Haftaya Ay Aslan burcundayken, organize olma isteğimizle başlayabiliriz. Bu pazartesi devreye giren etkilerle, özel ilişkilerimizde sevdiğimiz insanla birbirimizi anlamakta, sevgimizi karşı tarafa aktarmakta sıkıntılar yaşayabiliriz. İlişkilerimizde var olan tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir.Yine parasal işlerimizde ve adımlarımızda dikkatli olmakta fayda var. Neyse ki, farklı düşünceler ve fikirlerle hayata esnek bakabilmeyi, diğer insanlardan destek alabilmeyi bileceğiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çekici, sevecen, sanata düşkün, estetik, maceraperest bir insansınız. Kendinize olan düşkünlüğünüz çok fazla ve bunun üstesinden gelmeyi bilmelisiniz. Gerçeklerle yüzleşmek bazen sizi rahatsız etse de, kariyer ve iş hayatınızda size kolaylık sağlayacak. Bu sene, ilişkilerinizde bazı sıkıntılara açık olabilirsiniz. İş hayatınızdaysa güzel etkileriniz var.




Koç Burcu: Bugün yakın çevre ilişkilerinizde ve iletişim halinde olacağınız insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Olayları gözünüzde büyütebilir, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Günlük eğlenceli aktiviteler bu durumlardan çıkmanıza yardımcı olabilir.




Boğa Burcu: Bu haftabaşı parasal konularda kendinizi yalnız ve mutsuz hissedebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin ve eşinizle konuşmalarınızda biraz daha olumlu olmaya çalışın. Aile hayatınızdaki esnek oluşumlar sıkıntılarınızı rahatlatabilir.




İkizler Burcu: Bugün ilişkilerinize dikkat edin. Sevdiğiniz insanla aranıza bir duvar örebilirsiniz. Gerçek duygularınızdan ona bahsetmek, ona açılmak kolay olmayacak. Her tür ilişkinizde sıkıntılara açıksınız. Sosyal ilişkilerinizden alacağınız destekler sizi rahatlatabilir.




Yengeç Burcu: İşinizi mutluluğunuza tercih etmek durumunda olmanız, işinizin ağır sorumlulukları, hayata bir parça da olsa negatif bakmanızı sağlayabilir. Maddi alanda, parasal atılımlarınız ve güzel oluşumlar, hayatı daha farklı algılamanıza sebep olacak.




Aslan Burcu: Sosyal ve özel İlişkilerinizden beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda zorlanmalar oluşabilir. Kendinizi ilişkilerinizde ifade edemeyebilisiniz. Hayatı farklı algılama isteğiniz sizi zorlanmalardan koruyabilir.




Başak Burcu: Bu haftabaşı ailevi ilişkilerinizde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Belki de işinizi aşkınıza, ev ve aile hayatınıza tercih edeceksiniz. Bu dönemde içinizde bir mutsuzluk, büyük bir yalnızlık hissedebilirsiniz. Kendinize ve düşünce gücünüze inanın.




Terazi Burcu: Daha az tanıdığınız insanlarla ilişkilerinizdeki bozulmalar sizi biraz zorlayacak. Aile hayatınızda parasal konularda bazı tatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan göreceğiniz desteklerle zorlukları aşmanız mümkün.




Akrep Burcu: Bu Pazartesi, iş ve parasal ilişkileriniz bozulabilir. Alışverişlerinize ve para harcamalarınıza dikkat edin, hayatın sizi zorladığını düşünebilirsiniz. Kariyerinizdeki değişik oluşumlar ve hareketlilik sizi sıkıntılarınızdan kurtarabilir.




Yay Burcu: Özel hayatınızda ve ortaklı iş ilişkilerinizde zorlanmalar ve sorunlar bu haftabaşı devrede olabilir. Sevilmediğinizi düşünebilirsiniz, partneriniz de aynı ilgiyi sizden bekleyebilir. Dış ortamlarda bulunmak bu sıkıntılı etkileri asgariye indirebilir.




Oğlak Burcu: Kendinizi yalnız hissedeceksiniz. Sağlığınızla ilgili birtakım sıkıntı ve problemler varsa bunlar da devrede olabilir. Hem aşk hayatınıza hem de iş yaptığınız insanlarla olan bağlantınızda biraz blokajlar, sorunların oluşabilir.




Kova Burcu: Özellikle aile ve aşk hayatınızda bu haftabaşı desteklenmeyeceksiniz. Kendinizi yalnız hissedecek ve kimsenin sizi anlamadığını düşüneceksiniz. Sizinle hayatı paylaşan insanlardan alacağınız destekler sizi rahatlatabilir.




Balık Burcu: Aile hayatınızdan kimsenin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Evinizle ilgili başlattığınız bir proje varsa dikkatli olmanız gerekebilir. Bazı olumsuzluklar bu haftabaşı tetiklenirken, iş alanlarınızdaki güzel gelişmeler sizi rahatlatacak.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR