Bu Perşembe gece saatlerinde 21:40’ta Koç burcunda bir Dolunay meydana geliyor. Terazi burcu astrolojide ilişkileri, ortaklaşa işleri ve sosyalliği temsil eder. İlişki odaklıdır, idareci tavrıyla karşı tarafın düşüncelerini önemser, onay almaktan mutluluk duyar. Güneş bu dönem Terazi burcunda ilişkileri ön plana çıkarırken, Ay’ın tam Güneş’in karşıt burcu olan Koç taki açılımı, daha kendimizi düşünerek, düşünmeden, heyecanla, bencil hareket etmemize olanak sağlıyor. Güneş ve Ay’ın Dolunay zamanı göstergeleri olan Venüs ( terazi), Mars (koç) gökyüzünde tam da dolunay zamanı Başak burcunda kavuşum halindeler. Venüs- Mars kavuşumun dispozitörü Merkür buradaki anahtar gezegen olacak. İlişkilerimizde yaşanacak dengesizliklere bu Dolunayda mantıklı yönden yaklaşmak bize kazandırabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; becerikli, kendine güvenen, sosyal, ruhsal konulardan zevk alan, tartışmacı bir insansınız. Yaşamın gizemli ve bilinmeyen yönleri oldukça ilginizi çekiyor. Ailenize her zaman cömert davranacak, yeni tanışacağınız insanlardan kariyeriniz adına fayda ve yarar göreceksiniz. Bu sene, özel ilişkileriniz önem kazanıyor. Önemli bir yıl içindesiniz.




Koç Burcu: Bu dolunay sizi en çok ilişkilerinizde ve kişisel hayatınızda etkileyecek. Hayatınızı ilgilendirecek önemli kararlar alabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle dengeleri oturtmakta zorlanıyorsunuz. İlişkilerinizin iş hayatınızı zorlamasına izin vermemeye çalışın.




Boğa Burcu: Bu Dolunay, beklenmedik konu ve olayların etrafınızda cereyan ettiğini görebilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat edin. İş alanlarınızda kendi bildiğinizi okuma, dengeyi sağlama ve sosyal çevrenizdeki insanlara yardım etme konusunda stresleriniz fazla olabilir.




İkizler Burcu: Bu dolunay sizi arkadaşlarınız ve sosyal çevre alanlarınızda etkileyecek. Sosyal çevrenizde bazı hassas durumlar karşınıza gelebilir. Aşk hayatınızı sosyal çevrelerde bu dolunay da dengede tutmaya özen gösterin. Aile hayatınızda sevdiklerinizle olan paylaşımlarınız artabilir.




Yengeç Burcu: İşinizle ilgili konularda bir sonuca ulaşabilir, sadece kendi ailenizle değil, evliyseniz eşinizin ailesiyle ilgili konu ve olaylar içinde kendinizi bulabilirsiniz. İş hayatınızda istediğiniz sonuçlar karşınıza gelebilir. Koşturmalarınızın karşılığını alabilirsiniz.




Aslan Burcu: Uzak çevrenizdeki akraba veya aile tanıdıklarından haberler alabilirsiniz. Ya da sevdiğiniz insanın seyahat veya eğitim ortamlarında beklenmedik olaylar oluşabilir. Bu dolunayda parasal konularda da güzel gelişmeler altında olacak, hayatı daha keyifle algılayacaksınız.




Başak Burcu: Dolunayda parasal alanlarınızda bir kaç gün hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Parasal konularda başlattığınız işlerin karşılığını almaya hazırsınız. Bu süreçte karşınıza gözden kaçırdığınız bir ödeme ya da bir borç çıkabilir.




Terazi Burcu: Dolunayda özel ilişkilerinizde, sevdiğiniz insanın hayatında oluşan beklenmedik olaylar, sizin hayatınızı da hassaslaştırabilir. Önemli kararlar arifesindesiniz. Sevdiğiniz insanla sorunlarınız varsa bu haftasonuna çok dikkat edin.




Akrep Burcu: Bu dolunayda, günlük hayatınızın ritmi hızlanabilir. Bu süreçte sağlığınıza ve beraber iş yaptığınız insanlarla olan bağlantılarınıza dikkat etmelisiniz. Sosyal çevreniz hareketli ve bu dolunayda katılacağınız ortamlarda dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.




Yay Burcu: Bu dolunay, aşk hayatınızı tetikleyecek, hızlandıracak. Bu döngüde beklenmedik olaylarla, sosyal ortamlarda arkadaşlarınız ve özel ilişkileriniz arasında dengeyi iyi sağlayın. Yine çocuklarınızla ilgili beklenmedik durum ve olaylar, aktivitelerinizi hızlandırabilir.




Oğlak Burcu: Bu dolunayda iş alanlarınızdaki gerginliklerin sizi aile hayatınızda etkilemesine izin vermemeye çalışın. Ya da aile hayatınızdaki ani ve beklenmedik olaylar, göz önünde bulunacağınız ortamlarda gergin, hassas olmanıza neden olabilir.




Kova Burcu: Bu dolunay, akraba veya kardeşlerinizin hayatında, size yakın olan insanların yaşamındaki ani olayları karşınıza getirebilir. Yine Dolunay satış, pazarlama, reklam, sosyal medya, iletişim becerilerinizi arttıracak. İlginizi yakın çevrenizden gelecek fırsatlara çevirebilirsiniz.




Balık Burcu: Dolunay, sizi parasal konularda hassas kılabilir. Bir para mevzusu ve bu alandaki beklenmedik olaylar, başkalarının devreye girmesine sebep olabilir. Bu Dolunayda elinize para geçebilir ve yatırımlarınızla ilgili olarak hareket etmek isteyebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR