahneye çıkıyor. Ben en son Zeynep Özyılmazel'i izledim. Acayip keyifliydi. Geçen hafta da Nükhet Duru sahneye çıkmış. Duyduğuma göre yıkılmış orası. İnşallah ikincisini yakalayacağım. Yolunuz düşerse siz de kaçırmayın. Salı Tolga Futacı, çarşamba Bilge Nihan, cuma Müjde Kızıltan,cumartesi-pazar Selen Servi sahnede. Daha ne olsun? Mis gibi




Unutmadan




Diyetten vazgeçemeyip pizza yemek isteyenlere Agency Live’da tam diyetlik pizzalar da mevcut. Mürekkepli siyah, 7 tahıllı diyet ve beyaz olmak üzere 3 çeşit hamurdan yapılan, kalorisi az, kâğıt gibi incecik pizzalar... Ve tabii bunlar bir de pazardan alınan yöresel ürünlerle yapılınca tadından yenmiyor.




Meşhur Zeynep, artık Hazine’de




2 senedir gece müdavimlerinin bildiği, kulaktan kulağa “Zeynep günü, hadi gidelim” dediği Zeynep Bastı'kı bundan böyle Jupiter Group'la anlaştı. Müdavimi, fanı, seveni çok. İlk çalışma da Bodrum Hazine'de start aldı. Her çarşamba Bodrum gecelerinde. Daha sonra da Cihangir Hazine’de devam edecek. Meraklısına.




Bodrum Antik Tiyatro'da...




Hazır müzikten bahsediyorken, tatilde de müziksiz, konsersiz kalmak istemeyenlere duyurulur. Bodrum Antik Tiyatro'da 5 Ağustos'ta Sıla, 12 Ağustos'ta Sibel Can, 17 Ağustos'ta Sunay Akın-ilhan Şeşen, 18 Ağustos'ta Deniz Seki, 25 Ağustos'ta Erol Evgin, 26 Ağustos'ta Yılmaz Erdoğan, 27 Ağustos'ta Duman olacak. Bir yerlere not edin derim. Ben birçoğunu not ettim bile.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR