Bugün gökyüzünde devreye giren Merkür- Mars kavuşumuyla, düşüncelerimiz, fikirlerimiz keskin, hızlı ve düşüncesiz olabilir. Eleştirinin dozunu arttırabilir, agresif ve sert tutumlar altında olabiliriz. Sevdiklerimizi çok hırpalamadan daha anlayışlı etkilerle yolumuzda ilerlemeye çalışalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kibar, sempatik, sevimli, çok yönlü ve yetenekli bir insansınız. Macera seven ruhunuzu her anlamda iyi beslemeli ve dış etkenlerden bağımsız kararlar vermelisiniz. Sempatik yönünüzle her tür insanla çok kolay anlaşabilirsiniz. Bu sene, hızlı, aktif ve organize olacağınız bir yıl geçirebilirsiniz.




Koç Burcu: Uzak yerlerde sağlığınıza dikkat etmeye çalışın. İş ve hizmet alanlarınızdaki sıkıntılara bugün sert tepkiler vermeye açıksınız. Günlük işlerinizde hızlı ve düşüncesiz davranabilirsiniz. Hayatın keyfine odaklanın.




Boğa Burcu: Bugün sevdiklerinize karşı sert konuşmalar, çıkışlar devrede olabilir. Çocuğunuza veya sevdiğiniz insana karşı sabırsızlıklarınızı törpülemeniz gerekebilir. Aile yaşantınızdaki stresleri halletmeye çalışın.




İkizler Burcu: Bugün sinirleriniz tepenizde olacak. Aile büyüklerinizle, çevrenizle olan iletişiminizde biraz daha sakin olmaya çalışın. Herşeye çabuk tepki verebilirsiniz. Başka insanların söylediklerini yapmak istemeyebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün yakın çevrenizde hayatı sizlerle paylaşan insanlara karşı sinirli ve agresif söylemlerden kaçının. Hızlı olacak ve davranmak isteyeceksiniz. Maddi konularda bazı stresleri halletmeniz gerekecek.




Aslan Burcu: Bugün parasal konularda veya işlerinizde çok çabuk tepki vermeye meyilli olabilirsiniz. Hayatın tadını çıkarmak kolay olmayabilir.Çevrenizdeki insanlara karşı sabırsızlığınızı kontrol etmeye çalışın.




Başak Burcu: Bugün hayatınızda yer alan güvensizlikler ve sıkıntılar, hızlı ve düşüncesiz hareket etmenize neden olabilir. Kendinizi ifade ederken dikkati elden bırakmayın. Olayları gereğinden fazla büyütebilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün kendi içinizde biriktirdikleriniz veya yaşadıklarınızdan dolayı kendinize çok fazla yüklenmemeye çalışmalısınız. Sosyal ortamlarda dengeyi iyi sağlarsanız, sıkıntı yaşadığınız konuları aşmanız kolay olabilir.




Akrep Burcu: Bugün sosyal ortamlarda, arkadaşlarınızla iletişiminizde sinirli ve agresif tutumlardan uzak durmaya çalışmalısınız. Kendinizi sosyal ortamlarda frenlemeye çalışmalısınız. Evde durmak istemeyeceksiniz.




Yay Burcu: Bu Cumartesi göz önünde olacağınız ortamlarda sinirli, hızlı ve düşüncesiz olabilirsiniz. Ailenize ve sevdiklerinize karşı aşırı eleştiriden uzak durun. Başınızı alıp gitmek, bazı konuları uzatmak sizi zorlayabilir.




Oğlak Burcu: Dış ortamlarda, sizi daha az tanıyan insanlarla olan diyaloglarınızda biraz yavaş ve düşünceli olmaya çalışın. Agresif tutumunuzdan kaynaklı olarak etrafınızı bunaltmayın. Kontrolü azaltmak işe yarayabilir.




Kova Burcu: Bu Cumartesi ortak parasal konularda eşinizle veya partnerinizle konuşmalarınıza dikkat edin. Vereceğiniz kararlarda düşüncesiz adımlar atmayın. Aranızdaki sevgi bağlarını güçlendirmeye çalışın.




Balık Burcu: Bugün sevdiğiniz insana, hayatı paylaştığınız kişilere karşı sinirli ve agresif olmayın, onlar size karşı ters davranırsa durum ve olayları sakinlikle karşılayın. Günlük işleriniz üzerinizde stres yaratabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR