Haftaya Ay Oğlak burcunda işlerimize ve yapılması gerekenlere odaklanarak başlıyoruz. Salı günü önemli şanslar ve fırsatlar karşımıza gelirken özel hayatımızda ve ilişkilerimizde sıkıntılar ve sorunlar ortaya çıkabilir. Cumartesi günü Mars Oğlak burcuna geçiyor. Daha organize ve kontrollü olacağımız, enerjimizi daha çok iş ve kariyer konularına yönlendireceğimiz bir döneme giriyoruz. Yine bu Cumartesi Balık burcunda oluşan yeniayla birlikte yeni girişimlerimiz ve başlangıçlarımız devreye girebilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; meraklı, duyarlı ,özgürlüğüne düşkün, rahat bir insansınız. Bir insan size ne yapmanız gerektiğini söylediğinde tam tersi davranmaya meyillisiniz. Seyahat etme tutkunuz çok yüksek ve yeni yerler görmeyi arzuluyorsunuz. Bu sene, hayatınızda önemli şanslar yakalayacaksınız.

Koç Burcu: Önemli işlerinizde üstleneceğiniz önemli sorumluluklarla haftanızı başlatacaksınız. Sabah saatlerinde kendinizi dengede hissedebilirsiniz. Üzerinizde garip bir tembellik olabilir. Etrafınızdaki her olayı farkederken yaşayacaklarınızı gözünüzde büyütmeyin.

Boğa Burcu: Dış ortamlarda yapacağınız işlerde herkes sizin tavrınızı ve gücünüzü konuşabilir. İnsanlara davranışlarınızla birşeyler anlatmak istiyorsunuz. Özel hayatınızdaki huzurunuzu sosyal ortamlarınızdaki insanlarla paylaşabilirsiniz.

İkizler Burcu: Kontrol etme isteğiniz bu haftabaşı öne çıkabilir. Alacağınız haberlerle kendinizi duygusal olarak iyi hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla yapılacak önemli konuşmalarda olaylara tek taraflı bakmamaya çalışmalısınız. Zenginlik farklı yaklaşımlarda unutmayın.

Yengeç Burcu: Bu haftabaşı kişisel ilişkilerinizde önemli konu ve olaylar altında olabilirsiniz. Bu ortaklı atılacak adımlara da yansıyabilir. Farklı davranmak, değişik tepkiler vermek isteyeceksiniz. Büyük resmi görmeli ve şanslarınızı iyi değerlendirmelisiniz.

Aslan Burcu: Bu haftabaşı sağlığınızla ilgili konularda önemli değişimler yaşanabilir. Uzun zamandır uğraştığınız bir sorun çözümlenebilir veya yeni bir durum ortaya çıkabilir. Hareketlendiğiniz bu dönemde duygusal olarak anlık iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu: Haftanız aşk hayatınızda veya varsa çocuğunuzla ilgili konularda harekete geçirici konular etrafında başlayabilir. Doğru ve etkili iletişimle, duygusal hayatınızı kuvvetli tutabilir, sevdiklerinizden güzel destekler alabilirsiniz.

Terazi Burcu: Aile hayatınızda, evinizde duygusal dönüşümlerle, yaşanacak önemli olaylarla haftanız başlıyor. Sevdiğiniz insanı vereceğiniz anlık tepkilerle şaşırtmaya meyillisiniz. Bu hafta iş hayatınızda şanslı oluşumlar devrede olurken, en çok özel hayatınızda dikkatli olmalısınız.

Akrep Burcu: Haftanız yakın çevrenizde olup biten önemli olaylarla başlayabilir. Kısa vadeli işlerinizde güzel sonuçlar elde etmeye yatkınsınız. İş alanlarınızdaysa bazı ilişkilerinizi yeniden yapılandırmak bu haftanın önemli konularından.

Yay Burcu: Maddi konularda yapılması gereken işlerinizi öncelikle hallederek haftanız başlayacak. Hayatınızda sizi memnun eden birçok konu olabilir yalnız gelişen olaylar karşısında bu hafta soğukkanlılığınızı korumaya çalışın. Duygusal olarak iniş çıkışlarınız olabilir.

Oğlak Burcu: Verdiğiniz kararlarda güçlü bir şekilde yolunuzda ilerleyeceksiniz ama inatçılığınız ve olayları tek taraflı görmeniz sizi zorlayabilir. Aile ilişkilerinizde bu hafta sıcakkanlı tavırlar geliştirmeli, sevdiğinize anlayışla yaklaşmalısınız.

Kova Burcu: Haftanız ortak atılması gereken kararlarınızla sizi harekete geçirirken, dışarıdan gelecek olan şans ve fırsatlara karşı tepkisiz kalamayacaksınız. Herkes sizin yerinizde olmak istiyor, bu yüzden şikayet etmek yerine şükretmeye çalışın.

Balık Burcu: Bu dönem kendinizi iyi ve güçlü hissediyorsunuz ama yine de hayatınızda bazı belirsizlikleriniz olabilir. Hayatı kendinize ağırlaştırmayın, gelecek planlarınız için atacağınız adımlarda sabırsızlık etkisinden uzak durun. Bu hafta önemli haftalardan bir tanesi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR