Haber: Reşit ÖZET



1-Hacı Sabancı




İş dünyasının önde gelen isimlerinden merhum Hacı Sabancı'nın torunu ve TÜSİAD Eski Başkanı Ömer Sabancı'nın büyük oğlu Hacı Sabancı iş dünyasının genç kuşak temsilcilerinden. Amerika'nın Boston kentinde Tufts University'de lisans eğitimi aldıktan sonra ekonomi bölümünden mezun olan Hacı Sabancı şu an aile şirketleri olan Densa Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini sürdürüyor. Ekonomiye yön veren şirketlerinde üst düzey yönetici olan görev yapan 25 yaşındaki Hacı Sabancı aynı zamanda TÜSİAD Üyesi.




2-Alican Ulusoy




American Inter Continental University’de "İşletme ve Yönetim Bilimleri" eğitimi alan Alican Ulusoy iş dünyasının gözde isimlerinden. Şuan Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Alican Ulusoy, iş dünyasında başarısıyla dikkat çekiyor. 1977 doğumlu olan genç iş adamı Alican Ulusoy, TÜSİAD Üyesi ve Türk Amerikan İş Adamları Derneği Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor.




3-Batu Aksoy




Johns Hopkins Üniversitesi (Baltimore, ABD) Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra aile şirketleri olan Turcas Petrol'de iş hayatına başlayan Batu Aksoy şuan holdingin Yönetim Kurulu Üyesi ve Ceo'su olan görev yapıyor.




4- Buğra Toplusoy




Boston'da Wentworth İnstitute'de mimari eğitim aldıktan sonra aile şirketlerinde çalışma hayatına başlayan genç iş adamı Buğra Toplusoy, Roman Mağazaları'nın İcra Kurulu Başkanı ve Genel Koordinatörü olarak görev yapmakta. Genç yaşta tekstil sektöründe çalışmaya başlayan ve babasından bayrağı devralmaya hazırlanan Buğra Toplusoy oldukça başarılı.




5- Niv Herzikowitz




Merhum iş adamı Üzeyir Garih'in kızı Dalia Garih'in boşandığı eşi Doran Herzikowitz'le olan evliliğinden dünyaya gelen büyük oğlu Niv Herzikowitz yurtdışındaki eğitimini tamamladıktan sonra aile şirketleri olan Alarko Holding'te Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmakta.




6- Selhan Aloğlu




Feniş Şirketler Gurubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olan Sedat Aloğlu'nun en büyük oğlu Selhan Aloğlu, babasının izinde yürüyor. Yurtdışı eğitimini tamamladıktan sonra aile şirketlerinde görev yapan ve şirketin Yönetim Kurulu Üyesi olan Selhan Aloğlu iş dünyasının genç kuşak temsilcilerinden.




7- Emre Eczacıbaşı




Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacbaşı ile İstanbul Moden Sanat Müzesi Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı'nın oğlu Emre Eczacıbaşı Harvard'ta işletme eğitimi aldı ve şu an İstanbul'da iş hayatına atıldı. Genç iş adamı babası Bülent Eczacıbaşı'nın izinde başarılı bir şekilde iş dünyasında faaliyet gösteriyor.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR