Bugün Ay İkizler burcunda olacak. İletişimimiz artıyor. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika birgün. Yalnız ay kapandığından önemli adımlardan ve başlangıçlardan sakınmalıyız. Yeni adımlar için yarın oluşacak yeniay sonrasını kullanmamız yerinde olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; ciddi, güçlü, derin, becerikli ve sabırlı bir insansınız. Girdiğiniz ortamlarda sevgi ve saygı kazanmanız mümkün. Kendi kaderinizi kendiniz çiziyorsunuz. Farklı ve yeni olan şeyler, insanlarla ilgili işler dikkatinizi çekiyor. Bu sene kadersel temalar hayatınızda yer edebilir. Kendinizi akışa bırakın.




Koç Burcu: Bugün yakın çevre konularınız, konuşmalarınızda aradığınız desteği bulmanız zor olabilir, Gün içinde çok çabuk demoralize olabilirsiniz. Kendinizi yukarıya taşımayı öğrenmelisiniz. Herkesi mutlu edeyim derken, kendinizi mutsuz etmeyin.




Boğa Burcu: Bugün oturaklı ve materyalist konulara odaklanabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı karşılayacak planlar doğrultusunda ilerlemeniz gerekiyor. Önemli adımlardan kaçının, duygusal iniş çıkışlar sizi zorlayabilir.




İkizler Burcu: Bugün daha aktif ve ön planda olmanız gereken bir gün olacak. Hızlı ve düşüncesizce davranmanız ufak tefek duygusal çöküşlere neden olabilir. Kalabalık ortamlarda kafa karışıklıkları ve duygusal dalgalanmalara dikkat.




Yengeç Burcu: Bugün, koşturmalarınız yerini daha az enerjiye bırakacak. Yaşadığınız olayları bilinçaltı süzgecinden geçirmeniz gerekecek. Böylece kafa karışıklığından kurtulmuş olacaksınız.




Aslan Burcu: Geleceğe yönelik konuşma ve görüşmeler içinde olabilir, yapmak istediklerinize dair planlar oluşturabilirsiniz. Daha iyi sonuçlar alabilmeniz için daha sakin ve oturaklı hareket etmeye ihtiyacınız var.




Başak Burcu: Sizi destekleyenlerden alacağınız önemli güçlerle bir çok işi başarabilecek durumdasınız. Sosyal çevrenizde önemli konuşmalar ve davetler gündeminizde olacak. Aile hayatınızda kendinizi yetersiz hissetmeniz mümkün.




Terazi Burcu: Bugün meraklı ve iletişime açık yanlarınızla aktif ve hareketli bir gün geçireceksiniz.Tanımadığınız ortamlar, yeni tanışacağınız kişilerle ilişkilerinizde net ve açık olmak daha fazla işinize yarayabilir.




Akrep Burcu: Göz önünde olmayı seviyor olmanız bugün para harcamalarınızı yükseltebilir. Fikirsel olarak olayları derinlemesine araştırmayı seveceğiniz bir gündesiniz. Aşk hayatınızda duygusal olarak kafanız karışık olabilir.




Yay Burcu: Bugün sevdiğiniz insanla beraber ortak hareket edebilir ve keyfinizi yükseltebilirsiniz. Dış dünyaya gösterdiğiniz duyarlılık ve anlayışı ona da göstermeniz hoşuna gidebilir. Ortaklaşa para konularınızda beraber alacağınız kararlar etkili olacak.




Oğlak Burcu: Çalışma ortamınızın değişkenliği ve hareketliliği sizi zorluyor ama siz çalışmak için doğmuşsunuz. Birden fazla uğraşmanız gereken konu olabilir. Gücünüzü, sevdiğiniz insanla yapacağınız güzel konuşmalardan alabilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün aşk hayatınızda veya çocuğunuzu içeren konu ve olaylarda keyifle hareket edeceksiniz. İş alanlarınızda kafanız belli bir yere takılı olabilir, dalgınlıklar ve duygusal iniş çıkışlara dikkat.




Balık Burcu: Evinizde ve ailenizle ilgili programlarda birden fazla seçeneğiniz olacak ve bugün aile hayatınızda kafa karıştıran ve biraz da tembel tavırlar sergileyeceksiniz. Aşk hayatınızda gereksiz alınganlıklardan kaçının.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR