Bu Pazar Venüs Yay burcuna geçecek. İlişkilerimizde ateşli, rahat, özgür tavırlarımız ön plana geçebilir. Yine bugün oluşan venüs- neptün karesi ilişkilerimizde bazı sorunları ve hayalkırıklıklarını hayatımıza taşıyabilir. İlişkilerimizde ve tavırlarımızda net olmalı, gerçeklerle yüzleşmekten kaçmamalıyız.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; ince, yaşam dolu, çabuk etkilenen bir insansınız. Neşeli ve şiirsel yanınızla yaşamı dolu dolu yaşama derdindesiniz. Bu tarafınızı yakınlarınız ve arkadaşlarınız anlamakta zorlanabilirler. Devamlı değişmek ve farklı şeyler yaşama isteğinizi kontrol altına almalısınız. Dünyayı gezmek ve değişik hobiler edinmek sizin en büyük arzunuz. Bu sene, özel ilişkilerinizde zorlanmalar oluşabilir. İletişiminizi net tutun.

Koç Burcu: 3 hafta boyunca, Uzak çevre, seyahat, medya, ticaret, eğitim alanlarınızda güzellikler yaşayacaksınız. Bugün, iletişim halinde olacağınız uzak çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde bazı hayal kırıklıkları gündeme gelebilir.




Boğa Burcu: Kredi, borç, nafaka, miras, banka ödemeleri, stopaj, vergi, prim alanlarınızda güzel ilişkiler geliştireceksiniz.Yine bu dönem kredi almak isteyenler, uygun sahip olabilirler.Bugün, parasal konularda zorlanabilirsiniz.

İkizler Burcu: Venüs özel hayatınıza güzellikler taşımaya başlayacak.Yine ortaklı işleriniz varsa aynı koşullar geçerli olabilir. İlişkilerinizde anlayışı elden bırakmayın. Bugün, özel hayatınızda toplum önünde bazı sorunlar oluşabilir.




Yengeç Burcu: Bugün itibarıyla, iş, hizmet ve sağlık alanınızda 3 hafta boyunca güzel ilişkiler, güzel etkileşimler içinde olacaksınız. Bugün, alacağınız haberlerle bir kaç gün boyunca iş alanlarınızda bazı sorunlar oluşabilir.




Aslan Burcu: 3 hafta boyunca aşkla , çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkileriniz güzelleşecek. İlişkilerinizde bağımsızlık ön plana çıkabilir. Ayrıca bugün, aşk hayatınızda bazı sorunlara dikkat etmelisiniz.




Başak Burcu: 3 hafta boyunca evinizde misafir ağırlamak, yuvanızı güzelleştirmek için uğraşabilirsiniz. Ailevi konularda özgür etkileşimler altında olacaksınız. Bugün, iletişiminizde ve ilişkinizde açık olmayı deneyin.




Terazi Burcu: Bu 3 haftalık dönem içinde yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz.Bugün, iş ilişkilerinizde yanıltıcı etkilere ve yakın çevrenizdeki ilişkilerinizde de bazı sorunlara dikkat edin.

Akrep Burcu: Para evinize giren venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak. 3 hafta boyunca para konularında çeşitli şanslarla ve iyi ilişkilerle karşılaşabilirsiniz. Bu Pazar, parasal harcamalarınıza dikkat edin.




Yay Burcu: Venüs sizin burcunuzda ilerlemeye başlayacak ve sizi kendinizi yenilemek, tazelemek ve göstermek için harekete geçirecek. Aşk hayatınız hareketleniyor. Yine bugün, ailevi ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşanabilir.




Oğlak Burcu: Venüs sizin kadersel alanınıza giriyor. İlişkilerinizde zorlanmalar, geri çekilmeler, fedakarlıklar görülebilir. Bugün, yakın çevrenizdeki insanların sizi kandırmasına ve yanıltmasına izin vermemelisiniz.




Kova Burcu: Venüs sizin arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda 3 hafta boyunca ilişkilerinizi sağlamlaştırarak ilerleyecek. Bu Pazar, bazı arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde zorlanmalarınız olabilir.




Balık Burcu: 3 haftalık dönemde üstleriniz veya patronlarınızla ilişkilerinizi güzelleştirebilir, terfi, prim ve zam gibi isteklerinizi dile getirebilirsiniz. Bu Pazar, gözönünde olacağınız ortamlarda ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR