Haftaya Ay yay burcundayken, gezmeye, dolaşmaya vakit ayırarak, dış ortama bağlı işlerimizin üzerine eğilerek başlıyoruz. Bu haftabaşı ilişkilerimizden fayda sağlayabiliriz. Salı günü Mars gerilemeye başlayacak. Enerjimizi istediğimiz gibi ortaya koymakt zorlanacağız. Ağustos sonuna kadar önemli girişimlerden kaçınmak önem kazanabilir. Çarşamba günü sorumluluklarımız bize ağır gelirken Perşembe sabah saatlerinde oğlak burcunda oluşan dolunay iş, ekonomi, kariyer hayatımıza odaklanacağımızı gösteriyor. Cuma günü ise iletişimimizde herşeyi ben bilirim tavrı öne çıkabilir. Organizasyona dayalı, idareye dayalı işlerde konuşma ve görüşmelerimiz hızlanabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız, girişimci, atılgan, orijinal, anlayışlı bir insansınız. Küçük bir olayla bile hemen mutlu olabiliyorsunuz. Fazla hırslı olmadığınız için istediğiniz amaçlara ulaşmaya çalışırken zaman zaman engelleriniz olabilir. Arkadaşlarınızı seçerken dikkatli olmanız gereken dönemleriniz var. Bu sene, işlerinizde istediğiniz ilerlemeler sağlanabilir.

Koç Burcu: Bu hafta dış ortamlarda bulunmakla ailevi konular arasında gidip gelmeleriniz yüksek olabilir. Duygularınız arasında bağlantınızı kuvvetli tutmalısınız. Aşk hayatınızdaki eğlenceli planlarınız para harcamalarınızı düşüncesizce yapmanıza neden olabilir.

Boğa Burcu: Bu haftabaşı ortak parasal işleriniz, ödemelerinizle ilgili konular ön planda olurken yakın çevrenize verdiğiniz sözler, ortak planlarınız üzerinizde stres oluşturabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber aile hayatınızda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

İkizler Burcu: Özel hayatınıza dayalı adımlarınızla haftanız başlarken, parasal konular züerinizde streslere neden olabilir. İş hayatınızda kuracağınız ilişkilerle ilerlerken abartıdan ve fazla iyimserlikten uzak durun. Yakın çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Gücünüzü ve yapabileceklerinizi hayata geçirmek isteyeceksiniz ama bu haftabaşı yapılması gereken günlük işleriniz üzerinizde stres yaratabilir. Kendi hayatınıza yapacağınız harcamalarınız bugünlerde fazla olabilir, abartıdan uzak durmalısınız.

Aslan Burcu: Haftaya eğlenceli olaylarla başlayacaksınız ama diğer yandan önemli işlere gömülmek ve birşeyler yapmak istemeyeceksiniz. Aile hayatınızda keyfi ve mutluluğu yaşayacağınız bugün yuvanız için yapacağınız harcamaları kontrol altında tutmalısınız.

Başak Burcu: Haftanız aile hayatınız ve sosyal çevre ortamlarınız arasında bazı streslerle başlayabilir. Yakın çevrenizle yapacağınız planlarda bugün abartabilir, maddi harcamalarda bulunabilirsiniz. Bu hafta önemli olaylara hazırlıklı olmalısınız.

Terazi Burcu: Haftaya başlarken telefon trafiğiniz bir hayli yoğun olabilir. İletişiminizi kuvvetli tutacaksınız. Sosyal çevrenizden alacağınız güzel desteklerle maddi konularda şans rüzgarı sizden yana esecek ama bu konularda çok abartıdan kaçının.

Akrep Burcu: Bu haftabaşı maddi konulara ve sahip olduklarınıza ilgili olabilirsiniz. Gelecek planlarınız, parasal meselelerin üzerinizde stres yaratmasına neden olabilir. Kariyerinizde ilişkilerinize dair abartılı ve çoşkulu olabilirsiniz.

Yay Burcu: Haftanız kendi istek ve beklentilerinizle başlayacak. Etrafınızda sizi ruhen ve derinde değiştirecek bir sürü olay oluşabilir ama daha çok kendinize prim vereceksiniz. Seyahatlere ve tatilinize dair planlarınızda kendinizi iyimser bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Geri plandan işleyecek her tür işinizi bugün daha rahat halledebilirsiniz. Biraz yalnızlığa ihtiyacınız olabilir. Ortak parasal ilişkileriniz gelecek planlarınızda size güzel kapılar aralayabilir ama planlarınızda daha gerçekçi olmalısınız.

Kova Burcu: Bu hafta sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla yapılacak planlar devrede olurken, günlük işlerinizin düzeni üzerinizde sorunlara neden olabilir. Diğer yandan ortaklı işlerinizde kendinizi şanslı ve mutlu görebilir, önemli bağlantılar içine girebilirsiniz.

Balık Burcu: İş ve kariyerinizle, size keyif veren konular arasında kalabilir, üzerinizde bu haftabaşı stres hissedebilirsiniz. Öğleden sonra daha rahat etkilerle iş hayatınızda rahat ilerleyeceksiniz. Uzaklardan gelecek haberler sizi çok mutlu edebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR