Yıllardır "Ah bu evlilik programları" diye başlayan konuşmalar yapılır, bilirsiniz. 2 gece önce aniden "Evlilik programları yasaklandı" açıklamasıyla sosyal medyada mavra dönmeye başladı. Bu durumlarda Türk insanının yaratıcılığı tavan yapıyor. İnanılmaz cümleler kuruyorlar. "Evlilik programları yasaklandı mı yasaklanmadı mı?" tartışmaları sürerken yayınların yapımcıları, sunucuları dahi mevzudan hiç bir şey anlamadı bizler gibi. Sonradan gerçek ortaya çıktı, şimdilik programlar sürüyor ama ciddi elden geçirilecek ve düzenlemeler yapılacak.




Seda Sayan da önceki gün "Esra Erol'la görüştük. Biz televizyoncuyuz, yeni formatlar bulacağız" demiş. Bulsunlar hem de en alasını, en güzelini, en kalitesini yapsınlar. İzleyiciye ne verirseniz onu izler ve sahiplenir. Düne kadar bu kadar kalitesiz yayınlar yoktu. Yapıldıkça, devam edildikçe izleyici de sürüklendi bu çarkın içine. Ve bu çark böyle işlerken yapımcılar, sunucular dahi kendi yaptıkları işi sevmez oldu. Özellikle Seda Sayan ve Esra Erol çok ciddi rahatsızlık duyuyorlardı. Bunu da çok dile getirdiler zaten. O yüzden de önayak olsunlar. 2 güçlü kadın, ciddi takipçileri var. Onlar bu işi başlatırsa arkasından çok kişi gelecektir ve kalitesizlikte tavan yapan yayınlar güzelleşecek ve yeniden ekranlara kalite gelecektir. Çünkü şu an yaptıkları yayınlarda:




-İnsanlar gerçekten evlenmek ve eş bulmak için değil, ünlü olmak için oturuyor.




-Sadece kavganın prim yaptığını düşünüyor ve düşündürtüyorlar.




-Çok abartılı makyaj ve kıyafetlerle Türk kadını ve erkeği profilinin tamamen dışında bir görüntü sergiliyorlar.




-O yayında olan kişi kendini dünya starı zannediyor ve "Ben artık her yerde çalışamam, her yerde olamam" moduna geçiyor. Ve belki de o yayın sonrası hayatı kararıyor.




-Normal hayatta dışarda bir çalışma hayatları olmuyor, olamıyor. Çünkü o yayınlarda oturup eş bulmaya çalışan herkes kendini bu ülkede çok ünlü zannediyor.




Velhasıl. Bu tarz uzayan detaylar var. Ben Seda Sayan ve Esra Erol'un bu işin önderliğini yapacağını düşünüyorum. İkisi el ele verip kendi yayınlarında bir kalite oturtabilirlerse kazanacaklardır.




İsra'dan Sibel'e şarkı




Sık sık yazıyorum söz yazarı İsra Gülümser ile alakalı yazılar. Çünkü çok güzel şarkı sözleri yazıyor ve hepsine ilk şahit ben oluyorum. Çoğunun üretimi de bizlerin yanında oluyor. O yüzden şarkılar daha bir tadından yenilmez oluyor. Şimdi Sibel Can'ın yeni albümü için 3 harika şarkı verdi İsra Gülümser. Bir şarkıyı dinledim, bayıldım. Keşke bir an önce çıksa, sabırsızlanıyorum. Kenan Doğulu'nun albümünde de İsra şarkıları var. Ve Berkay'ın albümünde de. Bu yaz tam bir bombardımana hazırlanın derim. Güzel şarkılar geliyor.




'Verdiğim kiloları yeniden aldım'




Bana sürekli "Ben de sizin diyet yaptığınız yerle diyet yaptım ama kiloları geri aldım. Ama siz almıyor ve gayet iyi gözüküyorsunuz. Ne yapabilirim?" tadında mail'ler ve mesajlar geliyor.




-Kilo verince "Nasıl olsa kilo verdim" deyip rahat etmeyeceksin.




-Bir ölçüyü kaçırıyorsan, iki gün sıkı tutacaksın.




-Sporu bırakmayacaksın.




-Hep diyet yapmayacaksın ama yeme-içme konusunda bir tavrın ve tarzın olmalı. Her zaman ölçü önemli.




-Osman Müftüoğlu'nun dediği gibi meyvenin ölçüsünü kaçırmayacaksın.




-3 beyazdan uzak duracaksın.




-Her gün 10 bin adım atacaksın.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR