Haftaya Ay Akrep burcundayken, ortaklaşa parasal konulara odaklanarak başlıyoruz. Çarşamba itibarıyla 3 hafta boyunca venüsün ikizler burcundaki seyrinde ilişkilerimizde mantık, sosyallik, iletişim ve hercailik ön planda olabilir. Perşembe günü itibarıyla iletişimimizde duygusal, sıcak, sosyal yönlerimiz öne çıkabilir. Cuma günü doğru zamanda, doğru ifadeler devrede olabilir. Parasal işlerimiz için hem Perşembe hem de Cuma günü güzel şanslara sahibiz.Pazar günü sabah saatlerinde 07:06’da Oğlak burcunda bir Dolunay oluşuyor. Bu dolunayla birlikte, iş konularımız önem kazanmaya başlayacak. Aile ve iş ilişkilerimizi bu dolunay dengede tutumaya çalışalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; becerikli, zeki, çekici, sıkılgan bir insansınız. Konu sizinle ilgili olmadığı zaman çabuk sıkılıyorsunuz. Biraz daha anlayışlı ve konulara odaklanan biri olabilirseniz çok daha iyi noktalara ulaşabilirsiniz. Arkadaşlarınız çok geniş ve sizi çok seviyorlar. Bu sene, girişimlerinizin sonuçlarını alabilirsiniz.




Koç Burcu: Bugün, ortaklaşa para konularınız devrede olmaya başlıyor. Özellikle aşk hayatınız için yapacağınız harcamalarınız fazla olabilir. Önsezilerinizi doğru bir şekilde kullanabilirseniz, bugün her durum altından kalkmasını iyi becereceksiniz.




Boğa Burcu: Bugün, özel hayatınızın ve ortaklaşa işlerinizin detayları ön planda olacak. Aile ortamınızda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Aileniz veya sevdikleriniz illa sizinle aynı düşüncede olmak zorunda değiller. Buna dikkat ederek hareket etmeye çalışın.




İkizler Burcu: Bu bir kaç gün boyunca , iş, hizmet veya sağlık konuları daha fazla ilginizi çekebilir. Tamamlamanız gereken işleriniz, hızlı akan iletişim trafiğiyle özellikle bugün sizi zorlayabilir. İş hayatınızda sezgilerinizle hareket etmenin tam zamanı.




Yengeç Burcu: Bu bir kaç gün aşk hayatınız, yaratıcılığa veya sanata dayalı işleriniz veya çocuk alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Parasal konularda dikkatli olmayı ihmal etmeyin. Borsada yatırım yapanlar şanslarına güvenmekten çok daha gerçekçi adımlar atmaya özen göstersinler.




Aslan Burcu: Ev ve aile hayatınız daha fazla ön plana çıkarken, özellikle bugün aile hayatınızda sevdiklerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Kadın, erkek ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerekebilir. Arkadaşlarınız için gerçekten değerli olduğunuzu anlayacaksınız.




Başak Burcu: Bugün, yakın çevre, akraba veya kardeşlerinizle ilgili konular devrede olacak. Gün içinde yakın çevrenizle anlaşmakta ve derdinizi onlara anlatmakta zorlanabilirsiniz. Özel hayatınızdaysa sevdiğiniz insanla hayallerinizi paylaşabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bu bir kaç gün, parasal konularınız daha ön planda olacak. Sosyal ortamlarınızdaki harcamalarınıza bugün dikkat etmeniz gerekebilir. İş hayatınızda yaratıcı ve doğaçlama yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Yeteneklerinize güvenmenin zamanı geldi.




Akrep Burcu: Bugün, kendinize olan güveniniz tam olabilir. Bir kaç günden beri üzerinizde hissettiğiniz durgunluk ve isteksizlik yerini enerji dolu ortamlara bırakabilir. Yalnız bugün iş hayatınızda, kendi kararlarınızı ortaya koyarken zorlanabilirsiniz. Çelişkilerden uzak durun.




Yay Burcu: Bugün, önemli işlerden ve görüşmelerden kaçının. İsteksizliğiniz bu bir kaç gün hayatınızda etkili olabilir. Özellikle seyahatlerde beklenmedik etkilere açık olmalısınız. Diğer insanlarla gireceğiniz diyaloglarda, ruhen yorulabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bu bir kaç gün, sosyal çevre alanlarınız devrede olabilir. Özellikle, sosyal ortamlarda, davetlerde veya grupsal işlerinizde parasal konularda zorlanmalara dikkat edin. Her zaman kolaylıkla aldığınız desteği bugün alamayabilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün iş ve kariyer hayatınız ön plana geçebilir. Çalışmıyorsanız kalabalık ortamlarda olmak daha çok hoşunuza gidecek zira enerjiniz yüksek olabilir. Yine de kalabalık ve göz önünde olacağınız ortamlarda özel hayatınıza ve davranışlarınıza dikkat edin.




Balık Burcu: Bugün uzak ortamlar, seyahatler devreye girerken özellikle iş hayatınıza dayalı seyahatlerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bir yandan tatil yapma ihtiyacınız, diğer yandan iş yükümlülükleriniz sizi zorlayabilir. Esnekliğinizi koruyun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR