Bugün sabaha karşı 02:58’te devreye giren Akrep burcundaki Dolunay, ortaklaşa parasal konularda, başkalarının kaynakları, ödemeler alanında, değişimi ve dönüşümü sağlamamız gereken noktalarda ve sahip olduklarımızı bırakmak anlamında etkili dolunaylardan biri olacak. Bu dolunayda duygularımız yoğun ve tutkulu olabilir. Affetmek ve bağışlamak bizi birçok duygu yükünden kurtarabilir. Hırslarımızı iyi kontrol etmeli, sahip olduklarımız için şükretmeli, bizi kriz anlarına çekecek duygusal travmalardan uzak durmalıyız. Bırakmak, akışta olmak, olumsuzlukları gözümüzde büyütmemek, İçimizde tuttuklarımızı düzgün bir şekilde ifade etmek ve göstermek önemli olacak.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; orijinal, akıllı, iletişimci, uzağı gören, zeki ve sosyal bir insansınız. İş ve ticaret hayatınızda oldukça başarılısınız. Uzağı gören yönünüzle tehlikelerden ve zorluklardan kolaylıkla sıyrılıyorsunuz. Akraba veya kardeşlerinizden kazançlarınız olabilir. Bu sene, özel hayatınıza daha fazla önem vereceksiniz.

Koç Burcu: Dolunay, ortaklaşa parasal konulara dikkatinizi çekecek. Birkaç gün boyunca ortak para ödemeleriniz, harcamalarınız, hesaplarınızla ilgilenebilirsiniz. Bu Dolunayda elinize geçecek kaynaklarla kariyerinizde istediğiniz sonuçları yaratabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bu Dolunay sizin ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınızı etkileyecek. Kendinize çok odaklı olduğunuz bu süreçte, özel hayatınıza daha fazla dikkat etmeli, sevdiğiniz insanla, partnerinizle bağlantılarınızı daha fazla kuvvetlendirmelisiniz.

İkizler Burcu: Hem sağlıkla ilgili konular hem işle ilgili konularda önemli sonuçlara, önemli verilere ve duygusal kararlara açık olacaksınız. Bu alanlara harcayacağınız paraların iyi sonuçlar doğurduğunu görebilirsiniz. İş hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir.

Yengeç Burcu: Dolunay, aşk hayatınızı veya çocuğunuzla ilgili konuları tetikleyecek. Toplum önünde, kariyerinizle ilgili konularda beklenmedik şekilde gelişen ilişkilerin içinde aşk hayatınız da hız kazanacak. Spekülatif ve sanatsal işlerinizde de önemli sonuçlar karşınıza gelebilir.

Aslan Burcu: Bugün oluşan Dolunayla birlikte ev, aile ve yuva konularına daha fazla dikkatinizi verebilirsiniz. Aile hayatınızda birkaç gün boyunca hassasiyetler, stresler oluşabilir, diğer yandan aile ortamlarınızda keyfiniz yüksek olacak.

Başak Burcu: Dolunay, iletişimsel konularda hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, ulaşım, medyayla ilgili konularda da önemli sonuçlar bu Dolunay ile beraber karşınıza gelebilir, Yakın çevrenizdeki insanlardan destekleriniz olacak.

Terazi Burcu: Bu dolunay, elinize bir para geçebilir ya da parasal konularda çeşitli hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte alacak-verecek dengesini iyi oturtmaya çalışın. Aile hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi mutlu kılacak ama çok abartmayın.

Akrep Burcu: Dolunay, sizin kişisel alanınızda gerçekleşiyor. Kararlarınız hayati konuları ve duygusal kararları içerebilir. Sevdiğinizin hayatındaki değişimler yüzünden, siz de hayatınızdaki birtakım olayları değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.

Yay Burcu: Dolunay, bir olayın iç yüzünü ortaya çıkartabilir. Beklenmedik, kadersel birtakım oluşumlar bu Dolunay’da etrafınızda cereyan edebilir, siz de kendinizi hiç olmadık durumların içinde bulabilirsiniz. Tüm bu olaylar esnasında derin bir rahatlama duyacaksınız.

Oğlak Burcu: Bu Dolunay’da arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda biraz hassaslıklar, önemli olaylar yaşamaya meyillisiniz. Sorunları çok büyütmeyin. Sosyal çevrenizin hareketliliği yüzünden; özel hayatınız ve sosyal çevreniz arasında kalmamaya dikkat edin.

Kova Burcu: Kariyerinizde hızlı ve beklenmedik duygusal konular oluşabilir. Aniden ortaya çıkacak bir iş, bu Dolunay’da kariyerinize daha fazla önem vermeniz gerektiğini gösterebilir. Anne tarafınızın hayatında da önemli olaylar devreye girebilir.

Balık Burcu: Dolunay, sizin seyahat, eğitim, hukuksal işler ve yabancılarla yapılacak ortaklaşa işler alanınızda gerçekleşecek. Bu Dolunay ile beraber uzak çevrenizden alacağınız haberler sizi mutlu edebilir. Düşüncelerinizde abartılardan uzak durun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR