10 Ekim itibarıyla neşe zenginlik ve bolluk temsilcisi Jüpiter Akrep burcuna geçiyor ve Akrep burçları için şanslı bir dönemi başlatıyor. Girdiği alanı genişleten, büyüten Jüpiter Akrep burcunda, gizemi ve karanlık yönleri büyütebilir. Hayatın ve ölümün gizemlerini, gerçekliğini anlamak isteyebilir, derinlere inmekten çekinmeyebiliriz. Jüpiter’in Akrep’te iyileştirici, şifacı yönü bizi güçlü bir değişime itebilir. Metafizik ve ruhsal konulara olan ilgimiz artarken, sezgilerimizi daha etkili bir şekilde kullanmaya başlayabiliriz. Bu etkiyi derinlere gömdüğümüz, çözemediğimiz konuları iyileştirmek için kullanmalıyız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çekici, sosyal, bencil, dikkafalı bir insansınız. Etkileyicisiniz. Bir ortama girdiğiniz çok çabuk dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz. Hayatınız boyunca bir doküman veya anlaşma imzalarken şartları iki kere kontrol etmelisiniz. Bu sene, güç savaşlarına girmemeye çalışın. Sezgisel ve doğru yönde ilerlerseniz hayat size çok fazla seçenek sunabilir.




Koç Burcu: Bugün itibarıyla jüpiter ortaklaşa parasal alanınızı etkileyecek. 1 yıl boyunca ortak para işlerinizde, kazanımlarınızda, partnerinizin parasal durumunda, vergi, kredi, faiz, miras, nafaka işlerinizde şanslar ve fırsatlar karşınıza gelebilir.




Boğa Burcu: Jüpiter Akrep burcuna geçiyor. İkili ilişkiler, evlilik ve özel hayatınızda oldukça keyifli ve şanslı etkiler altına giriyorsunuz. 1 yıl boyunca güzel ilişkiler, ikili ilişkilerde önemli adımlar atabileceksiniz. Ortaklı projelerinizde seçenekleriniz sizi çok mutlu edebilir.




İkizler Burcu: Jüpiter’in iş, hizmet alanlarınıza geçmesiyle birlikte iş hayatınızdaki şanslara kucak açabilirsiniz. İş değişimleri, yeni projeler, yeni adımlar sizi heyecanlandıracak. Sağlığınızda da gelişmeler yaşanabilir, kilo almaya meyilli olabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Jüpiter aşk evinize geçecek. Aşk hayatınızda, çocuğunuzla ilgili konularda önemli şanslar ve fırsatlarla karşılaşacaksınız. Hayatınızın bu alanlarda genişlediğini göreceksiniz. Bebek sahibi olmak istiyorsanız gökyüzü sizi destekleyecek.




Aslan Burcu: Jüpiter ev aile ve yuva alanlarınızda size çok güzel fırsatlar sunmaya başlayacak. İstediğiniz, sahip olmanın hayalini kurduğunuz bir ev alımı bu süreçten sonra devreye girebilir. Ev ve aile hayatınızda mutluluğu, keyfi deneyimleyeceksiniz.




Başak Burcu: Jüpiter satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, bilgisayar, network gibi işlerinizde size fırsatlar sunmaya başlıyor. Ayrıca bu döngüde yakın çevrenizle ilişkileriniz güzelleşecek. Yakınınızdaki insanlardan fayda sağlayacaksınız.




Terazi Burcu: Jüpiter sizin burcunuzdan çıkarak Akrep burcuna kayıyor. Önünüzdeki 1 yıl boyunca parasal konularda şansınız yüksek çalışacak. Maddi olarak eliniz bollaşıyor.Yatırımlarınız artabilir, ticari oluşumlarınız büyüyebilir. Parasal yönden destekleneceksiniz.




Akrep Burcu: Bugün jüpiter sizin burcuna geçiyor. Önünüzdeki dönem her alanda fırsatlar karşınıza gelebilir. Kendinizi ve yapabileceklerinizi görecek, hayatınızda yepyeni bir sayfa açacaksınız. Önemli adımlarınızı devreye sokun.




Yay Burcu: Yorulduğunuz noktalarda hayat sizi biraz geriye çekebilir. Bu dönemi bir dinlenme ve rahatlama dönemi olarak görmelisiniz. Jüpiter Kadersel alanınıza giriyor. Her tür zorluktan korunacak, ruhsal konulara daha fazla önem vermeye başlayacaksınız.




Oğlak Burcu: Bugün itibarıyla sosyal çevrenizden, ortamlarınızdan, arkadaşlarınızdan fayda sağlayacağınız 1 yıla giriyorsunuz. Yeni tanışacağınız insanlar size yeni iş fırsatları sunacak. Yeni çevreler, ortamlar size yarayacak.




Kova Burcu: Bugün itibarıyla harika bir döneme giriyorsunuz, bir kere kariyer ve iş alanlarınızda artık rüzgarı arkanıza alacak ve çok önemli açılımlar elde edeceksiniz. Kendinizi göstereceğiniz alanlarda şans sizden yana, çok konuşulacaksınız.




Balık Burcu: seyahatleriniz hızlanabilir. Yabancılarla yapılacak olan işler, eğitim, medya, ticaret, hukuk alanlarınızda güzel açılımlar elde edebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılarınızdan fayda sağlayabilirsiniz. 1 yıl boyunca hem akademik konularda, hem de okul hayatınızda şans sizden yana olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR