2015 yazı, sosyete ve iş dünyası için oldukça sıcak ve hareketli geçti. Kışın tüm yorgunluğunu tatilde atan ünlü isimler, bikinili halleriyle yazın en çok konuşulan isimlerinden oldu. Modelleri bile hayran bırakan fizikleri, yaz modasını yansıtan plaj kıyafetleriyle 2015 yazının gözdeleri haline gelen sosyetenin ünlü hanımları, plajlarda ve özel teknelerinde arz-ı endam ettiler. Yaz aylarının enerjisini bizlere yansıtan ve 2015 yazına ismini altın harflerle yazdıran bikinili hanımları sizler için bir araya getirdik.




Şirin Yalçın




Fiziğine oldukça güvenen ve bu yazın en çok ses getiren isimlerinden olan Şirin Yalçın, Bodrum tatili sırasında bikinili objektiflere yansımıştı. Bikinili pozlarıyla cemiyet sayfalarında yer alan Yalçın, iki çocuk annesi olmasına rağmen fit vücuduyla yazadamga vurmuştu.




Ayşe San




Bronzluk konusunda kimsenin eline su dökemediği Ayşe San, bütün yazı Bodrum’da güneşlenerek geçirdi. Sevgilisi Erkut Soyak’la özel teknede tatil yapan San, kendini Bodrum güneşine teslim etti.




Begüm Eyilik




Tekne tatili yapan bir diğer isim Begüm Eyilik de bu yaz Bodrum’u mesken tutmuştu. Bütün yazı kuzeniyle tekne sefası yaparak geçiren Eyilik, arada bir karaya çıkarak tekne tatiline ara vermişti.




İdil Fırat




Sosyetenin genç temsilcilerinden İdil Fırat, yazın genellikle arkadaşlarıyla bir aradaydı. Denize girmek yerine kaldığı otelin havuzunda güneşlenen Fırat’ın bu pozu yazın çok konuşulmuştu.




Elif Dürüst




Sosyetenin havalı isimlerinden Elif Dürüst, bu yaz bikinileri, plaj kıyafetleri ve pareolarıyla şıklığını plaja taşımıştı. Genellikle yalnız tatil yapmayı tercih eden Dürüst’ün ilk adresi Bodrum olmuştu.




Aysen Sabancı




Üç ay boyunca Bodrum’da demirli özel teknelerinde tatil yapan Aysen Sabancı, yazı su sporları yaparak geçirdi. Jetski’den


inip su kayağı yapan Sabancı’nın tatili oldukça renkli geçti.




Aslışah Alkoçlar




Hakan Sabancı’yla bu yazın aşk bombasını patlatan Aslışah Alkoçlar, Bodrum’daki plaj partisinde verdiği pozlarla günlerce


konuşuldu. Arkadaşının doğum günü partisinde Hakan Sabancı’yla yakınlaşan Aslışah Hanım, bronz teni ve güzelliğiyle 2015 yazında hafızalara kazındı.




Yasemin Özilhan




Bodrum-Çeşme hattında 2015 yazını tamamlayan Yasemin Özilhan, genelde özel teknede tatil yapmayı tercih etti. Formunu korumak için yazın su şişesini elinden düşürmeyen Özilhan, bol bol yüzerek form tuttu.




Esra Oflaz Güvenkaya




İstanbul’daki işlerinden fırsat buldukça Bodrum Cennet Koyu’nda yazlık evlerinde soluğu alan işkadını Esra Oflaz Güvenkaya, bu yaz ilk kez bikinili objektiflere yansıdığında, şapkası ve güneş gözlüğüyle de tarzını ortaya koymuş, plaj modasında ne kadar başarılı olduğunu gözler önüne sermişti.




Serra Tokar




Arkadaşı Şule Zorlu Cümbüş’le bu sene tatil yapan Serra Tokar, Bodrum’da uzun bir yaz geçirdi. Şule Hanım’ın oğlu Ali’yle su oyunları oynayan Tokar, jet-ski üzerinde marifetlerini de sergilemişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR