2015 yılında ülke olarak çoğu zaman bizi derinden üzen acılar yaşadık. Fakat artık yepyeni bir yıla içimizde güzel umutlarla girmeye hazırlanıyoruz. Son günlerde takip ettiğimiz davetlerde ünlü hanımlardan yeni yıl dileklerini öğrendik. Kimisi tüm dünyaya barış dilerken kimisi ise ülkemiz için sağlık, mutluluk ve huzur diledi.

Caroline Koç: Herkese keyif dolu mutlu bir yıl diliyorum.

Mine Narin: Dünyada barış olmasını ve bütün bu terörün artık bitmesini istiyor, ülkemizdeki annelerin artık ağlamamasını diliyorum.

Ümit Boyner: 2015 yılından daha güzel bir sene olmasını diliyorum. Hepimiz için önce sağlık ve huzur diliyorum.

Serra Tokar: Umarım 2016 yılı 2015 yılından daha güzel olur. Daha iyi bir 2016 yılı ümidi ile güzel bir sene karşılamayı umuyorum. 2016 yılında ilk yapacağım şey iş hayatında yeni hedeflermizle,yeni yatırımlarla ve daha barışçıl bir Türkiye ile 2016 yılına adım atmayı düşünüyorum.Ve herkes açısından da daha güzel bir sene olmasını umuyorum.

Demet Sabancı Çetindoğan: Yıllar çok hızlı geçmeye başladı. Bu sene hem ülkemizde hem dünyada üzücü olaylar oldu. Umarım 2016'da barışın daha ön planda olduğu başta sağlık olmak üzere keyifli ve güzel bir 2016 diliyorum.

Neşe Kavak: 2015 bizim için bereketli ve şanslı bir yıl oldu. Umarım 2016'da da öncelikle sağlık,mutluluk ve başarı diliyorum. Ülkemize ve dünya için barış diliyorum. Ülkemizde sorunların çözülmesini ve komşularımızla iyi ilişkiler, Türkiye'nin konumunun daha çok güçlenmesini, ekonomi de iyi haberler diliyorum.

Ahu Orakçıoğlu: Güzel bir yıl gelsin istiyorum. Bu yılı bazı sıkıntılarla problemlerle tamamlasak bile umarım 2016 senese barış, mutluluk ve bolluk getirsin istiyorum.




Arzu Sabancı: Herşeyin başı sağlıktır. Herkese sağlıklı, mutlu, ailesiyle birlikte geçireceği mutlu yıllar diliyorum. 2016 da en çok yapmak istediğim sevdiklerimi öpmek ve onlarla beraber olmak.

Ayşegül Dinçkök: Önce barış ve huzur diyorum. Dünya şuan çalkantı da ve yurdumuz bundan çok kötü bir şekilde nasibini alıyor. O yüzden herşeyden önce tüm dünyaya barış diyorum. 2016 da yarınlarımızı barış içinde yaşamayı diliyorum.




Berna Çebi: Yeni yılda mutluluk, huzur en önemlisi barış bekliyoruz. Hepimiz burda UNICEF için, çocuklarımız için, güzel bir amaç için toplandık. Yeni yılda umudumuz onlara temiz bir dünya bırakalım.




Fatoş Sarıgül: 2015 çok acılı bir yıl oldu. Hem ülkemizdeki iç karışıklıklar, hem bütün dünyadaki savaşlar, ölümler, terör saldırıları... Maalesef biraz keyifsiz ve acı dolu bir yıl oldu. 2016'da en büyük dileğim dünyada ve ülkemizde barış olması, hem fikir hem de silahlı çatışmaların bitmesidir.




Melda Kosif: Herkese hepimizin bir olduğu sağlık, neşe ve barış dolu bir yıl temenni ediyorum.




Neylan Vardar: Öncellikle kendi ülkemde huzur, mutluluk ve barış diliyorum. Huzur içerisinde hep beraber mutlu yaşamak istiyorum.




Seba Güceylioğlu: Ben öncellikle ülkemiz için barış ve güzellikler dolu bir yıl diliyorum. Dostlarıma,arkadaşlarıma ve herkese sağlık ve mutluluk diliyorum.




Şükran Güzeliş: Dünya ve insanlık için gerçekten barış ve huzur olan bir yıl diliyorum. Karışıklıkların ve kaos'un bittiği bir ortam diliyorum. Bireysel olarak da herkese gönlünden geçenlerin sahip olacağı bir yıl diliyorum.




Şule Argüder: Herkese çok çok çok iyi seneler diliyorum. 2015 kötülükleriyle, iyilikleriyle geride kalsın. Ama bizi hep güzelliklere götürecek. Tüm dünyamıza barış, sevgi ve kardeşlik içinde yeni bir yıl olmasını temenni ediyorum. Herkesi kucaklıyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR