Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in oğlu Erdoğan Demirören’in korumasının yeni yıl gecesi adının karıştığı kavganın ayrıntıları belli oldu. Erdoğan Demirören ve bir grup arkadaşı iddiaya göre yeni yılı karşıladıkları Uludağ’daki bir mekânda yumruklu kavgaya tutuşmuş, aynı masada bulunan eski Fenerbahçeli futbolcu Oğuz Çetin’in oğlu Bartu Çetin darp edilmişti. Demirören’in koruması Bartu Çetin’i darp etmiş, o sırada mekânda bulunan eski milli kaleci Rüştü Reçber de kavgaya müdahil olunca taraflar karakolluk olmuştu.

OLAY NASIL OLDU?




Çocukluk arkadaşı olan, buz hokeyi milli takımında yıllardır birlikte oynayan Erdoğan Demirören ve Bartu Çetin Uludağ’a birlikte gidip aynı odayı paylaştılar. Yılbaşı gecesi Erdoğan Demirörenve Bartu Çetin bir grup arkadaşıyla gittikleri mekânda eğlenmeye başlamışlar. İlerleyen saatlerde Bursalı oldukları öğrenilen iki kişi yan masadan laf atarak gençleri taciz etmeye başlamış. Durumu gören Erdoğan Demirören’in koruması gençleri uyarmış, alkollü oldukları gözlenen Bursalı gençler korumayla tartışmaya başlayınca ortalık gerilmiş. Korumalar tacizci gençleri mekândan dışarı çıkarırken arbede çıkmış, olayı gören Rüştü Reçber de arkadaşının oğlu Bartu Çetin ve Erdoğan Demirören’in kavgaya bulaşmamaları için araya girmiş. İki alkollü maganda jandarma tarafından karakola götürülmüş ve ifadeleri alınmış.




DEMIRÖREN’DEN AÇIKLAMA




Olayın medyaya yansımasının ardından HT Kulüp Yayın Yönetmeni Reşat Balcıoğlu’na yaşananları anlatan Erdoğan Demirören’in annesi Revna Demirören, olayların yanlış aktarıldığını, oğlu Erdoğan Demirören ile Bartu Çetin’in kardeş gibi olduklarını, birlikte büyüdüklerini, aynı okulda okuduklarını söyleyerek bir kardeş kavgasının asla mümkün olmadığını dile getirdi. Yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirten Revna Demirören, olayın iki alkollü magandanın yılbaşı gecesi gençlerin eğlenmeye gittiği mekânda yaptığı sözlü tacizden kaynaklandığını söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR