2018 yılında ortak para alanlarınızda sorumluluklar üstleneceksiniz. Önünüzdeki dönemde ortaklaşa gelirler, banka, kredi, faiz, vergi, miras alanlarınızda sorumluluklarınız devrede olacak. Bu hayatınız için de büyük bir dönüşüm içerecek. Bu dönemde yapmanız gereken borç almak, vermek ve başkalarına kefil olmak gibi durumlara girişmemek, riskten kaçınmak ve vergi konularınızı göz ardı etmemek olmalı. İnsanlarla ve çevrenizle anlaşmayı öğrenmeli, işbirliğinden kaçınmamalısınız.




2018 Yılında yaptıklarınızın karşılığını görecek, ne kadar çalıştıysanız o kadar mahsül alacaksınız. Kendinizi göstermek istiyorsunuz. İş değiştirmek, yeni bir işe başlamak, yeni projelere dahil olmak ve kendinize uygun işi seçmek bu yıl fazlasıyla kolay olacak.




İŞ/PARA/KARİYER




Bu yıl ağırlıklı olarak parasal konularla ilgileneceksiniz ve iş hayatınızda sağlam ve istediğiniz türden adımlar atılabilir. İş alanlarınızda yılın 2. Yarısında daha dikkatli olmalısınız. 06 Ekim- 15 Kasım tarihleri arasında iş ilişkilerinizde sıkıntılar oluşabilir. Bu yıl gerçekleşen tutulmalardan 13 Temmuz Güneş tutulması elinize bir para geçirebilir. Bu parayı hem kendiniz, hem borçlarınız, hem de yatırımlarınız için değerlendirebilirsiniz.




03-07-08-09-10 Ocak tarihlerinde güzel etkili bir iş fırsatı karşınıza gelebilir. Oldukça şanslı ve keyifli etkileşimler altında olacak. İş alanlarınıza parasal destek sağlayabileceksiniz. Başkalarının kaynaklarından faydalanabilirsiniz.




31 Ocak’ta gerçekleşen Tam Ay Tutulması, kısa seyahatlerinizi, satış, reklam, tanıtım, pazarlama, teknoloji, bilişim, sosyal medya alanlarınızda hızlı ve beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.




11 Şubat ve sonrasındaki 3 haftalık dönemde kariyer ilişkilerinizde sağlam adımlarla ilerleyebilirsiniz. Kuracağınız güzel bağlarla patronlarınız veya üstlerinizle iletişiminiz hızlanabilir. Zam, terfi veya geleceğinizle ilgili konuları konuşmak için harekete geçebilirsiniz.




15 Şubat’ta oluşan Parçalı Güneş Tutulması eğitim, seyahat, yabancılarla yapılacak olan işler, hukuk, ticaret, ithalat, ihracat konularını hızlandırabilir. Bu alanlarda bir işiniz varsa bu işlerde artan bir ivme, beklenmedik gelişimler yaşanabilir.




Mart ayı işlerinizi düzene sokmak, güzel anlaşmalar yapmak, fırsatların artması anlamında oldukça etkili ve faydalanılması gereken aylardan. 01-02-03 Mart’ı iş görüşmeleriniz ve anlaşmalarınız açısından es geçmeyin.




17 Mart’ta oluşan yeniay, kariyerinizde başlatmak istediğiniz işler adına sizi destekliyor. İş ve kariyer hayatınızda, toplum önü işlerinizde önemli başlangıçlar için bu yeniay zamanı harekete geçebilirsiniz.

05 Nisan’da bazı aksilik ve sorunlar sinirlerinizi bozsa bile anlayışlı yapınızı korursanız sorunlarınıza 07-11-12


Nisan’da güzel çözümler bulabilirsiniz.

16 Mayıs’tan sonra yaklaşık 1.5 ay boyunca enerjinizi dış ortamlara, seyahatlere, yabancılarla yapılacak olan işlere, yurtdışı kontaklarına harcayacaksınız. Hukuki meselelerde mücadeleleriniz artabilir. Önemli seyahatlerinizde bazı sorunlar oluşabilir. Bu alanlarda vereceğiniz demokratik mücadelelere ve uğraşılara önem vereceksiniz. Enerjinizi bu tarihte iyi kontrol etmeye bakın. Yurtdışında veya seyahatlerde bazı sorunlara açık olacaksınız.




19 Mayıs itibarıyla maddi konularda ilişkilerinize odaklanacaksınız. Bu döngüde kuracağınız ilişkiler size iyi kazandırabilir. Para kazanma beceriniz artarken, ailenize ve sevdiklerinize yapacağınız harcamalarınız da hızlanabilir.




12 Haziran ve sonrasında parasal konularda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir. Maddi konularda gelirlerinize, elde ettiklerinize odaklanabilir, yatırımlarınız için planlar yapabilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar için kendilerini gösterecekleri bir dönem başlıyor.




13 Haziran’da oluşan Yeniay kişisel girişimlerinizi destekleyen bir yeniay. Önemli adımlarınızı bu tarih ve sonrasında başlatabilirsiniz. Beklenmedik yerlerden gelecek olan para kazancınız yüzünüzü güldürebilir.




26 Temmuz’da merkür iletişim evinizde gerileyecek. 3 hafta boyunca iş hayatınızda randevularınızı karıştırabilir, bazı evraklarınızı kaybedebilirsiniz. Önemli işlerden ve başlangıçlardan uzak durun.




11 Ağustos’ta oluşan Parçalı Güneş Tutulması, Satış, reklam, tanıtım, pazarlama, ulaşım, bilgisayar, network işinden biriyle uğraşıyorsanız bu alanda önemli ve hızlı kararlar ve adımlar devrede olabilir ama yeni başlangıçlardansa daha önceden konuşulmuş ve yarım kalmış, tamamlanması gereken işlerinizi hızlandırın.




26 Ağustos’ta oluşan Dolunay, kariyerinizde ve kendinizi göstereceğiniz alanlarda hassas oluşumları karşınıza getirebilir. Bu dolunayda toplum önü işlerinizi iyi dengelemesiniz.




11-12-13-16 Eylül yapılması gereken işlerinizi yola koyduğunuz, karşınıza güzel fırsatların geleceği tarihler.




10 Ekim’de merkür iş ve hizmet alanlarınıza geçerek yaşadığınız aksilik ve sorunlara çözüm üretmenizi sağlayabilir. 12-15 Ekim’de bu konularda destekleneceksiniz. Yalnız 11-19 Ekim tarihlerinde sakin davranmak kolay olmayabilir.




16 Kasım Venüs gerilemesi sona eriyor. Parasal konularda da sıkışmalarınız düzelebilir. Yine bu tarih ve sonrasında kariyer hayatınızda enerjinizi göstermeye başlayacaksınız. Mücadeleleriniz toplumsal konularda ve iş hayatınızda artabilir.




AŞK/ EVLİLİK/ İLİŞKİLER




02 Mart’ta oluşan Dolunay, ev, aile ve yuva alanlarınızda hassas ve duygusal sonuçları karşınıza getirebilir. Önemli bir aile işine odaklanabilir, bir meseleyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Yine bu dolunay, kendi aileniz veya eşinizin ailesi arasındaki konular önem kazanabilir.




31 mart’ta oluşan Dolunay, aşkı karşınıza getirebilir. Sosyal çevrelerde bu kadar vakit geçirmeniz kalbiniz boşsa işinize yarayabilir ve bir insanla aşka yelken açabilirsiniz. Sevdiğiniz varsa bu dolunayda ona ve varsa çocuğunuza daha fazla özen göstermeniz ve onların konularının üzerine eğilmeniz gerekebilir.




24 Nisan ve sonrasında aşk hayatınız görünür hale gelmeye başlayacak. Kendinizi ön plana almak isteyecek, fiziki görüntünüze önem vereceksiniz. Geziler, sohbetler, kısa tatiller, molalar moralinizi yerine getirebilir.




29 Mayıs’ta oluşan Dolunay özel ilişkilerinize yoğunlaşmanızı sağlayabilir. Kendinize ve yapacaklarınıza odaklandığınız bu dönem, hayatınızdaki insanın yaşamına göre hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Yine partnerinizin hayatında önemli duygusal değişimler oluşabilir. Bekarsanız bir ilişkiye adım atabilirsiniz.




26 Haziran’da Mars geriliyor. 13 Ağustos’a kadar arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda da sorunlara açıksınız.




10 Temmuz’da Jüpiter’in düzelmesiyle beraber evinize ve yuvanıza daha fazla vakit harcayabilirsiniz. Sevdiklerinizi çok fazla eleştirmemek şartıyla ailenizle güzel işler çıkartabilirsiniz.




26 Temmuz’da merkür iletişim evinizde gerileyecek. 3 hafta boyunca yakın çevrenizle olan iletişiminize dikkat edin. Bir eşyanız bozulabilir, Arabanızda da sorun çıkabilir.




Ağustos ayında hem ailevi konularınıza, hem de iletişimsel işlerinize eğileceksiniz sevgili İkizler. Hemen ağustos başı 02 Ağustos’ta seyahat halindeyseniz, tatildeyseniz beklenmedik olayların sizi sinirlendirmesine izin vermeyin. Araba kullanırken dikkatli olun, enerjinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.




07 Ağustos itibarıyla aşk hayatınızda sevginizi göstereceğiniz, dengeyi sağlayacağınız bir döneme gireceksiniz. Partileri, eğlenmeyi sevecek, flörtöz olmaktan mutluluk duyacaksınız. Hayatınızda birisi varsa paylaşımlarınız artabilir, bir arada plan yapmaktan mutluluk duyabilirsiniz.




Eylül ayında aile hayatınız için yapacaklarınız, özel hayatınızın detayları hızlı gelişmeler aynı anda birçok konuyla uğraşmanıza neden olacak. Siz hareketliliği seven bir burç olarak hepsinin üstesinden gelebilirsiniz sevgili İkizler.




22 Eylül’den sonra eğlenceli bir dönem başlıyor, 1 gün sonra güneşin de bu alana girmesiyle beraber aşka, keyfe, eğlenceye, sanatsal konulara ve elbette varsa çocuğunuza, çocuklarınıza daha fazla önem vereceksiniz.




10 Ekim’de oluşan yeniay’ı, aşk hayatınızda, çocuğunuzla ilgili konularda adımlar atmak ve başlangıçlar yapmak için kullanabilirsiniz. Sanatsal veya kreatif işleriniz için de atılımlarınızı başlatabilirsiniz.




31 Ekim’den sonra aşk hayatınızda sevgisizliğe veya sevgi konularında sıkıntılara dikkat edin. Çocuğunuza olan sevgi ve bağınızda da sıkıntılar oluşabilir. Eski aşklar bu dönemde karşınıza gelebilir.




Kasım ayında karşınıza eski ilişkiniz geldiyse beraber bir takım planlar içine girebilirsiniz, 09 kasım tarihi bunun için uygun görünüyor.


08 Kasımda Jüpiter yay burcuna geçiyor. Bu tarihten itibaren 1 yıl boyunca özel hayatınızda, ortak işlerinizde ve ilişkilerinizde genişlemeler, güzel fırsatlar karşınıza gelebilir. Evlilik, söz, nişan için güzel bir dönem başlıyor.




SAĞLIK




Jüpiter’in sağlık alanlarınızda bulunması sizi olası hastalıklardan ve sağlık sorunlarından koruyabilir. Yalnız kötü alışkanlıklarınız varsa, sağlığınızın temelinde yanlış beslenme, yaşama, düşünce gibi konular varsa o zaman Jüpiter bu olumsuzlukları da büyütebilir.




09 Mart ve sonrası birkaç ay boyunca sağlığınızla ilgili konularda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Eğer kilo aldıysanız bu dönemde rahat bir şekilde aldığınız kiloları vermek için harekete geçebilirsiniz.




20 Nisan’dan sonra sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. İsteksizliğiniz artabilir. Boğaz, tirot bezleri, ses tellerinize dikkat edin. Üşütmeye ve nezleye yakalanma olasılığınız yüksek görünüyor.




21 Mayıs’tan sonra kendinize olan güveniniz yerine geliyor. Kendinizi enerjiniz yerine gelmiş hissedeceksiniz. Sağlığınızda güçleniyorsunuz. Artık yapabilecekleriniz için kendinizi ortaya koyacaksınız.




09 Eylül’den sonra sağlığınızı daha önemseyebilirsiniz. Yemeye, tüketmeye olan ihtiyacınız yüksek olacağından bu dönem kilo alımına açık olacaksınız.




EĞİTİM




Bu sene eğitim hayatınız Tutulmalarla hareketleniyor sevgili Genç İkizler. 18 Ocak ve sonrasında yüksek eğitim hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir.




15 Şubat’ta oluşan Parçalı Güneş Tutulması eğitim konularınızı hızlandırabilir. Eğitim hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir ve buna göre alacağınız kararlar hayatınızda etkili olabilir.




27 Temmuz’da oluşan ay tutulması eğitimsel konuları hızlandırıyor. Eğitim hayatınızda alacağınız kararlar ve atacağınız adımlar çok önemli olacak sevgili ikizler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR