KESİNLİKLE Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'dür. Tam olması gerektiği gibi, tam da düğünlere yakışır cinsten oynaya oynaya, göbek ata ata evlendiler. Son yıllarda millet gizli saklı evleniyor malum. Kadir ve Neslihan olması gerektiği gibi neşeli, eğlenceli ve harika bir düğün yapmış. Ama tabii ikisi de bu sezon dizilerde rol aldılar. Haliyle rol arkadaşlarının düğünde olmaması dikkat çekti. Belki kendi tercihleriydi, belki de tatil dönemi herkes yurt dışında, İstanbul dışında ama yine de bir jest yapmalarını bekliyor insan. Mesela Burak Özçivit'in çiçeğini aradı gözlerim. Çiçeğin olmaması bir sezon boyunca çıkan tüm haberlerin doğruluğunu tasdikler nitelikteydi. Keşke şöyle her şeyin üstüne sünger çekecek her lafı, sözü, söylentiyi unutturacak güzel kocaman bir çiçeğini görebilseydik. Sonuç olarak bu bir düğün. İnsanların hayatının en güzel günü. Hayır önümüzdeki sezon da dizi devam edecek sonuçta Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün dizisi. Yani o çiçek Kadir ile Burak'ın arasındaki buzları eritirdi.

Lütfen artık bu açıklamaları yapmayın

-Yaza damgasını vurdu.

-Ben ortalarda yokum, müzik dünyası yok oldu.

-Öyle bir albüm yapıyorum ki başka kimsenin esamisi okunmayacak.

-Oscar alacağım.

-Yurtdışına açılacağım.

-Türkiye beni izliyor.

-Benim reytingim var.

-Ben bitti demeden bitmez.

-Benim ağzımı açtırmasınlar.

-Ben konuşursam sokağa çıkamaz.

-İki güne kadar açıklamalar yapacağım. Türkiye beni konuşacak.

-Şu an bu ilişkiyi duysalar ortalık yıkılır. Türkiye yıkılır.

Daha devam edemiyorum. Anladınız artık siz ne demek istediğimi. Sevgiler.

Asla sıkılmıyoruz

MEHMET Ali Erbil'e takıldım bayram boyunca. Show TV'de yayınlanan ‘Çarkıfelek' tam bir klasik. "Aman sıkıldık" diyoruz ama bayıla bayıla izliyoruz. Yok aslında sıkılmıyoruz. Bir de Mehmet Ali Erbil'de enteresan bir durum var. Ondan da sıkılmıyorum ve gerçekten bu işi çok iyi yapıyor. Bazı insanlar vardır, başarılıdır ve ne olursa olsun küllerinden doğarlar. İşte Mehmet Ali Erbil de tam onlardan. Ayrıcalıklı. O yüzden de Çarkıfelek'i yüzyıllar boyu sunsa sıkılmayacağız.

Yemeden geçme: Sürprizli bir yer

SON günlerde en çok takıldığım yer Gümüşsuyu'ndaki Chef Mezze. Sessiz sedasız kapılarını açmış Gazi-Bilal Kardeşler. Mezeler güzel güzel olmasına ama İstanbul manzarası daha bir güzel. Aman yarabbim oturup uzun uzun denize bakıp kalkmak istemiyorsunuz. Opera Otel'in en üst katında gizli bir cennet. Bayramın ikinci günü birkaç arkadaşı davet etik. Otele girince ve asansöre binince "Esin bizi nereye getirdi böyle" diye söylenmişler. Ama içeriye girince şok geçirdiler. Ben böyle sürprizli yerleri çok seviyorum. Şahane manzara, rakı-meze keyfi yapmak istiyorsanız aklınızda olsun. Kaçmaz.

Siz uyurken

- Cihangir Cukurcuma yokuşunda iki erkek yürüyor. Erkeklerden biri sokaklara işemeye başladı. Arkadaşı "Ne yapıyorsun" dediğinde "Çiçekleri sulayacağım şimdi" yanıtını verdi. Gerçekten aklım almıyor. Maslak Seyrantepe'de üst geçitte tuvaletini yapanı da gördüm, Dolmabahçe ışıklarda da gördüm ama yeter. Ayıptır utanın biraz.

-Bebek'te bir çocuk "Anne dondurma istiyorum" diye ağlıyor. Kadın da "Dondurma yersen ölürsün" dedi. Ben şok tabii. Kadına şöyle bir baktım, doğru mu duyuyorum diye. Kadınla göz göze geldik. Sonra kafasını çevirdi, çocuğunu kucağına aldı ve uzaklaştı. "Allah'ım şaka olsun bu" diye içimden defalarca geçirdim.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR