Bugün gökyüzünde oluşan venüs- jüpiter olumlu açısıyla ilişkilerimizden ve bağlantılarımızdan yana şansımız yüksek olabilir. Maddi alanda, parasal işlerimizde güzel fırsatlarla karşılaşabiliriz. Merkür- Mars olumlu açısıyla düşündüklerimizi uygulamak kolay olacak. İstediklerimizi hayata geçirebiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; güçlü, idareci, sanatkar, ateşli, şanslı bir karaktere sahipsiniz. Enerjiniz çok yüksek ve insanları kolaylıkla etkileyebiliyorsunuz. Yöneticilik yeteneğiniz gelişmiş olmasına rağmen, sanat alanında da başarı sağlamanız ve kariyer yapmanız mümkün. Bu sene, hayatınızda şansınızı iyi kullanacaksınız. Kadınlardan yana fırsatlarınız yüksek.

Koç Burcu: Aile hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi mutlu edebilir veya tam tersi ev alanlarında yatırım yapmak isteyebilirsiniz. İletişime dayalı işlerinizde arkadaşlarınız veya dahil olduğunuz gruplar sizi harekete geçirebilir. Enerjinizi iyi kullanacaksınız.

Boğa Burcu: Özel ilişkilerinizde oldukça şanslı ve fırsatlı birgün sizi bekliyor. Ortaklaşa atılacak adımlarda da hayatın sizi desteklediğini göreceksiniz. Paraya dayalı işlerinizde doğru hamlelerle ilerleyebilir, karşınıza gelecek olan fırsatları istediğiniz gibi değerlendirebilirsiniz.

İkizler Burcu: Parasal işlerinizde güzel sonuçlar alabilirsiniz. Kazanımlarınız artabilir veya paranızı arttırmak için doğru insanlarla bağlantıya geçebilirsiniz. Diğer yandan geleceğinizi ilgilendiren önemli kararlar sizi çok çabuk harekete geçirebilir. Seyahatler ve eğitimler sizi yukarıya taşıyacak.

Yengeç Burcu: Hem özel hayatınızda hem de sosyal ortamlarınızda oldukça şanslı ve keyifli etkiler altında olacaksınız. Hobilerinize vaktinizi harcamak hoşunuza gidebilir. Geri plandan yürüteceğiniz her tür iş için bugünün olumlu etkilerinden faydalanın.

Aslan Burcu: Aile ortamlarınızda güzel şanslar ve fırsatlar oluşabilir. Aile büyüklerinizden birini bir yolculuğa uğurlayabilirsiniz. Diğer yandan ortaklı işlerinizde hızlı ve etkili hareket edebilir, düşündüklerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Başak Burcu: Sosyal çevrenizdeki insanlardan güzel şanslar ve teklifler görebilirsiniz. Önemli işlerinizde arkadaşlarınız size güzel tekliflerde bulunabilir. Sosyal ortamlarda dikkatleri üstünüze çekeceksiniz. Kariyerinizde ve iş hayatınızda kafanızdaki planları uygulamaya çalışın.

Terazi Burcu: Kariyer ilişkileriniz size kazanım olarak geri dönebilir. İşlerinizden önemli kazançlar sağlayabilirsiniz. Girişimlerinizde kendinizi göstereceksiniz. Yabancılarla yapılacak olan işlerinizde, seyahatlerde, eğitim konularında istediklerinizi yapacaksınız.

Akrep Burcu: Gelecek planlarınızda insanlardan göreceğiniz şanslar ve faydalar yüksek olabilir. Diğer yandan ev ve aile hayatınız için yapmanız gereken harcamalarınıza odaklanabilir, evinizde karşınıza gelecek olan olayların sizi hareketlendirdiğini görebilirsiniz.

Yay Burcu: Ortak parasal işlerinizde güzel sonuçlar alabilirsiniz. Yurtdışı planları, seyahat organizasyonları sizi hareketlendirecek. Harekete geçmeniz gereken işleriniz için istediğiniz desteği kolaylıkla sağlayacaksınız. İş birliğine açık olursanız işlerinizi daha kolay organize edebilirsiniz.

Oğlak Burcu: İş alanlarınızda hemen ve kolay harekete geçecek, düşüncelerinizi hemen uygulamak isteyeceksiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum sizi çok mutlu edebilir. Kalbiniz boşsa sosyal ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz.

Kova Burcu: Beraber çalıştığınız veya yanınızda çalıştırdığınız insanlardan iş hayatınız adına destekler ve yardımlar göreceksiniz. Yine önemli bir iş seyahati oluşabilir ve siz bundan mutluluk duyabilirsiniz. Özel hayatınızın dinamikleri sizi çabuk harekete geçirebilir, hızlı birgün geçirebilirsiniz.

Balık Burcu: Özel hayatınızda, ilişkilerinizde şans ve fırsatlar sizden yana. Eğitim işlerinizde güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Sevdiğinizle seyahat planları yapabilir, seyahat teklifi alabilirsiniz. Ev ve aile hayatınız için kolaylıkla harekete geçeceksiniz

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR