Haftaya Ay Akrep burcundayken ortak parasal konuların ve meselelerin üzerine odaklanarak başlıyoruz. Salı günü öğleden sonra Yay burcunda bir dolunay oluşacak. Bu dolunayda olayları derinlemesine incelemek önem kazanabilir. Diğer yandan sorumluluklarımız hayatımızda streslere neden olabilir. Çarşamba gününden sonra Merkür ikizler burcuna geçecek. İletişimimizde akılcı, iletişimci yönlerimiz ön plana geçecek. Cuma günü ve haftasonunda ilişkilerimizde rahat etkiler altında olacağız.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; zeki, uyanık, girişken ve inatçı bir kişiliğe sahipsiniz. Olaylardan ve koşullardan çabuk etkileniyorsunuz ve bu da ruh halinize olumsuz yansıyor. Etkili konuşmalarınızla insanların dikkatini çekiyorsunuz. Bu sene, oldukça etkili bağlantılarınız olabilir. Doğru zamanda, doğru yerde olacaksınız.

Koç Burcu: Bu haftabaşında banka, para ve hesap işleriniz devrede olacak. Ketum olacaksınız ve duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Aile hayatınız huzurlu olacak. Sevdiklerinizle paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bu pazartesi, özel hayatınıza veya ortaklı işlerinize daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Ortaklaşa işlerinizde iletişiminizi hızlandıracak, önemli konuşmaların devreye girdiğini göreceksiniz. Başkalarından alacağınız desteğe ihtiyacınız var.

İkizler Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda yapmanız gereken günlük işleriniz devrede olabilir. Maddi konularda güzel ve sevindirici gelişneler yaşayabilirsiniz. Çevre değişimleri sizi etkiliyor. Diğer yandan sağlığınızda düzenlemeler yapacaksınız.

Yengeç Burcu: Bugün, aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz. Hayata anlayış ve keyifle baktığınız bugünlerde, kendinizi doğru ifade etmekten kaçınmamaya özen gösterin. Hayata daha esnek gözlerle bakmaya çalışın.

Aslan Burcu: Haftanız başlarken aile hayatınızda ve evinizde huzurunuz yerinde olabilir. Sevdiklerinizle paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz. Kafanızdaki planları bir an önce uygulamak istiyorsunuz, sosyal çevrenizdeki insanlar size yardımcı olabilirler.

Başak Burcu: Bu haftabaşında yakın çevrenizle iletişiminizi hızlandırırken, arkadaşlarınızı da kısa vadeli planlarınıza dahil edebilirsiniz. Bir davet veya organizasyonda keyifli sohbetler ve konuşmalar devrede olacak.

Terazi Burcu: Bu haftabaşı maddi konulara odaklı bir gün sizleri bekliyor. İş alanlarınızda parasal olarak tatmin sağlayacaksınız. Kariyerinizdeki güzel ve etkili konuşmalar yerinizi sağlamlaştırabilir. Bu konularda işinizi şansa bırakmayın.

Akrep Burcu: Bu haftabaşında kendinizi rahat ve etkili bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Diğer insanlardan alacağınız tavsiyeler hayatınızı düzene koymanıza yardımcı olabilir. Herşeyi yük olarak görmemeye çalışın ve işlerinizi organize edin.

Yay Burcu: Geri planda duracaksınız ve bu haftabaşında canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Rüyalarınız ve sezgileriniz size doğru yolu gösterebilir. Yine bu haftbaşında maddi konularla ve para işlerinizle uğraşabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bugün sosyal ortamlarınızda ortaklaşa adımlar atabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir arada olacak, sevdiğiniz insana anlayışla yaklaşacaksınız. Problemlerinizin üzerine gitmek için harika bir gün.

Kova Burcu: Haftanız oldukça yoğun bir şekilde başlayabilir. Çalışarak ve kendinizi göstererek iş alanlarınızda ilerlemek isteyeceksiniz. Yapmanız gereken işlerinizde ilk adımı geçtikten sonra kendinizi hemen bırakmayın.

Balık Burcu: Dış ortamlarda, seyahat ve eğitim alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz. Yaratıcılığınız artacak. Özel hayatınızda anlamlı konuşmalar devrede olabilir. Kararsızlığınızı geride bırakmaya çalışmalı, kafanızı netleştirmelisiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR