Bugün ve yarın Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Manikür, pedikür, ağda, epilasyon işlerine girişebilirsiniz. Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin. İş konuları, yapılması gerekenler üzerine eğilebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; girişimlerinizin karşılığını almak için daha fazla sosyal olmaya çalışmalısınız. İletişiminizde bu sene, sabırsızlık ve acelecelik görülebilir. Kafanız çözüme yönelik olaylarda çok hızlı çalışacak. Bu sene, güçlü insanlardan işlerinizde destek göreceksiniz. Olumsuz bakış açısından sıyrılın.

Koç Burcu: Günlük yaşam becerileri ve kariyerinize yönelik çalışmalarınız kafanızı kurcalayabilir. Bugün bencillikten uzak duracak, arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin ihtiyaçlarına göre davranmak isteyeceksiniz. Kalabalık yerler ilginizi çekebilir.

Boğa Burcu: Bugün, yabancı ortamlar, insanlar, seyahat ve eğitime dayalı işleriniz devrede olmaya başlayabilir. Başkalarına anlayışla yaklaşırken, iyilik yaparken, kendi isteklerinizi çok fazla küçümsememeye çalışın.

İkizler Burcu: Bugün, daha çok parasal konular ön plana çıkarken, eşiniz veya sevdiğiniz insanla beraber kullanacağınız ortak para ve harcamalarınız konusunda olumlu etkileriniz olacak. Hayata daha derin bir moktadan bakmasını başaracaksınız.

Yengeç Burcu: Bugün, özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devreye girmeye başlayacak. Özellikle ortaklı işlerinizde kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Uzak çevre ilişkilerinizi güçlenmeye başlayacak. Beraber çalıştığınız insanlarla bir hareket etmeyi başaracaksınız.

Aslan Burcu: Bugün, iş alanlarınız devreye girerken, tamamlamanız gereken işlerinizin üzerine gidebilirsiniz. Hayatın daha hafif ve keyifli yönleriyle uğraşmak isteğiniz fazla olacak. Üstünüzdeki sıkıntıları üzerinizden atmanın yollarını bulacaksınız.

Başak Burcu: Bugün, tamamıyla aşk hayatınıza ve eğlenceli konulara yoğunlaşabilirsiniz. Güvensiz yapınızla herşeyi biraz fazla eleştirmeye açık olacaksınız. Olayları oluruna bırakın ve hayatınızın tadını çıkarmaya çaba sarfedin.

Terazi Burcu: Bugün, eviniz ve ailenize odaklanmak ön plana geçebilir. Yorgunluğunuzu ev ortamlarında atabilirsiniz. Üzerinize aldığınız sorumluluklarınız bazen size fazlasıyla ağır geliyor. Hayatı hafife almayı deneyin.

Akrep Burcu: Bugün yakın çevrenizde konuşacağınız veya paylaşacağınız konular kendinizi iyi hissettirecek. Düşüncelerinizin desteklendiğini görmeye ihtiyacınız var. İyi bir iletişimin temelinde çevrenizdeki insanlara güvenmek yatıyor.

Yay Burcu: Maddi konularda ailenize ve sevdiklerinize yardım etme isteği bugün ön plana çıkacak. Onların istekleriyle, sizin düşünceleriniz ortak bir noktada buluşabilir. Çevrenize enerjinizi ve iyimserliğinizi verdiğiniz müddetçe karşılığını alacaksınız.

Oğlak Burcu: Bugün kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Hayata bakış açınız keyifli olacak, kendinize güveniniz artabilir. Yakın çevrenizle uğraşılarınız sürerken, önemli olan işler peşinde koşacaksınız. Gözünüzde büyüttüğünüz konuları önemsemeyeceksiniz.

Kova Burcu: Bugün, canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Uğraşmak zorunda kalırsanız bile, isteksizliğiniz size hata yaptırabilir. Biraz daha disiplinli olmaya özen gösterin. Çalışmak istediğiniz konular varsa bunların üstüne düşebilirsiniz.

Balık Burcu: Arkadaşlarınızdan ve grup çalışmalarından girişimleriniz ve atılımlarınız adına fayda sağlayacağınız bir gün olacak.Yeni tanışacağınız insanlar yeni iş ve fırsatların kapılarını aralayabilirler. Kafanızdaki hayallerinizin tek tek karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR