Bugün ve yarın Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. İkizler Burcu astrolojide omuzları, kolları, elleri ve ciğerleri temsil eder. Ay bu burçta dolaşırken bu organlarımızı hassaslaştırdığından bu bölgelerimizin sıkıntılarına odaklanabiliriz.Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir gün.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; maddi konularda her zaman şansınız yüksek olacak. Sosyal çevrelerde ve arkadaşlarınız arasında aranılan bir insansınız. Yine de özel hayatınızda enerjinizi kontrol edebilmeli, istedikleriniz olmadığında sabırsız ve aksi davranışlar içine girmemelisiniz. Bu sene, hayatınızda önemli değişimler oluşabilir.

Koç Burcu: Bugün iletişimsel olarak hızlı ve sabırsız olabilirsiniz. Bir yandan da düşüncelerinizde bazı yetersizlikler görülebilir. Düşüncelerinizde dağınıklık öne planda olacağından önemli işlerinizi not almayı unutmamalısınız.

Boğa Burcu: Bugün maddi konulara ağırlık verebilirsiniz. Özellikle gün içinde kafa karışıklıklarına dikkat edin. Kendi isteklerinizi iyi belirlemeye çalışın. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınız ve çevrenizin kolay etkisi altında kalabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün kendi hayatınızın detayları daha çok öne çıkabilir. Kendi isteklerinize odaklanacaksınız. Hayatınızda bugün kafa karışıklığına ve kolay dağılmalara hazırlıklı olmalısınız. Duyacaklarınız sizi üzmesin.

Yengeç Burcu: Bu birkaç gün önemli işlerle uğraşmak istemeyebilirsiniz. Gün içinde, kafanız dalgın olacak, önemli işlerinizde gözden kaçıracağınız ayrıntılar sizi zorlayabilir. Gün içinde olayları çok fazla gözünüzde büyütmeyin.

Aslan Burcu: Bugün sosyal çevrenizde arkadaşlarınızla vakit geçirmek önem kazanabilir. Sosyal ortamlarınızda bazı yanılgılara ve duygusal hayalkırıklıklarına hazır olmalısınız. Ketum ve konuşkan yönlerinizi iyi dengelemelisiniz.

Başak Burcu: Bugün iş hayatınızda duygusal olarak iniş çıkışlara hazır olun. Özellikle partnerinizle göz önünde olacağınız ortamlarda bazı yanılgılar ve sıkıntılar oluşabilir. Kafa dağınıklığına, kafa karışıklıklarına karşı dikkat etmelisiniz.

Terazi Burcu: Birkaç gün boyunca eğitim veya seyahat işlerinize kanalize olabilirsiniz. Daha az tanıdığınız kişilerle yapacağınız işlerinizde kafanız karışık ve biraz da dağınık olabilir, önemli ayrıntıları atlamamaya çalışın.

Akrep Burcu: Bugün ortak parasal konular ve harcamalar öne çıkabilir. Gün içinde para işlerinizde kafanızı istediğiniz gibi kullanamayabilirsiniz. Duygusal iniş çıkışlarınız yüksek olacağından çevrenizle olan iletişiminze dikkat etmelisiniz.

Yay Burcu: Özel hayatınız ve karşı tarafın düşünceleri daha fazla önem kazanmaya başlıyor. Sevdiğiniz insanın hayatına göre kararlar alabilirsiniz. Bugün duygusal olarak sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamakta zorlanabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bugün tamamen yapmanız gerekenlere kanalize olacaksınız yalnız iletişimsel konularda kolay dağılabilir veya konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla gün içinde takışmamaya özen gösterin.

Kova Burcu: Bugün parasal harcamalarınızda bazı yanılsamalar ve sıkıntılara hazırlıklı olun. Kolay dağılmalara açık görünüyorsunuz. Bazı işlerinizi organize edemyeşiniz sizin suçunuz değil. Bunu bilerek ilerlemek sizi rahatlatabilir.

Balık Burcu: Bu birkaç gün, ailenize ve onlarla geçireceğiniz zamana odaklanın.Yine gün içinde, aile hayatınızda bazı sorunlara, kafa karışıklıklarına açık olabilirsiniz. Mantığınız ve duygularınız arasındaki gitgelleri dengelemeye çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR