Yılın boşanması! İstanbul sosyetesinin sevilen ve ilişkileri her yerde örnek gösterilen çiftlerinden


Kemal-Feryal Gülman’ın evliliği ihanet nedeniyle bitti! Kemal Bey’le Feryal Hanım’ın 22 yıllık evliliğinin sona ermesine neden olan olaylar şöyle gelişti:Kemal Gülman, 4 ay önce gençleşmek ve zinde kalmak amacıyla Almanya’daki bir sağlık kliniğine başvurdu. Önce Ursula Jacobs isimli özel doktoru kontrolünde tedaviye başlayan Gülman, ardından kanını değiştirterek ‘Sun Time’ isimli bir cinsel performans sağlayan ilacı kullanmaya başladı. Bu durumüzerine Feryal Gülman, Kemal Bey’in yasak bir aşk yaşadığından şüphelenerek kocasını takibe aldı. Bir süre sonra kocasının cep telefonunda ‘İst Borsa’ adıyla kaydedilmiş bir numara Feryal Hanım’ın dikkatini çekti. Küçük bir araştırma yapan Feryal Gülman numaranın Tuluğ Bolverdi isminde bir kadına ait olduğunu ortaya çıkardı.




MAL PAYLAŞIMI TALEP ETTİ




Eşi Kemal Gülman’ın, hazirandan bu yana kendisini özel bir hastanede çalışan Tuluğ Bolverdi isimli genç kadınla


aldattığını iddia eden Feryal Gülman yaptığı açıklamada dün itibarıyla avukatı aracılığıylamahkemeye başvurup resmi boşanma dilekçesini işleme koyduğunu söyledi. Feryal Hanım, 22 yıllık evliliğinin ardından eşi Kemal Gülman’dan 100 milyon lira maddi, 100 milyon lira manevi olmak üzere toplam 200 milyon lira tazminat, kendisi için aylık 200 bin lira, 17 yaşındaki oğlu Aslan Kemal için de aylık 25 bin TL nafaka talep ettiğini sözlerine ekledi. Feryal Gülman oğlunun velayetinin yanı sıra mal paylaşımı da talep etti.




‘Kemal Bey’i tanıyorum ama aşk yok’




Feryal Gülman’ın (53) eşi Kemal Gülman’ın (81) yasak aşk yaşadığını iddia ettiği Tuluğ Bolverdi (22) konuyla


ilgili HABERTÜRK’e konuştu. Bolverdi, Kemal Gülman’ı tanıdığını Etiler’de resepsiyonist olarak çalıştığı bir hastanede tanıştıklarını ancak aşk yaşadılar iddialarının asılsız olduğunu söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR