Bugün gökyüzünde oluşan merkür- jüpiter üçgeniyle, hayat bize güzel sürprizler yapabilir. Konuştuğumuz, düşündüğümüz konularda şanslı etkilere sahip olacağız. Hayat çeşitli fırsatları ve mutlulukları karşımıza getirebilir. Karşımıza çıkacak fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmeye çalışalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yetenekli, zeki, sosyal, kararsız, özgürlüğüne düşkün bir insansınız. Politikada veya hukuk, öğrenim alanlarında başarılı olabilirsiniz. Sizden iyi bir tartışmacı olabilir. Karşı cinsle ilişkilerinizde özgürlüğünüz önemli ve zaman zaman kararsız davranışlar sergiliyorsunuz. Bu sene, şansınız çok yüksek, iyi değerlendirmeye çalışın.




Koç Burcu: Bugün, seyahat, eğitim, kreatif işlerinizde şanslı etkiler devrede olacak. Önemli iş teklifleri oluşabilir. Ayrıca iş ilişkilerinizi doğru yerde devreye sokmasını bugünlerde iyi başaracaksınız.




Boğa Burcu: Bugün, aileniz için parasal güzel destekler bulmanız ve onlara harcamalarda bulunmanız sizi çok mutlu edebilir veya eviniz için kredi veya borcun altına girmeyi düşünebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün, ortaklaşa yapılacak işlerinizde güzel şanslarınız oluşacak. Ayrıca sevdiğiniz insan ve yakın çevrenizle güzel planlar içine girebilir, partnerinizle iletişiminizi kuvvetlendirebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Haftanın bu son iş gününde, iş alanlarınızda çok güzel parasal tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yaptığınız işlerin karşılığını almak sizi gaza getirebilir. Özel hayatınızda duygusal konularda bazı zorlanmalara dikkat edin.




Aslan Burcu: Bu birkaç gün aşk hayatınız sizi çok mutlu edebilir. Sevdiğiniz kişinin teklifleri veya sizin ona yapacağınız teklifler devrede olacak. Yaratıcılık ve sanat işlerinizde işler tamda istediğiniz gibi gelişebilir.




Başak Burcu: Bugün, aile hayatınızda huzuru, şansı ve mutluluğu tadacaksınız. Onlara her konuda yardımcı olmak sizi rahatlatacak. Duygusal konularda gece saatlerinde bazı tatminsizlikleriniz oluşabilir. Herşeye çok anlam yüklemeyin.




Terazi Burcu: Bugün, yakın çevrenizle harika gelecek planlarınız devrede olabilir. Veya iletişime dayalı işlerinizde güzel tekliflere açık olacaksınız. Arkadaş ortamlarınızda kendinizi gayet mutlu ve rahat hissedeceksiniz.




Akrep Burcu: Bu Cuma parasal konularda, önemli işler ve teklifler gündeme gelecek. Kendinizi işinizde göstermekten korkmuyorsunuz, bu da mücadele gerektiren alanlarınızda fazlasıyla işinize yarayabilir.




Yay Burcu: Bu birkaç gün , hayat size gülümseyecek. Bir medya işi, eğitim veya seyahat fırsatı, tam da hayal ettiğiniz gibi gerçekleşebilir. Daha az tanıdığınız insanların yanında kendinizi daha keyifli ve mutlu hissedeceksiniz.




Oğlak Burcu: Bugün geri planda yürüttüğünüz işlerinizden kazanç sağlayabilirsiniz. Ruhen ve psikolojik olarak kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. Karşılaştığınız olaylar sizi ruhen yularılara taşıyor.




Kova Burcu: Bugün çok önemli grupsal işler devreye girebilir. Sevdiğinizle dış ortamlarda çok mutlu olacak, arkadaşlarınızla bir araya geleceksiniz. Bir yandan da iş ve özel yaşantınızda dengeyi iyi sağlamaya çalışın.




Balık Burcu: Bugün, kariyerinizde çok güzel iş teklifleri kapınızı çalabilir. Kendinizi yaptığınız işte başarılı bulacaksınız. İş alanlarınızda işlerinizin karşılığını almak sizi hiç bu kadar mutlu edemezdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR