Bugün Ay Kova Burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide, Kova burcu, dolaşım sistemi, baldır, bacak, ayak bileği, topukları temsil eder. Ev işlerinde evi havalandırmak, temizlik yapmak, cam silmek uzun süreli etki sağlayacaktır. Ayrıca evcil hayvanların yaşam alanlarını temizlemek, elektronik ve teknolojik aletlerin temizlik ve bakımını yapmak olumludur.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sempatik, yardımsever, hassas, zeki bir insansınız. Sizden yardım isteyen insanlar için elinizden geleni yaparsınız. İçinizden gelen herşeyi yapmaya meyiliniz var. Zaman zaman kendinizi beğeniyorsunuz. Bu sene, iş hayatınızda önemli gelişmeler yaşanabilir.




Koç Burcu: Artık hayatın daha eğlenceli taraflarını keşfetmek ve görmek arzusundasınız. Hayatınızda yeni bir açılıma yön veren oluşumlarda maceracı yönünüz ön plana çıkabilir.




Boğa Burcu: Bugün, dış dünya ve diğer insanlar daha fazla ilginizi çekecek. Kendinizi bir çok konuda kandırmaya müsaitsiniz. Hayata bakış açınızda deneyimlerinizden fayda çıkarmalı, başkalarını kendi çıkarlarınız için harcamamalısınız.




İkizler Burcu: Kafanızda bazı koşulların net olmaması, gideceğiniz yönü doğru bir şekilde görmenize engel oluyor. Kendiniz ve çevreniz üzerindeki değişimler, sizi yapacaklarınızdan alıkoyabilir.




Yengeç Burcu: Yaptığınız girişimlerin sonuçlarını maddi olarak alacağınız bir ay içindesiniz.Yine de ortaya çıkacak bir ödeme veya borç dengelerinizi bu birkaç gün sarsabilir. İş hayatınızdaki bağlantılarınızda şüphe ve güven arasında gidip geliyorsunuz.

Aslan Burcu: Yapmak istedikleriniz için gereken ortamları bulmakta zorlanmayacaksınız. Bugün özel hayatınızda, sevdiğiniz insana duygusal olarak bağlılık hissedebilir, onun istek ve beklentilerini herşeyden üstün tutabilirsiniz.




Başak Burcu: Aşk hayatınızda veya çocuklarınızın hayatında değişimlere şahit olabilirsiniz. Deneyimlerinizden yararlanmanız gereken bir süreç olacak. Bugün tamamlanması gerekenler kafanızı fazlasıyla meşgul edebilir.




Terazi Burcu: Sosyal çevrenizin artacağı, bir çok yere girip çıkacağınız bir süreç içerisindesiniz. Olabildiğince gezmeniz ve bu ortamlardan faydalanmanız gerekecek. Sevdiğiniz kişiyle tadını çıkaracağınız güzel bir haftabaşı sizleri bekliyor.




Akrep Burcu: İş koşullarınızın, özel yaşamınızı belirsiz bir şekilde etkilemesine izin vermemelisiniz. Belki de koşulları önceden belirlemelisiniz. Bugün dinlenmek ve ailenize vakit ayırmayı isterken, çalışma koşullarınız geriliminizi arttırabilir.




Yay Burcu: Bugün geleceğe yönelik adımlarınızda yaptığınız planlar, tam anlamıyla işlemeyebilir. Aşk ve eğlence hayatınızdaki şanslarınız, para engeline takılabilir veya riskli oluşumlardan fazlasıyla keyif alabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün maddi konularda kafanızdaki hesabı tutturmanız zor olacağından yüksek alışverişler yapmaktan kaçının.Özel hayatınızla ilgili konularda şefkatli ve anlayışlı yönleriniz daha fazla önde olacak.




Kova Burcu: Bugün şartlar sizden yana olacak ve kafanıza göre davranmayı isteyeceksiniz. Bu da ilişkinizde sizi zorlayabilir. Kendi istekleriniz doğrultusunda inatçılık yapmamaya özen gösterin.




Balık Burcu: Bugün arkadaşlarınızın yardım çağrılarına cevap vermeniz, özel yaşantınızı zorlaştırabilir. Üzerinizde hissedeceğiniz sıkıntıyı yakınlarınıza ve sevdiklerinize hissettirmemeye çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR