Bugün ilgi alanlarımızı belirleyen merkür ikizler burcuna geçiyor. İletişimimiz hızlanabilir. 2 hafta boyunca iletişimimizde mantıklı, becerikli ve çözüme yönelik davranışlar sergileyebiliriz. Daha fazla sosyal olma ihtiyacımız artabilir. Konuşmak, kendimizi ifade etmek, farklı konulara odaklanmak önem kazanabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız, etkili ve güvenilir dostlarınız sayesinde hayatınız boyunca sırtınız yere gelmeyecek. Çevrenize karşı çok hassassınız ve insanlık için enterasan fikirleriniz var. Bu sene, iletişiminizi üksek tutacak, önemli işlerinizde istediğiniz sonuçları rahat sağlayacaksınız.

Koç Burcu: Yakın çevre evinizde hareket etmeye başlayacak olan merkür, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmenize neden olacak. Akraba, kardeşleriniz veya komşularınızla iyi ve güçlü iletişim sizi bekliyor.

Boğa Burcu: Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar, bu dönemde olumlu etkileniyor olacak. Yine paraya dayalı iş anlaşmaları bu dönem ortaya çıkabilir.

İkizler Burcu: Merkür, 2 hafta boyunca sizin kişisel alanınızda dolaşmaya başlayacak. Önemli görüşme ve konuşmalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından, artık plan ve projelerinizi dillendirebilir ve bu konularda harekete rahatlıkla geçebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Merkür kadersel alanınızda hareket etmeye başlıyor. Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir. Kendinizi dinlemek, olayları gözden geçirmek, bu dönem içinde yaşayacaklarınız arasında yer alabilir.

Aslan Burcu: Merkür 2 hafta boyunca sizin sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde ilerlemeye başlıyor. Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyeceksiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir.

Başak Burcu: Kariyer evinizde ilerlemeye başlayan merkür, 15 gün boyunca bu alanda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. İş alanınızda kendinizi rahat ifade edecek, sorunlar karşısında çözümler bulacaksınız. Birden fazla konuyla uğraşmak da cabası.

Terazi Burcu: Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda ilerlemeye başlayan merkür, 2 hafta boyunca bu alanlarınızda iletişiminizi hızlandıracak. Önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebilir.

Akrep Burcu: Merkür, ortaklaşa para konularında kafanızın çözüme yönelik çalışmasına neden olacak. Kredi almak, banka işlerinizi halletmek, sigorta veya vergi konularınızı gözden geçirmek için uygun bir süreç içinde olacaksınız. Bir yandan da gizemli konuları araştırmak, konuşmak için uygun bir dönem olabilir.

Yay Burcu: Merkür, ilişkileriniz ve özel yaşamınızda iletişiminizin 2 hafta boyunca aktif olacağının altını çiziyor. Problemleriniz varsa, bu dönemde çözüm bulmak üzere harekete geçebilirsiniz. İlgi odağınız daha çok partneriniz olacak Yine bu dönem içinde anlaşma ve kontratlar gündeminize gelebilir.

Oğlak Burcu: Merkür, iki hafta boyunca iş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. İşiniz konusunda becerilerinizi geliştirebilir, etkili iletişiminizle iyi işler çıkarabilirsiniz. Sağlığınızı gözden geçirmek ve kontrollerinizi yaptırmak için de uygun bir süreç.

Kova Burcu: Merkür 2 hafta boyunca sizin aşk ve çocuk evinizde dolaşmaya başlıyor. Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz.Yine sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde kendinizi ortaya koyacaksınız.

Balık Burcu: Merkür, 2 hafta boyunca ev ve aile evinizde hareket etmeye başlıyor. Evinizle ilgili konularda çözümsel yaklaşımınız, aile büyüklerinizle iletişiminiz hızlanacak. Emlak alım, satım veya kiralama gibi işlemleriniz varsa bu dönem yapacak ortamları rahat bulacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR