Bugün öğle saatlerine kadar Ay Yay Burcunda olacak. Öğle saatlerine kadar Ay boşlukta olacağından önemli işlerimizi ele almak yerine tamamlanması gereken işlerin üzerine eğilmeye çalışalım. Öğleden sonra daha düzenli, daha oturaklı işler üzerine eğilebilir, iş görüşmelerimizde kendimizi etkili bir biçimde ortaya koyabiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; inanılmaz dürüst bir yapınız var. Ailenize ve kendi yuvanıza düşkünsünüz ama zaman zaman herşeyden uzaklaşma isteği sizi zorlayan noktalardan biri olacaktır. Bu yıl, önemli şanslar yakalayacaksınız. İlişkilerinizden yana şansınız yüksek.

Koç Burcu: Bugün duygularınızda özgürlük hissiyle hareket deceksiniz. Uzak çevrelerden alacağınız haberler, gün içinde sizi hareketlendirebilir. İş hayatınızda da olayları biraz hafife alsanız sizden mutlusu olmayacak.

Boğa Burcu: Ortaklaşa para harcamalarınızda özgür ve rahat davranabilirsiniz. Hayata biraz güvenle bakmanın, tam zamanı. Ufak tefek şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermeyin ve para hesabınızı sevdiklerinizle paylaşın.

İkizler Burcu: Özel hayatınıza odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Başınıza buyruk hareket etmeyi seviyorsunuz ama sevdiğiniz kişiyle bugün iletişiminiz ve bağlantınız iyi olacak. Çevrenizde olup bitenden haberdar olmak isteyeceksiniz.

Yengeç Burcu: Tamamlamanız gerekenler konusunda rahat ve özgür hissedebilir, paylaşımcı yönlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Başkalarından çok bu aralar kendinize odaklısınız ve iş konularında bugün hayat sizi destekliyor.

Aslan Burcu: Bugün silkelenerek ve olayların eğlenceli yönlerine odaklanarak hareket etmek isteyeceksiniz. Aşk hayatınızda uyumlu ve iletişimci yapınızla sevdiğinizle iyi anlaşacaksınız. Sosyal çevrenizdeki hareketleriniz bazı arkadaşlarınızı sinirlendirebilir.

Başak Burcu: Hayatınızda hızlı gelişmeler var ama siz bu hızlılığa istediğiniz gibi yetişemiyorsunuz. Bugün bir çok planınızı telefonla veya evinizden halletmeye çalışabilirsiniz. Dinlenmeye ihtiyacınız olabilir.

Terazi Burcu: Yakın çevrenizle, ortaklaşa yapılan her iş sizi bir üst basamağa taşıyacak, o yüzden tek başınıza hareket etmek yerine sevdiklerinizden destek ve yardım almalısınız. Hayatın birçok alanına yayılmış görünüyorsunuz.

Akrep Burcu: Bugün bir şeylere sahip olmak, satın almak veya paranızın hesabını yapmak, kendinizi güvende hissettirebilir. Siz değişmeye istekli oldukça herşeyin daha rahat şekillendiğini görüyorsunuz.

Yay Burcu: Kendinizi bir kuş kadar özgür hissedebilirsiniz. Sizi sıkan ve önünüzü tıkayan insanlardan uzak durmalı, enerjinizi sizi daha yukarılara taşıyacak insanlara harcamalısınız. Alacağınız bir haber duygularınızı harekete geçirecek.

Oğlak Burcu: Bugün duygularınızı göz ardı edebilir, kararlarınızda mantığınızdan yardım alabilirsiniz. Özel hayatınızda yapacağınız konuşmalar, hayatınız adına sizi destekliyor. Hislerinizi yabana atmayın.

Kova Burcu: Gireceğiniz ortamlardan, ekstra fayda ve yarar sağlayacağınız bir gün içindesiniz. Sosyal ortamlarda, sevdiğiniz insana anlayışla ve esnek bir iletişimle yaklaşacaksınız. Ortak yapılacak her proje sizi destekliyor.

Balık Burcu: Rahat ve özgür tavırlarınız insanların sizi daha kolay benimsemesine yol açıyor. Şansınızı değerlendirmekten ve ön planda olmaktan korkmayın. Maddi olarak işlerinizde güzel gelişmeler altında olacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR