Düğünler insanların gülüp eğlendiği, göbek attığı, dostlarıyla bir araya geldiği yerlerdir. Bir aile olmaktır. Gaziantep'te yaşanan olayı anlamaya, anlatmaya kelimeler yetmiyor. Nefes yetmiyor. Tükendik, bittik, acıdık, yok olduk. Canımız yanıyor. Bu kanlı vahşet son bulsun diyerek defalarca sayfalarımızı karartıyoruz ama olmuyor. Olamıyor. Allah hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına sabır versin. Ve Allah aşkına bu son bulsun.

'Bana gelmeyin Sıla'ya gidin'




Cumartesi gecesi Cenk Eren, Bodrum Türkbükü My Cabaret'te sahneye çıktı ve birbirinden güzel şarkılarını söyledi. Eren bir ara "Eğer 3 Eylül'de Bodrum'daysanız mutlaka Sıla'ya gidin. O gün ben de sahnede olacağım ama sanatçılar sahnede olmalı, konserleri iptal edilmemeli. Sıla çok yanlış anlaşıldı. O yüzden Sıla'nın konserine mutlaka gidin" dedi. Konserleri iptal edilen Sıla, 3 Eylül'deki Bodrum Antik Tiyatro konserine kadar tüm etkinliklerini iptal ettiğini ve o zaman sahneye çıkacağını açıklamıştı.




Baba-oğul sahnede




Yaz başından bu yana Türkbükü Bella Sombra Otel'de cumartesileri yapılan akşamüstü partileri çok popüler. Bodrum'da çok konuşulan partilerin ilk sırasında geliyor İskender Paydaş ve ekibinin sahne aldığı bu organizasyonlar. Ben de ilk kez cumartesi günü katıldım Murat Özalp ve Şebnem Ercantürk'ün partisine. Gerçekten güzel ve keyifliydi. Özellikle İskender Paydaş'ın oğlu Ömer'in sahneye çıktığı anlar. Hem keyifli, hem de güzeldi. Ömer'in baba mesleğini seçeceği şimdiden belli oldu.




Bodrum ve Alaçatı'daysan yemeden geçme




-Türkbükü Bella Sombra'da, kaburga ve bostan patlıcanı içinde spagetti.




-Alaçatı Esnaf'ta sarımsaklı, maydanozlu çıtır çıtır patates kızartması.




-Yalıkavak Fenix'te yumuşak kabuklu taco.




-Türkbükü Çetimek'te (gerçek anlamda salaş bir balıkçı) barbun tava, bol soğanlı yeşil-domates salata.




-Alaçatı Delinin Sofrası'nda tava ciğer




-Yalıkavak Mufla Beach'de Trabzon yağlısı, Mufla'da vişneli fasulye, kuzu incik.




-Türkbükü Sait Efendi'de pide döner.




-Türkbükü ev yemekleri Mehtap'ın Yeri'nde patates oturtma.




-Kala Balık'ta kemik üstü sıfır kılçık lokum.




-X Beach'te x köfte ve kuşbaşılı pide.




-Eski Yer'de meze.




-Zuma da suşi.




-Bitez Bağarası'nda mantı.




-Konacık Kısmet esnaf lokantasında tüm ev yemekleri.




-Azmak başında sebzeli döner.




-Bitez Suvla Otel'de ev dondurması.




-Reisdere Kolburanos'da pizza.




Siz uyurken




-Bodrum Sess'in tuvaletinde bir kadın bağıra çağıra "Onu kesin geberteceğim. Bana yalan söylemek nedir göstereceğim" diye bağırıyor.




-Miami'de bir kadın öyle dans ediyor ki etrafında herkese eliyle koluyla vuruyor. Birçok kişi uyardı ama kimseyi dinlemeden dans etmeye devam etti.




-Yalıkavak Fenix tuvaletinde bir kadın: "Her gün sabahlamayacağım diyorum yine sabahlıyorum. Ama bugün artık ‘Hadi gidelim' diyorum."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR