Bugün ve yarın Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Kemiklerimiz, eklem yerlerimiz, dizler ve dişlerimiz bu bir kaç gün hassas olabilir. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artacak. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin. Olaylara ciddi yaklaşacağımız bugünlerde sevdiklerimize daha içten davranmaya özen gösterelim.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; orijinal, buyurgan, güçlü, arzulu, kabiliyetli bir insansınız. Tek probleminiz ısrarcılığınız ve kendi tarzınızda ısrar etmeniz. Zekanızı uygun bir şekilde kullanabilirseniz, iş hayatınızda çok başarılı olursunuz. Sabırlı olmayı öğrendiğinizde bir çok sorun kendiliğinden aşılacak. Bu sene, fikirlerinizi rahat uygulayacaksınız. Destekleriniz çok olacak.

Koç Burcu: Güne yoğun enerjilerle giriş yapıyorsunuz. Kendinizi kalabalık ortamlarda göstermek isteyeceksiniz. Hayatınızdaki atılımlarınızda desteklendiğinizi bilmek hoşunuza gidecek. Aşk hayatınızda farklı duruşlar ve tavırlar hoşunuza gidebilir.

Boğa Burcu: Bugün tatilde, seyahatlerde, farklı yerlerde duygusal tavırlarla hareket edeceksiniz. Kendinizi diğer insanlara karşı sorumlu görebilirsiniz. Gün içinde kendinizi yetersiz hissederek, kendinize gereksiz yere yüklenmeyin.

İkizler Burcu: Güne ortaklaşa para gelir ve giderlerinize odaklanarak giriş yapabilirsiniz. Hesabınızı iyi yapın. Aşk hayatınıza ve özel ilişkilerinize bu aralar olumsuz yaklaşmaktan çok, yapabileceklerinize odaklanmanız sizin için en iyisi.

Yengeç Burcu: Bugün özel hayatınız veya ortaklı işleriniz ön planda olacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla atacağınız adımlar size keyif verebilir. İletişiminizde sevdiklerinizle bağlantılarınız daha da güçleniyor.

Aslan Burcu: Güne yapılacaklar listenizi tamamlamak üzere başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizin sağlık konuları ve kendi sağlığınız öncelikleriniz arasında yer alabilir. Kendinizi eğitmek, yeni şeyler bulmak, gezmek ihtiyacındasınız.

Başak Burcu: Bugün yaratıcılık isteyen işlerde kendinizi kanıtlamak ve göstermek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda güçlü duygular ve özgürlük hissiyle hareket edebilirsiniz. İlişkilere esnek bakmak kurtarıcınız olabilir.

Terazi Burcu: Bugün duygularınız kendinizi değiştirmeye yönelik çalışacak. Aldığınız bir takım kararlarda arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Önemli planlarınızı uygulamaya koymadan önce planlarınızı bu dönem gözden geçirin.

Akrep Burcu: Bugün yakın çevrenize ve iletişim halinde olduklarınıza karşı etkili iletişiminizle biraz patronluk taslayabilirsiniz ama sonuçları güzel olabilir. Yakın dönemde yaşadıklarınız sizi fazlasıyla yormuş olabilir.

Yay Burcu: Bugün sosyal ortamlarda, arkadaş arasında parasal konuşmalar önemli olacak. İşinizde önemli anlaşmalar ve şansların ayağınıza geleceği bu dönem, sizi tam anlamıyla destekliyor, fikir alışverişlerinden bu aralar faydalanmalısınız.

Oğlak Burcu: Bugün yoğun istek ve arzularınıza göre davranacaksınız. Çevre ilişkilerinize gösterdiğiniz çabaların karşılığını istediğiniz şekilde alabilirsiniz. Değişimden çok korkmayın, dış çevre ilişkilerinizi şekillendirin.

Kova Burcu: Bugün şansınızın yüksek olacağı noktalara yönelmelisiniz. İçinizde bir isteksizlik, üzerinizde durağanlık görülebilir. Kendinizi meşgul ettiğinizde kafanızda kurduğunuz zor senaryoların azaldığına şahit olacaksınız.

Balık Burcu: Güne sosyal çevre ortamlarınızdaki organizasyonlar ve etkinlerle giriş yapacaksınız. Yüksek enerjili olmanıza rağmen canınız pek bir şey yapmak istemeyebilir. Sevdiğiniz insanla sosyal olmalı, işlerinizi paylaşmalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR