Bu cumartesi özel ilişkilerimizde baskıcı, ısrarcı ve kıskanç yönlerimizle hareket edebilir veya sevdiğimiz kişiden bu davranışları görebiliriz. Sevgi konularında anlaşmak kolay olmayacak, sürtüşmelere açık olacağız. Hayatı ciddi algılamak, yararlı ve yardımsever düşüncelere önem vermek önemli olacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; girişken, fevri, zeki ve sezgi gücü yüksek bir insansınız. Mükemmel sezgi gücünüzü iş alanlarınızda size yol göstermesi için kullanabilirsiniz. Kamu ve halkla ilgili işler tam size göre. Fevri yönünüz sadece iş hayatınıza değil, özel hayatınıza da zarar verebilir. Bu sene, özel ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Değişime açık olun, önemli işler devreye girecek.




Koç Burcu: Bugün, toplum önü ilişkilerinizde de bazı zorlanmalar oluşabilir. Kalabalık yer ve ortamlarda sevdiğiniz insanı manipüle etmeyin ya da onun sizin üzerinizde baskı kurmasına izin vermeyin. Daha çok ailenize odaklı olacaksınız.




Boğa Burcu: Yapacağınız işlerde, iş seyahatlerinizde bazı sorunlar oluşması muhtemel görünüyor. Sizi daha az tanıyan insanlarla bu Cumartesi anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan paylaşımınız size iyi gelecek.




İkizler Burcu: Bugün, sevdiğiniz kişiyle duygusal olarak sorunlar yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın sizi yönlendirmeya çalışması, kıskançlığı veya baskısı sizi zorlayabilir. Parasal konular önem kazanmaya başlıyor.




Yengeç Burcu: Bugün, sevdiğiniz insanla ev ortamlarınızda manipüle edici, kıskançlık ve baskıyla hareket etmeniz mümkün. Bu da aile ilişkilerinizde sorunlara neden olabilir. Genel olarak bencilliğiniz fazla olacak.




Aslan Burcu: Çalışıyorsanız iş hayatınızda da bazı sorunlar ortaya çıkabilir. İş konularında güçlü insanların sizi yönlendirmesi, ilişkilerinize sorunları taşıyabilir. Bu haftasonu dinlenmek ve geçmiş konulara kafa yormak isteyeceksiniz.




Başak Burcu: Aşk hayatınız ve eğlence ortamlarınız için yapacağınız harcamalar ilişkinizde pürüzlere neden olabilir. Haftasonu arkadaşlarınızla yapacağınız planlar çervesinde sevdiğiniz insanla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün, aile hayatınızda da kıskançlık, baskı ve ısrarcılık gibi konulara dikkat etmelisiniz. Aile hayatınıza harcamanız gereken ilgi, sizin kendinize ayıracağınız zamandan çalabilir. Hızlı ve hareketli bir haftasonu sizleri bekliyor.




Akrep Burcu: Yakın çevrenizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Herkesi kendi kafanıza ve planlarınıza göre yönlendirmeye çalışmanız ters tepebilir. Yine yakın çevre ilişkilerinizde olan olaylar sizi manen etkileyecek.




Yay Burcu: Kalabalık ortamlarda parasal konular arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi etkileyebilir. Borç alıp, vermemeye özen gösterin. Haftasonu ise, ortaklaşa para konularınıza odaklanabilirsiniz. Ailenize yardım bugün ön planda olacak.




Oğlak Burcu: Bugün, toplum önünde ilişkilerinizde bazı güç gösterileri sürtüşmeler ve kıskançlıklar yaşayabilirsiniz. Kışkırtıcı durumlardan uzak durun. Özel hayatınızda güçlü yanlarınızı ortaya koymanız sevdiğinizle anlaşmanızı zorlaştırbilir.




Kova Burcu: Bugün, dış ortamlarda bazı ilişkilerinizde sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Seyahatteyseniz, keyfiniz bozulabilir. Haftasonu ise, kafanız iş konularıyla meşgul olacak. Duygusal olarak rahatlamaya ihtiyacınız olabilir.




Balık Burcu: Sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızla bulunacağınız meclislerde parasal konularda bazı sürtüşmeler ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Borç alış verişlerinden uzak durun. hayata aşkla bakmasını bileceksiniz.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR