Bugün gökyüzünde oluşan venüs- satürn olumlu açısıyla ilişkilerimizde emin, sağlam ve kalıcı adımlar atılabilir. Maddi konularda istikrarlı sonuçlar elde edebilir, ilişkilerimizde büyüklerden ve otoritelerden destek ve yardım alabiliriz. Ekonomik davranmak öne çıkabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız, duygusal, şüpheci, başarılı, araştırmacı bir insansınız. Bilime ilginiz çok büyük ve vaktinizin çoğunu bu konularda araştırma yaparak geçirebilirsiniz. Bu sene, kuracağınız güçlü ilişkilerle hem iş hayatınızda, hem de özel hayatınızda istikrarı sağlayabilirsiniz.

Koç Burcu: Bu Cumartesi iş alanlarınızda daha kalıcı ve net ilişkilerle durumları toparlayabilirsiniz. Kuracağınız doğru ilişkiler parasal kazançlarınızı arttırabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda hızlı, enerjik ve hırslı davranışlar sergileyebilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün gündelik hayatınızı daha iyi organize edebilirsiniz. Kalıcı ve sağlam işler peşinden koşacaksınız. Sıkıntı yaşadığınız noktalar geride kalabilir. Değişik yerlerde alacağınız haberler çabuk ve hızlı hareket etmenize neden olabilir.

İkizler Burcu: Bugün bazı zorlandığınız olayları gözden geçirebilir ve istediğiniz sonuçları rahatlıkla yaratabilirsiniz. Bazı işlerinizin ağırdan gitmesi aslında sizin yararınıza olacak. Ortak parasal işleriniz varsa bu alanlarda hızlı, kontrolcü davranabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bu Cumartesi sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınızdan alacağınız güzel enerjiler ve desteklerle, özel hayatınızda yaşadığınız sıkıntıları geride bırakabilir, kalıcı sonuçlar alabilirsiniz. Özel yaşantınızda daha sağduyulu ve sabırla hareket etmeniz gerekebilir.

Aslan Burcu: Bugün göz önünde olacağınız yerlerde toplum içinde daha rahatlatıcı ve hayatınızı destekleyen enerjiler altına giriyorsunuz. İş alanlarınızda attığınız adımlarda doğru ilişkiler kuracaksınız yalnız aceleci ve kontrolcü tavırlardan uzak durun.

Başak Burcu: Bu cumartesi, gezmek, dolaşmak, temiz hava almak size çok iyi gelecek, kuracağınız ilişkiler size yol gösterebilir. Geleceğinizi ilgilendiren işlerinizde kalıcı adımlar atabilirsiniz. Sporla uğraşıyorsanız bu birkaç gün kendinizi çok fazla zorlamayın.

Terazi Burcu: Bu cumartesi, maddi yönden kendinizi güçlü ve istikrarlı görebilirsiniz. Maddi konuşmalar, yapacaklarınızı sevdiğinize aktarmak aranızdaki buzları eritebilir. Aile hayatınızda sevdiğiniz insanın ailesine karşı daha anlayışlı olmalısınız.

Akrep Burcu: Bu Cumartesi özel hayatınızdaki sağlam ilişkiler yönünüzü belirlemede yardımcınız olabilir. Sevdiğinizle herşeyi konuşacak, paylaşacak, kalıcı adımlarla sevginizi arttıracaksınız. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı daha yavaş ve anlayışlı olmaya çalışın.

Yay Burcu: Bugün günlük hayatınızda düzeni oturtmanız, bazı işlerinizi yerine getirmeniz maddi konularda sizi rahatlatabilir. Bazı işlerinizde ilişkileriniz sayesinde olumlu adımlar atabilirsiniz. Maddi konularda hırslandığınız noktaları törpülemelisiniz.

Oğlak Burcu: Bu Cumartesi kendinizi eğlenceye, keyfe, sportif faaliyetlere vererek ruhunuzu hafifletebilir, kendinize verdiğiniz sözleri tutabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla planlarınız devrede olurken, hırslı yanlarınızı kontrol etmeye çalışmalısınız.

Kova Burcu: Bu Cumartesi aile hayatınızdaki güzel ilişkiler kendinizi rahat ve iyi hissettirtecek. Enerjinizi daha çok evinize harcayacaksınız. Geri plandan işleyen konular, geçmiş olaylar konusunda içinizi kurcalayan konulara odaklanabilirsiniz.

Balık Burcu: Yakın çevrenizdeki güzel ve sizi destekleyen ilişkilerle sıkıntı yaşadığınız konuları geride bırakmak isteyeceksiniz. Yorulan, sorun yaşadığınız ilişkileri tamir etme olasılığınız da yüksek olacak. Arkadaşlarınızla bir aradayken hırsınızla hareket etmemeye çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR