Anneler günü, bizleri 9 ay karnında taşıyan ve belki de ölene kadar en küçük zor anımızda bile bizim derdimizle dertlenen kutsal varlıklarımızdır. Anneler Günü de dünyanın hemen hemen her yerinde kutlanan annelerimize en azından bir gün özel sürprizler yapabilmemiz için kutlanan gündür. Annelerin hayatlarındaki en büyük hazineleri evlatlarıdır. Biz de HT Kulüp olarak cemiyet hayatının ünlü annelerine sizler için bu özel gün ile ilgili düşüncelerini sorduk.

Haber: Reşit ÖZET - Aybala ÇALIŞKAN



FATOŞ SARIGÜL




Anne olmak tarif edilemez, bir mucizenin gerçekleşmesi gibi bir his... Allah'ın bir mucizesiyle bir kadının rahminde beden bulan ruh ve dünyaya geldiği andan itibaren annenin evladına olan aşkı, bunlar muhteşem duygular. Hayatımda beni en mutlu eden şey evlatlarımın varlığı oldu. Onların bir gülüşü hayata dair tüm kaygılarımı silmeme yetti. Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum ve herkesin annesinin kıymetini bilmesini diliyorum.




DİDEM ANTEBİ




Anne olmak bu dünyada bir kadının yaşayabileceği en güzel mucize. Karşılıklı, sınırsız sevgi ve inanılmaz bir his. Allah herkese nasip etsin. Bu sene daha da özel iki çocuk annesi olduğum için duygularım daha yoğun.




AYŞEGÜL TOPLUSOY




Annelerimiz gerçekten en kıymetli varlıklarımız. Bende anne olduktan sonra canım annemin bana verdiği sonsuz sevgiyi, insanları sevmeyi, sabrı, hoşgörüyü ve hayata dair bana öğrettiği tüm güzellikleri biricik kızımla paylaşıyorum. Ne kadar şanslıyım ki hem mükemmel bir anneye hemde anneliğin bu eşsiz duygularını bana hissettiren çok özel bir evlada sahibim. Her şeyin en iyisine layık olan tüm güzel annelerin anneler günü kutlu olsun.




ARZU SABANCI




Anne ve evlat sevgisi, Allah'ın bize verdiği en büyük nimet. Annelik koşulsuz ve yaşadığınız müddetçe hayatınızda hep ilk sırada yer alan bir sevgi. Allah her isteyen kişiye bu sevgiyi tattırsın ve annelerimize, evlatlarımıza uzun ömürler versin.




BERRİN ZORLU




Anneler Günü, Sevgililer günü gibi sevgilerin tek güne sığdırılmasına karşıyım ben aslında. Pazarlama stratejesi olduğunu ve sevenlere sağlıkla gelen her yeni günün anneler, babalar ya da sevgililer günü olduğunu düşünüyorum. Gelenekselleştiği için artık, oğullarımla keyifli bir gün geçirmek benim için hediyelerin en şahanesi olur.




AHU ORAKÇIOĞLU




"Anne olunca anladım." çok klişe ama bir o kadar doğru. Şüphesiz her yiğidin yoğurt yemesi farklı ise her anne'nin anneliğini yaşama biçimi farklıdır. Bana göre değişmeyen tek şey ise şudur; ''Hayatta sizi kendisinden daha çok sevenn en birinci varlık annenizdir.'' Ne mutludur o çocuklar ki anne şefkati ile sarıp sarmalanırlar. Ne mutludur o anneler ki yürekleri evlat sevgisi ile coşar. Allah isteyen her kadına anneliği nasip etsin. Güzel annelerimizin anneler günü kutlu olsun.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR