1996 yılından bu yana Kemal Gülman ile Feryal Gülman’ın şoförlüğünü yapan, halen Feryal Gülman ve oğlu Aslan Kemal Gülman’a hizmet eden Ayhan Uğur, HT Kulüp Yazı İşleri Müdürü Reşit Özet’e uzun süre konuşulacak şok iddialarda bulundu. Yaklaşık 18 senedir Gülman Şirketler Grubu’nda çalıştıktan sonra geçtiğimiz günlerde Kemal Gülman tarafından işine son verilen Ayhan Uğur, Kemal Gülman’ın, ailesine ve çalışanlarına ağza alınmayacak cümleler söylediğini iddia etti. Uğur’un, Kemal Gülman hakkında söyledikleri hiç de yenilir yutulur cinsten değildi...




-Boşanma arifesinde Kemal Gülman, oğlu Aslan Kemal ile beni Bodrum’a yolladı. Ben Bodrum’dayken işe gelmediğim için beni işten çıkardılar. Kemal Gülman’ın avukatı, bana şirkete hiç gelmememi ve Feryal Gülman’la çalışmamamı, evimde oturmamı ve oturduğun yerde maaşımı vereceklerini söyledi. “Mahkeme bittikten sonrada sana makul bir para vereceğiz” dedi. Ben de bunları kabul etmeyince davalık olduk.




- Kemal Gülman’la, beni mahkemeye vermeden önce telefonda konuştuk. 18 senedir ekmeğini yediğim şirketten tazminatsız çıkarıldığımı söylediğimde Kemal Gülman “Sen benim çocuğumsun, bu kadar sene bize hizmet ettin, gel şirkete hesabımızı keselim” dedi. 5 dakika sonra avukatı İsmet Koçak aradı. “Kemal Gülman bu aralar kiminle ne konuştuğunu bilmiyor, kafası çok dağınık, bundan sonra muhatabın benim” dedi.




'KORKUDAN ELEKTRİKLERİ KAPATIRDIK'




- Kemal Gülman, oğlu Aslan Kemal’e çok kötü davranıyordu, Aslan Kemal’i defalarca evden kovdu, Aslan Kemal evimde yattı. Feryal Hanım’a da çok kötü davranıyordu. “Ben sizin kralınızım, siz benim köpeğimsiniz” derdi. Örneğin Aslan’ı gece bir yere götürüyordum ve Kemal Bey, Aslan Kemal’i orada bırakıp dönmemi isterdi. Aslan’ı bırakıp dönmediğimde bana “Sen benim dediğimi yapacaksın. Aslan Kemal’i orada bırak diyorsam bırakacaksın. Ben sizin kralınızım, Aslan benim


köpeğim, sürüngenim” derdi. Feryal Gülman’a da en ufak bir şeyde “Seni kapıya koyarım, seni mahvederim, geldin 50 yaşına” diyordu.




‘BIR KOVA SUYLA CIPINI YIKATIRDI’




- Aslan Kemal’in odasıyla tuvalet yan yanaydı... “Odanın ışığını neden açıp tuvalete gidiyorsun? Işık neden açık, elektriği kapat. Bunun parasını ben veriyorum’’ diyordu. Kullandığımız cipi yıkarken bir kova suyla cipi yıkamamı söylüyordu. Kemal Bey eve geldiğinde Feryal Hanım, Aslan Kemal ve tüm çalışanlar, korkudan tüm elektrikleri ve muslukları kapatırdık.




- Aslan Kemal’in kredi kartlarını iptal etti, telefonlarını kapattırdı. Kemal Bey mahkemede kendi çocuklarını (Polat Gülman, Lemi Gülman) şahit yazdı. Aslan Kemal kardeşlerinin Kemal Gülman’a şahitlik yaptığını duyunca annesi Feryal Gülman’a şahitlik yapmak istedi. Feryal Gülman Aslan Kemal’i şahit yazdırana kadar babası Kemal Gülman onu tanımıyordu. Birden Kemal Gülman doksan derece döndü. Aslan Kemal’i yemeklere çıkardı, para vermeye başladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR