Bugün gökyüzünde oluşan Güneş- Uranüs kare açısıyla otorite figürleriyle, bazı anlaşmazlıklar yaşamaya meyilli olacağız. Beklenmedik elektrikli olaylara, sürtüşmelere, isyankar davranışlara karşı tedbirli olalım. Olaylara vereceğimiz tepkilerimizi iyi kontrol edelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iyiliksever, zeki, çoşkulu, çekici, güvenilir bir insansınız. Orta yaş itibariyle kendinden daha mutlu ve sorumluluk seven bir insan olacaksınız. Bu sene, hayatınızda güzel olaylar gerçekleşecek. Esnek ve anlayışlı yapınızla yapacaklarınız hayatınıza anlam katabilir.




Koç Burcu: Bugün, aşk hayatınızda sıradışı ve farklı bir gün sizleri bekliyor. Yine yaratıcılığa dayalı işlerinizde de esnekliğiniz tam olacak. İletişime girdiğiniz insanlar size bir çok konuda şans getirebilirler.




Boğa Burcu: Bugün, aile hayatınızda değişimleri kolay karşılayacaksınız. Her zamankinden daha hızlı, beklenmedik ve farklı bir gün olabilir. Parasal bir alışverişiniz olacaksa kendinizi iyi hissedeceksiniz.




İkizler Burcu: Bugün, sosyal çevrenizle gireceğiniz güzel ilişkiler sayesinde planladığınızdan daha farklı ve değişik bir gün geçirmeniz mümkün. Birarada olacağınız insanlarla öğle vakitlerinde keyfinizi arttırabilir, planlar yapabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün, iş alanlarınızda beklenmedik olaylarla parasal konularda şanslı etkilere sahip olacaksınız. Farklı ve sıradışı ilişkiler ve olaylar, beklediğinizden daha fazla para kazanmanıza veya parasal bağlantılar içine girmenize neden olabilir.




Aslan Burcu: Bugün, seyahatteyseniz, oldukça şanslı, sıradışı ve farklı bir gün sizleri bekliyor. Diğer alanlarda da bu etkiyi üzerinizde hissedebilirsiniz. Kendinize baktığınız ve güzelleşmeye çalıştığınız bir dönem içindesiniz.




Başak Burcu: Bugün, gizemli konu ve olaylar daha fazla ilginizi çekebilir. Başkalarına değişik şekillerde yardım edeceğiniz, sıradışı ve farklı bir gün sizleri bekiyor. Hiçbirşey yapmasanız bile iş alanınızda güzel haberleriniz var.




Terazi Burcu: Bugün, sosyal ortamlarda ve kalabalık alanlarda oldukça değişken, sıradışı ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. Özel hayatınızdaki değişimleri çevrenize iyi bir şekilde aktaracaksınız.




Akrep Burcu: Bugün, iş alanlarınızda oldukça farklı ve sıradışı bir gün geçirebilirsiniz. Göz önünde yaşayacağınız ilişkileriniz, iş alanlarınızda size yeni kapılar açabilir. Diğer insanlardan alacağınız destekler yüzünüzü güldürecek.




Yay Burcu: Bugün, yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizde esnekliğiniz ve yeni şeyler tatma arzunuz size kazandırabilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız değişik ve farklı planlar gününüze neşe katacak.Tadını çıkarın.




Oğlak Burcu: Bugün, aile hayatınızda oldukça farklı ve sıradışı bir gün yaşayabilirsiniz. Parasal konularda esnek olacaksınız. Heyecanınız yüksek olabilir. İş alanlarınızda duygularınızı saklamaktan kaçının.




Kova Burcu: Bugün, yakın çevrenizle yapacağınız ortaklı planlarınızda oldukça sıradışı ve farklı etkileriniz olacak. Yine sevdiğiniz insanla kısa vadeli değişik ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. İletişiminiz bugün hızlı olacak.




Balık Burcu: Bugün, iş alanlarınızda parasal konularda oldukça esnek ve farklı bir gün sizleri bekliyor. İş ilişkileriniz, parasal olarak size güzel getirilerin kapısını açabilir. Aile hayatınızda da kendinizi iyi hissedeceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR