Bugün oluşan merkür- uranüs üçgeniyle, değişik ve farklı konuşma ve görüşmeler, heyecanımızı arttırabilir. Önemli anlaşmalar ve görüşmeler devreye girebilir. Olaylara esnek ve daha farklı gözlerle bakarsak, hayatımız daha da renklenecektir. İş bağlantıları, ticaret, grupsal faaliyetler için olumlu etkiler altında olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; tatlı, şefkatli, dürüst ve inandırıcı bir insansınız. Teknoloji ve elektronik alanlar ilginizi çekiyor. Siz insanlara karşı oldukça saf ve dürüst yaklaşırken, kendi çevreniz ve arkadaşlarınız size bu şekilde yaklaşmayabilir. Gözünüz her zaman açık olmalı. Bu sene, önemli iş anlaşmaları altındasınız.




Koç Burcu: Bugün dış ortamlarda, eğitim, seyahat, medya ve ticaret alanlarınızda oldukça esnek, farklı ve değişik bir gün geçirebilirsiniz. Gezmek, dolaşmak ve farklı yerleri görmek, konuşmak ruhunuza iyi gelebilir. Hayatı keyifle karşılaşayacaksınız.




Boğa Burcu: Bugün, parasal fikirlerinizin ve planlarınızın hayat yolunda sezgilerinizle desteklendiğini görebilirsiniz. Ruhsal konularda her tür fikre ve bilgiye açıksınız. Sizi besleyen insanlarla vaktinizi harcayacaksınız.




İkizler Burcu: Cumartesi günü özel hayatınızda esnek, farklı ve sürprizi fazla bir gün geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizle beraber yapacağınız organizasyonlar ilişkinizi besleyebilir. Arkadaşlarınızın planlarına sırtınızı dönmeyin ve onlarla yol alın.




Yengeç Burcu: Cumartesi günü, rahat, farklı ortamlar içinde bulunacak, değişik insanlarla bir arada olmak isteyeceksiniz. İş alanlarınızda ve günlük hayatınızın akışında değişik olanı seveceksiniz. Öğrenmeye açık bir dönemdesiniz ve öğrendiklerinizi paylaşmalısınız.




Aslan Burcu: Gün içinde kendinizi dışarıya, farklı ortamlara atabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız gezi planları gününüzü esnek ve keyifli geçirmenize neden olabilir. Sürprizleri seveceksiniz ve alışveriş içinde bulunmaktan mutluluk duyacaksınız.




Başak Burcu: Bugün aile hayatınızda veya ev ortamlarınızda farklı ve değişik bir gün sizi bekliyor. Eviniz için yapacağınız harcamalarınız esnek olabilir. Misafir ağırlamak, sevdiklerinizi eve toplamak isteyebilirsiniz, değişik düşüncelerden etkileneceksiniz.




Terazi Burcu: Yaptığınız işten gerekli tatmini sağlayabilir, gün içinde işle ilgili konularda sevindirici haberler alabilirsiniz. Partnerinizle Cumartesi günü anlaşmak zor olmayacak, esnek olacaksınız ve beraber güzel planlar devrede olabilir.




Akrep Burcu: Bugün gün içinde maddi konularda sürpriz gelişmeler ve anlaşmalar ve görüşmeler gündemde olabilir. Siz şartlarınızı esnek tuttukça işlerin daha rahat aktığını görebilirsiniz. Hayattan alacağınız keyif bu haftasonu yüksek olabilir.




Yay Burcu: Cumartesi günü, aşka, eğlenceye kendinizi kaptırabilirsiniz. Aşk hayatınızda oldukça şanslı ve keyifli olacaksınız. Aktivitelerde, eğlenceli ortamlarda bulunmak hoşunuza gidebilir. Sevdiklerinize vereceğiniz değerin karşılığını alabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün iletişime dayalı konularda üzerinizde rehavet olabilir. Alacağınız haberlerle algınızı kendi aile hayatınıza çevirebilirsiniz. Hayata karşı esnekliğiniz fazla olacak ve fikirlerinizi sevdiklerinizle paylaşmaktan mutluluk duyacaksınız.




Kova Burcu: Cumartesi günü sosyal çevrenizle yapacağınız ani ve sürpriz planlar keyfinizi yerine getirecek. Bu planlara ailenizden yakın dostlarınızı, kardeş veya akrabalarınızı da dahil edebilirsiniz. Hayatın rahat akışına kendinizi bırakın.




Balık Burcu: Bugün kafanıza göre harcamalar gündeminizde olacak, bir yandan da elinize beklenmedik bir para geçebilir. Maddi konularda şansınız yüksek. İş alanlarınızda güzel ve esnek konuşma ve görüşmeler oluşabilir. Sevdiklerinizi ihmal etmeyin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR