21 Ağustos Pazartesi gecesi saat 21:30’da Aslan Burcunun son derecelerinde bir Tam Güneş tutulması yaşanacak. Güneş tutulmaları dış enerjiyi ve görüntüyü ifade eder. Kişisel olmaktan çok daha fazla toplumsaldır. Önemli olayları, başlangıçları ve bitişleri temsil ederek, hayatımızda derin etkiler yaratır ve o yılın temalarını oluşturur. Eğer kişisel haritalarımızda tutulma, güneş, ay ve diğer gezegenlerle birleşiyorsa, evine bağlı olarak büyük değişimleri ve dönüşümleri hayatımıza getirebilir. Ay tutulmaları sonlanmayla, nihayete erdirmeyle, bazı konuların görünür olması, açığa çıkmasıyla alakalıyken, Güneş tutulmaları başlangıçlar ve yenilenmelerle ilgilidir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; tek probleminiz ısrarcılığınız ve kendi tarzınızda ısrar etmeniz. Zekanızı uygun bir şekilde kullanabilirseniz, iş hayatınızda çok başarılı olursunuz. Ama önce kendinizi düzeltmeli, huzursuz kafa yapınızı dengelemelisiniz. Bu sene, hayatınızda unutamayacağınız bir yıl olabilir.




Koç Burcu: Aşk hayatınızda oldukça hareketli günler beklenmedik ve hızlı gelişmeler sizi bulurken, çocukla ilgili konularda hızlanabilir. Sanatsal işler, spor faaliyetleri önem kazanıyor. Riskli işleri seveceksiniz.




Boğa Burcu: Güneş Tutulması aile hayatınızda, ev yaşantınızda önemli değişimleri, beklenmedik kararlarını karşınıza getirebilir. Hayata esnek bakacağınız bu tutulmada değişimlerden zevk alabilir, kendi isteklerinize göre yaşantınızı şekillendirebilirsiniz.




İkizler Burcu: Güneş tutulmasıyla beraber bu ay eğitim hayatınızda alacağınız kararlar ve atacağınız adımlar çok önemli olacak. Yakın çevrenizde oluşan olaylara, iletişim işlerinize yenilikçi ve farklı açılardan yaklaşmalısınız.




Yengeç Burcu: Tam güneş tutulması maddi konuları hızlandırıyor. Güzel gelişmeler karşınıza gelebilir. Bu süreçte ne kadar esnek olursanız o kadar değişik ve farklı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.




Aslan Burcu: Karşınıza gelecek plan ve projeler, konuştuğunuz, yapmak istediğiniz işler alanında da yenilikçi olacaksınız. Yeni, farklı, sıra dışı, sürprizli olan her şey daha fazla ilginizi çekecek. İstediğiniz bir iş karşınıza gelebilir.




Başak Burcu: Güneş Tutulması sizin kontrolünüz dışında gelişecek olaylarla dolu olabilir. Riskli girişimler, atılacak adımlar istenmeyen birtakım olayları karşınıza getirebilir ve kayıplar oluşabilir. Bu tutulmayla beraber sağlık koşullarınızla ilgili zorlanabilirsiniz.




Terazi Burcu: Güneş tutulması, sosyal çevre konularınızı hızlandırabilir. Çevreniz değişebilir ya da arkadaşlarınızın hayatındaki değişimler sizi de etkileyebilir. Hala hayatınızda biri yoksa arkadaşlarınızın ön ayak olacağı bir insanla aşka yelken açabilirsiniz.




Akrep Burcu: Güneş tutulması kariyerinizde önemli adımları karşınıza getirecek. İş hayatınızdaki değişimlere kolay ayak uydurabilir bir terfi alabilir veya önemli bir adım atabilirsiniz. Kendinizi mutlu ve şanslı görecek, attığınız tohumların yeşerdiğini göreceksiniz.




Yay Burcu: Güneş tutulması yabancılarla yapılacak işlerinizde, ticari oluşumlarınızda, hukuksal konularda yeni başlangıçları hızlı ve beklenmedik olaylarla tetikleyebilir. Seyahat, eğitim alanlarınızda da beklenmedik olaylara açık olabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Güneş tutulması ortak parasal konularda önemli ve beklenmedik gelişmeleri karşınıza getirebilir. Partnerinizin veya ortağınızın parasal durumunda da önemli gelişmeler oluşacak. Bu tarihten sonra vergi, borç altına girmek, kredi, miras gibi konular hızlanıyor.




Kova Burcu: Güneş tutulmasıyla beraber özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde önemli gelişmeler devreye girecek. Çok önemli kararlar bu tutulma esnasında karşınıza gelebilir. İlişkilerinizi ve çevrenizi destekleyen bir tutulma olacak.




Balık burcu: Güneş tutulması iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yeni konuları ve hızlı konular ve olaylarla karşınıza getirebilir. Günlük hayatınızın ritminde önemli değişiklikler oluşabilir. Yine bu tutulma, sağlığınızda hızlı ve beklenmedik olayları karşınıza getirebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR