Bugün ve yarın Ay Koç Burcunda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Duyularımız fazlasıyla hassas olacağından kendimizi huzursuz ve gergin hissedebiliriz. Lider yönlerimizle agresif etkilerden uzak duralım. Sakarlıklara, düşmelere ve çarpmalara dikkat edelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; entelektüel, bilimsel, anlayışlı, insanlara candan yaklaşan, bağımsız bir insansınız. Güçlü karakterinizle üstesinden gelemeyeceğiniz konu yok. Çalıştığınız ortamlarda sivrilen kişiliğiniz ve meydan okuyan tavırlarınız zaman zaman zorluk yaşatabilir. Bu sene düşüncelerinizi doğru kullanarak yolunuzda ilerleyebilirsiniz.




Koç Burcu: İş alanlarınızda parasal yönden iyi disipline olmanız gerekiyor. Çevrenizdekilerin gözüne girmek için ağır çalışmalardan kaçınmayın. Kendinizi bir şekilde gösterecek, çevrenizde istediğiniz karizmayı sağlayacaksınız.




Boğa Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın akraba veya kardeşleriyle olan bağlantılarınız güçlenebilir. Sizi tanıyan insanlardansa, daha az tanıyan kişilerden hayatınıza dair daha fazla destek göreceksiniz.




İkizler Burcu: Bugün bulunacağınız çevrelerde şanslı yapınızla kolaylıkla dikkat çekmeye müsait olacaksınız. Sosyal ortamlarda sizin bu kadar rahat hareket etmeniz, önemli iş olanakları sağlayabilir.




Yengeç Burcu: Bugün özel hayatınızda sevdiğiniz insan veya çocuğunuz için çalışmaktan, onlar için bir şeyler yapmaktan gocunmayabilir, sorumluluklarınızın sizi yukarılara taşıdığını düşünebilirsiniz.




Aslan Burcu: İşlerinizin giderek daha da artacağı bu dönem de kısa yolculuklar, kısa planlar sizi tatmin etmeli, yoksa arzularınız yüzünden zorlanabilirsiniz. Enerjinizi doğru kullanmaya çalışın.




Başak Burcu: Yakın çevrenize karşı sorumluluklarınızı bilerek hareket edecek, aşk hayatınızda kalıcı adımlarla ilerleyeceksiniz. Siz ne istediğinizi bildikten sonra gerisi teferruat sevgili başaklar. Yeter ki siz isteyin.




Terazi Burcu: Bugün özel yaşantınızda kendinizi özel, mutlu ve canlı hissedebilirsiniz. Ayrıca bugün aile hayatınız için ayırdığınız veya biriktirdiğiniz paranızı, yine onlar için harcayabilirsiniz.




Akrep Burcu: Çok çalışmanızın karşılığını alacağınız bir dönem. Kafanızda gereksiz bir sürü düşünce var, bu düşünceleri gözünüzde büyütmeyin, karar verdikten sonra herşey çok kolay gerçekleşecek.




Yay Burcu: Arkadaş ortamlarınızda sadece kendi sıkıntılarınızdan bahsetmemeye çalışın, onları dinlemek ve sorunlarına yardımcı olmak, sizi olumsuz ruh halinizden kolay çıkaracak.




Oğlak Burcu: Bugün geleceğinize yönelik devreye soktuğunuz işlerinizde, hayat sizi destekleyecek. Güçlü kişiliğinizle altından kalkamayacağınız hiçbir sorun yok. İnsanlar üzerinde bıraktığınız izlenimler hayranlık verici olacak.




Kova Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanı bir azarlıyor, bir göklere çıkartıyorsunuz. İlişkinizdeki dengeye ve dinamiklere özen göstermeli, her işi hallederim tavrıyla ilişkilerinize yaklaşmamalısınız.




Balık Burcu: Bugün maddi konularda bolluklu ve bereketli bir gün olabilir. Elinize geçecek olan para, hemen borçlarınıza veya ödemeniz gereken yerlere kaysa da, en azından stres altında kalmaktan kurtulmuş olacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR