Bu haftasonu çabuk tepki vermeye, köprüleri atmaya meyilli olacağız. İnsanlarla olan ilişkilerimizde bazı sıkılganlıklar, heyecan isteği veya bazı zorlanmalar oluşabilir. Otoritelerle ve önemli insanlarla anlaşmakta zorlanabiliriz. Anlık tepkilerimizi iyi kontrol etmeye çalışalım. Farklı konu ve olaylar daha çok ilgimizi çekebilir. Yine ilişkilerimizde var olan tansiyonlu durumların ortaya çıkmasına dikkat edelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; doğa üstü konulara ilgili duyuyor, bilmediğiniz şeyleri merak ediyorsunuz. Bilimsel ve grupsal çalışmalara daha fazla yatkınsınız ve bu konularda başarı sizin olabilir. Özel yaşantınızda ise işler beklediğiniz doğrultuda gelişmeyebilir. Bu sene, maddi konularda güzel gelişmelere açık olacaksınız.




Koç Burcu: İçsel sıkıntılarınız, üstlendiğiniz sorumluluklar ve değişiklik arzunuz toplum önünde sizi sıkıştırabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda kolay tepki vereceksiniz. Kafanızdaki planlar, elinizdekilerle uymayabilir. Hayatı daha geniş açıdan görmelisiniz..




Boğa Burcu: Seyahatteyseniz bazı beklenmedik olaylara açık olmalısınız. Yine dış ortamlarda önemli insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Hem özel hayat ilişkilerinize, hem de çalışıyorsanız iş alanlarınıza dikkat edin. Planlarınızda önemli sorumluluklar devrede olacak.




İkizler Burcu: Son anda çıkacak bir ödeme, parasal bir mesele veya aidat sorun olabilir. Bir arkadaşınız sizden borç isteyebilir ya da siz borç isteyebilirsiniz. Bu da ilişkilerinizde bozulmalara neden olabilir. Sosyal ortamlarda beklenmedik olaylara açık olun, tepkilerinizi kontrol etmelisiniz.




Yengeç Burcu: Sevdiğiniz insanla göz önünde olacağınız ortamlarda anlaşmakta zorlanacaksınız. İlişkinizde konuştuklarınız veya üstleneceğiniz sorumluluk lar, yükler hayatı dar algılatabilir. Ortaklaşa bir işiniz varsa partnerinizle sürtüşmelerden uzak durun.




Aslan Burcu: Seyahat işlerinizde bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Daha az samimi olduğunuz insanlarla birbirinize karşı çok kolay tepkiler verebilirsiniz. Görev gibi gördüğünüz veya yaptığınız şeylere karşı tepkiniz ve sıkılganlıklarınız bu haftasonu sizi yorabilir.




Başak Burcu: Özel hayatınızda bazı konularda duygusallığınız yüksek çalışabilir. Bu yüzden sevdiğiniz insanla bazı sürtüşmeler ve zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Parasal konulara vereceğiniz tepkiler ilişkinizin dinamiğini sarsabilir. Olayları sadece tek taraflı görmemeye çalışın.




Terazi Burcu: Değişik yerler ve ortamlarda duygusal olarak fikirlerinizi toparlamak kolay olmayabilir. Ev ve aile hayatınıza kanalize olduğunuz bugünlerde onlarla anlaşmakta kolay olmayacak. Ailevi konular yüzünden sevdiğiniz insanla sürtüşmelere haftasonu dikkat edin.




Akrep Burcu: Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlarla bazı sorunlar oluşabilir. Otorite figürleriyle anlaşmazlıklara dikkat edin. Sosyal medyada bazı konularda vereceğiniz tepkileriniz yüksek olabilir. Etrafınızda olup bitenden kolay etkileneceksiniz.




Yay Burcu: Başkalarıyla olan ilişkilerinizde sorumluluklarınız hoşunuza gitmeyebilir. Sevdiğiniz insana veya çocuğunuza karşı duygularınız yüksek olacak ama çok kolay tepkiler verebilirsiniz. Sıkılganlıklarınızı sevdiklerinize yansıtmamaya çalışın.




Oğlak Burcu: Sorumluluklarınızla uğraşmak sizi zorlayacak. Aile büyüklerinizle anlaşmak size işkence gibi gelebilir. Tepki vermeye açık olacaksınız. Bir aile büyüğünüzle ilişkinizi bozabilirsiniz. Olayları gözünüzde çok büyütmeyin ve kendinize hakim olmaya çalışın.




Kova Burcu: Verdiğiniz sözler ve sorumluluklarınız sizi bunaltabilir. Yakın çevrenizde bulunan insanlarla, akraba veya kardeşlerinizle bir takım sürtüşmeler ve anlaşmazlıklara dikkat edin. Vereceğiniz fütursuz tepkiler aranızdaki ilişkiyi kolay bozabilir.




Balık Burcu: Çevrenizin, arkadaşlarınızın önemli bir sorumluluğunu üstlenebilirsiniz. Bazı davranışlarınız toplum içinde sizi zorlayabilir. Parasal konular da çok çabuk tepki vermenize neden olacak. Sıkılganlıklarınızı, tepkilerinizi iyi kontrol edin.




Kova Burcu: Yakın çevrenizle iletişiminizde beklenmedik tavırlar içinde olmanız onları sinirlendirebilir. Bugün iletişime dayalı konularda bazı sürtüşmelere ve sorunlara açıksınız. Çok tepki vermemeye çalışın.




Balık Burcu: Bugün aşk hayatınıza yapacağınız harcamalar sizi çabuk sinirlendirebilir. önemli girişimlerden ve risk içeren anlaşmalardan uzak durun. Duyacaklarınız pek hoşunuza gitmese de üstesinden gelmeyi becereceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR