Bugün gökyüzünde gerçekleşen Güneş- Plüton üçgeniyle önemli insanlardan yapacaklarımız adına destek ve yardım görebilir, hayatımızda değişmesi gerekenleri kolay farkedebiliriz. İçimizdeki ve kimliğimizdeki güçlü yönlerle temas etmek hayatımızdaki dönüşümleri kolay kabul etmemize neden olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kültürlü, zeki, mükemmelliyetçi, sorumluluk sahibi bir insansınız. Mükemmelliyetçi yapınızla ve parlak zekanızla iş dünyasında kolaylıkla sıyrılabilirsiniz. Hayatı fazlasıyla ciddiye alıyorsunuz, çevreniz ve arkadaşlarınız sayesinde, olumsuz yönlerinizden kolaylıkla sıyrılabilirsiniz. Bu sene, güçlü ve önemli insanlardan destek alabilirsiniz.




Koç Burcu: Özel hayatınızın gelecek detaylarını ele almak için uygun bir gündesiniz. Ortaklaşa işlerinizde sorumluluklarınızı gelecek planlarınıza taşımak isteyebilirsiniz. Bir yandan da işinizde ve hayatınızda aradığınız destekleri rahat bulacaksınız.




Boğa Burcu: Bir eğitim, bir seyahat konusu gündeminizde olacak ve siz bu seyahate ayırdığınız bütçeyle, yaptığınız hesaplamalarla ilgileneceksiniz. Sanatsal işleriniz varsa bu haftasonu güzel gelişmeler içinde olabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün durumları kendi lehinize toparlamasını bileceksiniz. Ev hayatınız için yapacağınız harcamalar, gündeminizde yer edecek. Bu alanlarda attığınız adımlar, gözterdiğiniz çabanın karşılığını ve desteğini alabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün ortaklaşa iş yapıyorsanız ortağınızın veya özel hayatınızda partnerinizin etkili gücü sayesinde bir anlamda işlerinizi de toparlamanın yolunu bulacaksınız. Göreceğiniz ayrıcalıklar sizi mutlu edebilir.




Aslan Burcu: Sanatsal, yaratıcılığa dayalı işlerinizde doğru iletişim ve doğru ilişkilerle istediğiniz adımları atabileceksiniz. İş hayatınızda etkili insanların desteğini ve gücünü üzerinizde hissetmeniz mümkün.




Başak Burcu: Bugün aile hayatınıza yapacağınız parasal destekler sizi mutlu edebilir. Bir yandan da güçlü etkilerle yaratıcılığınızı, keyfinizi; eğlenceli konu ve olaylarla ortaya koymasını başaracaksınız.




Terazi Burcu: Yakın çevre ilişkilerinizi toparlayacağınız ve bir anlamda kendinizi yenileyeceğiniz birgün. İstediğiniz gücü kendinizde bulacaksınız. aile hayatınızdan alacağınız destekler de bütün bu zorlukları aşmanızı sağlayacak.




Akrep Burcu: Bugün özellikle geri planda durduğunuz işlerinizde güzel, kalıcı adımlar atılabilir. Bazı parasal sıkıntılar yaşasanız bile iletişimsel konularda güçlü insanların desteğini de arkanıza alacaksınız.




Yay Burcu: Bugün parasal konularda güçlü ve etkili insanlarla bir araya gelebilirsiniz ya da işinizde güçlü ve etkili insanlardan destek görebilirsiniz. Siz kendi gücünüzü farkettikçe diğer insanlar arasından daha rahat parlayacaksınız.




Oğlak Burcu: Bu Cumartesi insanlardan destekleriniz yüksek olacak. Yeni tanışacağınız insanlar size beklenmedik yardımlar sunabilirler. Gelecek planlarınız konusunda istediğiniz sonuçları alacaksınız.




Kova Burcu: Bugün beklenmedik yerlerden göreceğiniz destekle ortak parasal konularda güzel adımlar karşınıza gelebilir. Başka insanların desteğini üzerinize alacaksınız. Kendi içsel gücünüzü farketmeniz, diğer insanlardan sizi ayırabilir.




Balık Burcu: Bu Cumartesi parasal konularda maddi olanaklarınızı iş konularına rahatlıkla aktarabilir ve başka insanlardan destek görebilirsiniz. Özel hayatınızda sosyal çevreniz tarafından onaylanacak ve desteklenecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR