22 YILLIK EŞİNDEN BOŞANIYOR




En baba dizi senaryosunda bile böyle entrika görülmemiştir! İşadamı Lemi Gülman, 17 yıllık eşi Reyhan


Gülman’dan boşanma arifesindeyken fazla tazminat ödememek için mallarının bir kısmını üvey annesi Feryal Gülman’ın üzerine geçirdi. Lemi Bey, Reyhan Hanım’dan boşanıp spiker Ece Özbek’le evlendi. Onların nikâhının hemen ardından beklenmedik bir şey oldu ve Feryal Hanım, ihanete uğradığını iddia ederek 22 yıllık eşi Kemal Gülman’a boşanma davası açtı.




'SANA VERECEK MALIM YOK!'




Boşanma kararı aileyi şoke ederken çiçeği burnunda gelin Ece Özbek, “Bebek’teki 50 milyon dolarlık yalıyı bile Kemal Bey’den almış. Mal varlığı için uzun zamandır plan yapıyormuş” diyerek kayınvalidesi Feryal Gülman’ı suçladı. İşte bu suçlama Özbek’in eşi Lemi Gülman’a pahalıya patladı. Geline kızan Feryal Hanım, boşanmadan önce üzerine geçirdiği malları geri isteyen üvey oğlunu, “Sana verecek bir şeyim yok! İstersen verdiklerini satabilirim” diyerek geri çevirdi.




MALLARA TEDBİR KOYDURMUŞTU




21 Temmuz’da Ece Özbek’le evlenen Lemi Gülman’ın eski eşi Reyhan Gülman, boşanma davası sürerken Lemi Bey’in kendisinden mal kaçırdığını ileri sürerek Gülman Ailesi’nin 7 şirketiyle gayrimenkullerine tedbir koydurmuştu. Dava sonunda mahkeme Lemi Gülman’ın Reyhan Hanım’a 3.5 milyon lira tazminat ödemesine hükmetmişti. Ancak bu kararı Yargıtay bozdu.




DAVAYA DAVAYLA CEVAP VERDİ




Eşi Kemal Gülman’ın 22 yaşındaki T.B. ile ilişki yaşadığını ileri süren Feryal Gülman, oğlu ve kendisi için aylık 225 bin lira nafaka ve toplam 200 milyon lira maddi-manevi tazminat istemiyle boşanma davası açtı. Kemal Bey, eşinin bu davasına, “Benim çocuk yaşta birisiyle birlikte olduğum iftirasıyla akıl sağlığımın yerinde olmadığı iddiasını ortaya atan Feryal’den 500 bin liranın tahsilini istiyoruz” diyerek karşı davayla cevap verdi.

HT MAGAZİN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR