TÖVBE tövbe! Kibariye ne ettin, neden ettin? Çıkıp 3 bin kişinin karşısında "Hamileyim" deyip sonra "Yok değilim" dedin. Hayır ben de safım. 20 yıldır bu işi yapıyorum hala kanıyorum. Etrafımda birçok kişi "Kesin reklamdır bu. O kadın hamile olamaz" yorumu yaparken ben "Yok canım sizde ne kötü niyetlisiniz. Olabilir, neden olmasın?" diye Kibariye'yi savunuyorum. "Benim kesin reklam yapıyordur" demem lazımken başkaları diyor. İnsanlar kanmıyor artık işte. Kibariye de bu saatten sonra reklam peşinde koşuyorsa ki bu durum onu gösteriyor yazık.

Hülya da reklam yaptı

TAM da işte bu zamanda Hülya Avşar da dans eden bikinili videosunu koyunca sağımda, solumda, önümde arkamda:

-E Hülya Avşar kendinden söz ettiremeyince ne yapsın?

-Genç nesil geldi, Hülya Avşar da ne yapsın bu yola başvurdu.

-Kibariye "Hamileyim" der, Hülya Avşar anlamsız bir video koyar, reklamın iyisi kötüsü olmaz gibi cümleler kurulmaya başlandı.

Öncelikle:

1-Reklamın iyisi kötüsü olur.

2-Hülya Avşar "Magazinin kitabını yazar. İstese başka türlü konuşturur kendisinden.

3-Yeni aşk hazırlığı da diyebiliriz.

Sanal gerçeklik avucunun içine aldı

GEÇEN sene tam da bu zamanda Berlin'deydim. Bu sene de bulunma sebebim bu yıl 56.'sı düzenlenen dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı olan IFA'ya katılmak.Çünkü 'gururla yerli' sloganıyla kendinden söz ettiren Vestel, bu sene 26. kez bu fuarda, 730 ürünle. 100 metrelik bir stantla başlayan serüven, 3 bin metrekarelik stantla her gördüğümde beni de hayrete düşürüyor. Bu sene robotlar iş başındaydı. Ve çağın en önemli mevzusu sanal gerçeklik olan Virtual Reality deneyimi de yaşadım ki inanılmazdı. Ayrıca tüm bunların yanında gelen tüm konuklara ikram edilen Türk kahvesi, lokumu ve lahmacunuyla tüm yabancıları mest ediyor Vestel 500 çalışanıyla. Yani hem göze, hem damağa.

Kenan'la ne olacak belli değil

BU sene fuarı Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğangezdik. Turan Erdoğan "Her sene metrekaremiz ve ürünlerimiz büyüyor. Gelen herkes hayran kalıyor. Bunları görmek inanılmaz bir duygu" diyerek 25 sene önce 4 kişiyle çıktıkları bu yolda geldikleri durumun başarısını anlatıyor gururla. Reklamların etkisini es geçmemek gerek ve tabii Kenan İmirzal'yla anlaşma devam edecek mi merak etmiyor değilim. Ama onlar da henüz bilmiyorlar. Yani ekip olarak da oturup bir karara varmamışlar. Acaba başka kim olur Gururla Yerli diye de araştırmıyor değiller.

2 metreye çık, 100 metreden düş

İŞTE tam da bunu yaşadım sanal gerçeklik gözlüğü Virtual Reality yani VR'yi takınca. Merakla beklenen IFA da görücüye çıktı. 2 metreye çıkıp 100 metre atlamak korkunçtu. Zaten bir çığlık atmışım ki tüm fuar korkmuştur. Bu arada herkes sıradaydı bu deneyimi yaşamak için. Tabii benim gibi sevmeyen olacağı gibi seveni de çok bol olacaktır kesin. Sonuç bende kötü bir his bıraktı tıpkı sanal dünyada dolaştıktan sonra kalan iz gibi.

Ve ne mi öğrendim?

- Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladığını.

-Sanal gerçeklik adrenalini herkesin yaşamak istediğini.

-Erişilebilirlik projesi ile engelleri kaldırılacağını..

-100 bardağın 14 dakikada yıkanabileceğini.

-Çamaşır makinasının sessizini biliyordum ama fırının da sessizini hiç bilmiyordum.

-Lahmacunun günden güne hepimiz için vazgeçilmez olduğunu.

-Türk kahve dükkanlarının yurtdışında da Nespresso gibi fazlasıyla açması gerektiğini.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR