Bugün öğleden sonra Ay Terazi burcuna geçecek. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Astroloji’de Terazi burcu böbrekleri, kalça ve basenleri, bel bölgesini temsil ettiğinden bugünler böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. İlişkilere odaklanmak anlamında güzel bir haftasonu bizi bekliyor.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız, yaratıcılığınız ve rahatlığınız en fazla sizi bu alanlarda destekliyor. Şansınızın olmadığını düşünseniz de önümüzdeki dönem bir çok fırsat sizi bekliyor olacak. Bu sene, özel hayatınız mercek altında, güzel anlaşmalar, teklifler oluşabilir.

Koç Burcu: Bugün tamamlamanız gereken işleriniz gözünüzde büyüyebilir. Öğleden sonra özel hayatınızın detayları bir kaç gün boyunca gündeminizde olacak. Sevdiklerinizi anlamakta veya enerji olarak onlara yetişmekte zorlanabilirsiniz.

Boğa Burcu: Sosyal çevre yoğunluğunuzun fazla olduğu bu dönem özel hayatınıza gereken ilgiyi göstermekte zorlanabilirsiniz. Günlük yapılması gereken koşturmalarınız artabilir. Üzerinizde bir stres veya baskı hissedebilirsiniz.

İkizler Burcu: İnsanlara ve çevrenize yardım etmeye odaklandığınız bu dönem, özel hayatınıza ilginizi yoğunlaştırmanız gerekebilir. Aile hayatınız ilginizin çoğunu alabilir. Diğer yandan aşk, keyfe ve eğlenceye daha fazla ilgi duyacaksınız.

Yengeç Burcu: İlgi alanlarınız bu aralar tamamen gezmede, eğlenmede olabilir. Öğleden sonra ilginizi daha çok ailenize kaydırabilirsiniz. Düşüncelerinizdeki gitgelleri çok fazla abartmayın, gezmek istiyorsanız ailenizdeki insanları planlarınıza dahil etmelisiniz.

Aslan Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminiz bir kaç gün boyunca yoğun olabilir. Bugün fikirsel olarak dengede olmaya çalışabilirsiniz. Ortak işlerinizin üzerine eğilmek bu haftasonu sizi rahatlatacak. Kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu: Sevdiğiniz insanın hayatına göre yaptığınız planlar sizin hayatınızı da etkiliyor. Gereksiz yere endişe edebilir, özel hayatınızda kendinizi aşağıya çekebilirsiniz. Maddi konularda bugün harcamalarınızı iyi kontrol etmeniz gerekebilir.

Terazi Burcu: Bugün sabah saatlerinde isteksiz başlayan gününüz öğlen saatlerinden sonra yerini daha aktif ve rahat ortamlara bırakabilir. Günlük iş akışınızın dışına çıkmak, gezmeye eğlenmeye daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün geçmişte bir arada bulunduğunuz insanlarla bir araya gelebilirsiniz ya da geçmişi anmanız söz konusu olabilir. Özel hayatınızda konuşulması gerekenleri bu haftasonu masaya yatırın. Sevdikleriniz sizden güzel sözler bekliyor.

Yay Burcu: Birkaç gün boyunca arkadaşlarınızla yapacağınız organizasyonlar devreye girebilir. Aile hayatınızda daha fazla enerjinizi harcadığınız bu dönemde diğer insanlarla yapacağınız planlarla rahat nefes alacaksınız. Enerjinizi yükseltin.

Oğlak Burcu: Geleceğinize yönelik önemli planlarınızı öğleden sonra kalabalık ortamlara kaydıracaksınız. Birkaç gün boyunca kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz. Ailenize ayırmanız gereken vakitten çalmayın. Yakın çevrenize karşı fedakarlıklarınız bu haftasonu devrede.

Kova Burcu: Bugün vaktinizin çoğunu dış ortamlarda veya farklı yerlerde harcayacaksınız. Yeni tanışacağınız insanlar size keyif verebilirler. Hayatınızdaki güzel gelişimleri arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle paylaşmanız keyfinizi arttırabilir.

Balık Burcu: Sabah saatlerinde sevdiğiniz insanla yapacağınız keyifli etkinlikler öğleden sonra yerini daha sakin ortamlara bırakabilir. Bugün itibarıyla ilgi alanlarınızı ortaklaşa para alanlarınıza kaydıracaksınız. Kendinizi kuvvetlendirin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR