Bugün Venüs Aslan burcuna geçiyor. İlişkilerimizde aşkı, keyfi, yaratıcılığı, organizasyon gücümüzü ortaya koymaya başlıyoruz. İlgi ve alakayı üzerimize çekmekten hoşlanabiliriz. Merkür- Uranüs olumlu açısıyla farklı girişimler, konuşmalar, görüşmeler, fikirlere açık birgün olabilir. Yeni olanın peşinden gitmek isteyebiliriz. Gece saatlerinde 21:43’te İkizler burcunda oluşan Yeniay, yakın çevremiz, iletişimsel işlerimiz, bilgi alıp verme konusunda yeni bir dönemi başlatıyor. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama, ulaşım, eğitim, bilgisayar, net work, yayıncılık ve iletişime dayalı her tür konuda önemli kararlarımızı bu gece oluşacak yeniay ve sonrasında devreye sokabiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; özgürlüğüne düşkün, güçlü, sorumluluk sahibi, anlayışlı, etkili, yapıcı bir kişiliğe sahipsiniz. Bir yandan sorumluluk almayı istiyor, diğer yandan özgürlüğünüzden taviz vermiyorsunuz. Bu sene, iş ve hizmet alanlarınızda yenilikler oluşabilir. Farklı ve değişik olanı tercih etmelisiniz.

Koç Burcu: Bugün gece saatlerinde gerçekleşen Yeniay’la beraber iletişimsel işlerinizde önemli adımlar atabilir, satış, reklam, pazarlama, network, yayıncılık işlerinizde hızlı gelişmeler altında olabilirsiniz. Önünüzdeki dönemi bayram sonrası iyi değerlendirin.

Boğa Burcu: Yeniay’la birlikte maddi konularda önemli adımlar atılabilir. Ticari girişimleriniz, yatırımlarınız, para kazançlarınız alanında yeni adımlar için destekleneceksiniz. Önünüzdeki 15 günlük dönemi bu alanlarda yeniliklerle iyi değerlendirin.

İkizler Burcu: Yeniay kişisel girişimlerinizi destekleyen bir yeniay. Önemli adımlarınızı bu tarih ve sonrasında başlatabilirsiniz. Bu yeniay sizin için önemli, önünüzdeki 1 yılın atılımlarını alacağınız kararları uygulamaya koyarak başlatabilirsiniz. Yenilikler, farklı bakış açısı sizi destekleyecek.

Yengeç Burcu: Yeniay, geri plandan yürüttüğünüz işleriniz için karşınıza seçenekler getirebilir yalnız bu yeniay da diğer burçların aksine harekete geçmemeli, planlarınıza yoğunlaşmalısınız. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için bu yeniayı kullanın.

Aslan Burcu: Gece saatlerinde oluşan Yeniay, gelecek planlarınızı, ideallerinizi, kurduğunuz hayalleri gerçekleştireceğiniz bir yeniay olacak. İş hayatınızdaki önemli değişimleri artık içinize sindirecek ve hayatın dinamiklerini rahat algılayacaksınız.

Başak Burcu: Yeniay’la birlikte kariyerinizde önemli açılımlar, önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Ya da yeni bir projenin adımları bu döngüde atılabilir. Unutmayın yeniay zamanı atacağımız adımları kalıcı sonuçlara taşıyabiliriz. Bayram sonrası adımlarınızı hızlandırın.

Terazi Burcu: Yeniay, girişimleriniz, adımlarınızı destekliyor. Hukuki alanda, yayıncılıkta, ticari oluşumlarda, yabancılarla yapılacak olan işlerde, medya sektöründe, eğitim kollarında önemli adımlarınız için destekleneceksiniz. Yeni fikirlerinizle ortak kazançlarınıza odaklanabilirsiniz.

Akrep Burcu: Yeniay parasal girişimleriniz ve kararlarınızı uygulatabilir. Bir borcun altına girmek, aracı bir kurumla çalışmak, vergi, sigorta işlerinizin, banka işlemlerinizin üzerine düşmek ve bu alanlardaki kararlarınızı uygulamak için harika bir dönem başlıyor.

Yay Burcu: Yeniay özel hayatınızda önemli kararları hayatınıza taşıyacak. İlişkinizle, ortaklı işlerinizle, taşınmayla ilgili kararlarınızı rahatlıkla uygulayabilirsiniz. İş alanlarınızdaki değişimleri parasal olarak hayatınıza alacak ve özel hayatınızda sıkıntılarınıza bu yeniay son vereceksiniz.

Oğlak Burcu: Yeniay iş, hizmet alanlarınızda, sağlık konularında kararlarınızı hızlandıracak. Yeni bir işe başlamak, iş değiştirmek, başvuruda bulunmak, eleman almak için bu yeniayı kullanın. Sağlığınızla ilgili verilecek önemli konuları hareketlendirebilirsiniz.

Kova Burcu: Yeniay aşk hayatınız, varsa çocuğunuzla ilgili kararları hızlandırabilir. Sanatsal veya yaratıcılığa dayalı işlerinizde önemli kararlar, spora başlamak için alacağınız kararlar uzun soluklu olabilir. Ev ve aile hayatınızda da bu yeniay yeniliklerden hoşlanacaksınız.

Balık Burcu: Yeniay’ın etkisiyle beraber aile hayatınızda almak istediğiniz kararları uygulayacaksınız. Emlak işlerinizi şimdi halletmek, yeni adımlarınızı şimdi devreye sokmak size çok şey kazandırabilir. Aile büyüklerinizin, ailenizde yaşayan insanların hayatını ilgilendirecek kararlar, adımlar da devrede olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR