Bugün oluşan venüs- uranüs olumlu açısıyla hem maddi konularda, hem de özel ilişkilerimizde farklı, sıradışı davranmak isteyebiliriz. Önemli iş bağlantıları ve ilişkilerimizde esneklik ve rahatlık önem kazanıyor. Değişik ve farklı konulardan, alternatif yaklaşımlardan ilişkilerimizde daha çok faydalanabiliriz. Esnek düşünceler, farklı ilişkiler iş ve para konularında da güzel anlaşmaları karşımıza getirebilir




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çok fazla fikirleriniz olmasına rağmen bunları hayata geçirmekte zorlanıyorsunuz. Özel hayatınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde tenkit ve eleştiriye açıksınız. Bu da insanlarla aranıza belli bir mesafe koyuyor. Kendinize olan güveninizi geliştirdiğiniz takdirde güzel bir hayat sizi bekliyor olacak. Bu sene, maddi konular önem kazanacak, şansınızı kullanın.




Koç Burcu: Bugün, sosyal çevrenizle beraber hareket edecek, farklı ve gruplar arasında sizi destekleyen ilişkilerinizden fayda sağlayacaksınız. Değişik fikirler arkadaşlar arasından gelebilir ama sizde onlara ilham vereceksiniz. İş hayatınız haftasonuna kadar aktif olacak.




Boğa Burcu: Bugün, beklenmedik yerlerden göreceğiniz, parasal desteklerle birlikte önemli işbirlikleri, iş oluşumları yaşayacaksınız. Çevrenizi ve sosyal kontaklarınızı iyi kullanmanız gereken bir dönemdesiniz. Hisleriniz size bir çok açıdan yol gösterebilir.

İkizler Burcu: Geleceğinizi ilgilendiren önemli işlerinizde arkadaşlarınızdan ve çevrenizden faydalanabilir, değişik fırsatların iş hayatınıza olumlu yansıdığını görebilirsiniz. Arkadaşlarla yapılacak bir seyahat ya da eğitim planı hayatınızı hareketlendirebilir.




Yengeç Burcu: Bugün göz önünde bulunacağınız ortamlarda, önemli parasal anlaşmalar gündeme gelebilir. Yaklaımlarınız sıradışı ve farklı olacak, insanların ve çevrenizin dikkatini çekeceksiniz. Bu planlar için insanlardan fikir ve destek almak bu aralar sizin için önemli.

Aslan Burcu: Partnerinize ya da size gelecek bir eğitim veya seyahat fırsatı sizi mutlu edebilir. Hayata yaklaşımınız farklı ve esnek olduğu için durumları toparlamasını daha iyi beceriyorsunuz. Özel hayatınızda ve etrafınızla olan ilişkilerinizde keyfiniz yerinde.




Başak Burcu: Maddi konularda ve iş hayatınızda olumlu etkiler altındasınız. Hayatın döngülerine değişik ve esnek yaklaşımlarınız, iş hayatınızda veya sağlığınızla ilgili konularda çabuk toparlanmaları beraberinde getirebilir. Faydalı konular peşindesiniz.




Terazi Burcu: Hayata esnek bakıyor olacaksınız ve farklı ilişkiler, sevdiğiniz insanla günlük rutinin dışına çıktığınız birtakım faaliyetler içinde bulunabilirsiniz. Aşk hayatınızda veya çocuk konularında güzel gelişmeleriniz var.




Akrep Burcu: Ev ve aile hayatınıza yaklaşımlarınız bugün diğer günlerden daha rahat ve esnek olabilir. Kendinizi daha iyi tanıyıp, yapabileceklerinizi keşfettikçe iş hayatınızda daha etkili ve verimli davranmasını becereceksiniz. Kendinize güvenin.




Yay Burcu: Bugün, aşk hayatınızda esnek davranışlarınızla ve güzel iletişiminizle sevdiğiniz insanla farklı geçireceğiniz bir gün olabilir. Sıradışı olan herşeye daha meraklı olacaksınız. Yaratıcılığınız yüksek ve önemli işlerinizde bunu kullanacaksınız.




Oğlak Burcu: Ev, aile ve yuvayla ilgili konularda esnek yapınızla ilişkilerinizi çok çabuk toparlayacak ve ailenize maddi yönden rahatlıkla yardım edeceksiniz. Aynı şekilde onlardan da beklediğiniz yardımı görebilirsiniz. Siz rahatladıkça hayattan alacağınız destekler yükseliyor.




Kova Burcu: İlişkilere keyifle bakacaksınız. Yakın çevrenizle iyi bir şekilde organize olmasını başaracaksınız. İletişim, satış, reklam, pazarlama alanlarında güzel sonuçlara hazır olun. Kuracağınız ilişkiler iş hayatınıza olumlu bir şekilde yansıyacak.




Balık Burcu: Parasal yönden bugün atacağınız adımlarda şanslı etkileriniz var. Geri planda tuttuğunuz ilişkileriniz, tam zamanında devreye girebilir ve farklı düşüncelerinizle para kazanma konusunda endişelerinizi bir kenara bırakabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR