Bu haftabaşı ilişki ve para gezegeni Venüs yengeç burcuna geçecek. Ailemize, evimize ve yuvamıza olan düşkünlüğümüz artacak. 3 hafta boyunca ilişkilerimizde duygusal, anaç, besleyici ve alıngan davranabiliriz. Su kenarları, deniz yolculukları bizi rahatlatabilir. Ağustos başında hırslarımız artabilir. Güç ve başarıyı arzu edebilir yine de başkalarından direnç görebiliriz. Bir hareket veya plan konusunda obsesif olamamaya çalışalım. Sıkıntı yaşadığımız noktalarda görüşlerimizin doğruluğunu gözden geçirmek işimize yarayabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sempatik, duygusal, sezgili ve güvenilir bir insansınız. Aşırı duygusal olmanız nedeniyle hayatınızda bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda sezgilerinizden yararlanabilirsiniz. İnsanların size olan saygısı, açık sözlü olmanızdan kaynaklanıyor. Bu sene, sezgilerinizle hareket edebilir, parasal kazançlarınızı arttırabilirsiniz.




Koç Burcu: 3 hafta boyunca ev ve aile yaşantınızda vaktinizi harcamak isteyeceksiniz. Evinizi güzelleştirmek, dekorasyon, tadilat, tamirat,yer değiştirme gibi olgular gündeminizde olacak. Dışarıda olmaktansa, sevdiklerinizi evinizde ağırlamak isteyebilirsiniz.




Boğa Burcu: 3 hafta boyunca yakın çevre, akraba veya kardeşlerinizle ilişkileriniz güzelleşmeye başlayacak.Yine satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, bilgisayar ve bilişim sektörlerinden işiniz varsa olumlu bir dönem içinde olacaksınız.




İkizler Burcu: Maddi kazanımlar, sahip olduğunuz değerlerde artış ve para konularında güzelliklerle karşılaşacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. 3 hafta boyunca ticaret konuları artabilir ve kadınlardan fayda ve yarar görebilirsiniz. Güzel eşyalar, objelere olan tutkunluğunuz artacak.




Yengeç Burcu: Bugün itibarıyla sosyalleşmeye başlıyorsunuz. Fiziksel görüntünüzü önemsemeye başlayacak, kendinizi yenilemek için harekete geçeceksiniz. Yine alışveriş yapmak, gezmek, dolaşmak ve paylaşım içinde olma ihtiyacınız yüksek olacak.




Aslan Burcu: Bugün itibarıyla 3 hafta boyunca sosyal çevrelerden uzaklaşma, ilişkilerinizde bir geri çekilme isteği görülebilir. İlişkileri olanlar fedakarlık yapmaları gereken bir dönem içinde bulunuyorlar. Yalnızlığı sevme, hayatın anlamını bulmak isteğiniz yoğun olacak.




Başak Burcu: Arkadaşlarınız ve sosyal ilişkilerinizin güçleneceği bir döneme giriş yapıyorsunuz sevgili başaklar. Katılacağınız davet, organizasyon ve grup çalışmalarından fayda görebilir, işten elde edilen gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Sosyalliğiniz artacak, yerinizde duramayacaksınız.




Terazi Burcu: Toplumsal konularda, iş ve kariyer hayatınızda ilişkilerinizin artacağı ve güçleneceği bir döneme giriş yapıyorsunuz sevgili teraziler. Bir sürü görüşme ve konuşmalar yapabilirsiniz. Yapacağınız seyahatlerde güçlü ve etkin insanlarla tanışabilirsiniz. Hukuki konularda şanslı bir dönem olacak.




Akrep Burcu: 3 hafta boyunca medya, eğitim, hukuk, seyahat, ticaret alanlarınızda ilişkileriniz çok iyi olmaya başlayacak. Tanımadığınız insanlara vakit ayırmaktan keyif alacaksınız. Yine size yeni alanlar açacak bir eğitim fırsatı, kurs veya seminerler ön plana çıkabilir.




Yay Burcu: Başkalarının kaynakları, eşinizin veya sevgilinizin para durumuyla ilgili sevindirici haberler kapıda. Yine kredi, faiz, vergi, borç ödeme gibi konular gündeminize oturabilir. Gizemli konu ve olaylar daha fazla ilginizi çekecek.




Oğlak Burcu: Özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde güzel ve etkili bir döneme bugün itibarıyla merhaba diyeceksiniz. İlişkilerinizde var olan problemleri çözmeniz adına faydalı bir dönem altındasınız. 3 hafta boyunca sevdiğiniz insana olan düşkünlüğünüz artacak.




Kova Burcu: İş ve hizmet hayatınızda ilişkilerinizin güçleneceği ve sağlamlaşacağı bir dönem içine giriyorsunuz. Sağlığınız yine bu 3 hafta boyunca iyi olacak yalnız tatlı ve zengin yiyecekler tüketme meyiliniz size kilo aldırabilir.




Balık Burcu: Aşk hayatınız güzelleşmeye başlıyor. 3 hafta boyunca bulunacağınız aktiviteler, hobiler, romantizm, keyifli ortamlar veya çocuklarla geçirilecek güzel zamanlar hayatı dolu dolu yaşamanıza ve eğlenceli yönlerinizin ortaya çıkmasına neden olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR