Bu Cuma ay başak burcunda günlük rutin işlerimize ve sağlığımızla ilgili konulara odaklanabiliriz. İş hayatımızda verimli olmak isteyebilir, günlük işlerimizi doğru organize edebiliriz. Hareketlerimizde hız kazanıyoruz ama düşünmeden harekete geçmemeye özen gösterelim. Hazımsızlık sorunlarına dikkat.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; başkalarının düşüncelerini ve yaptıkları işi etkileyebilecek bir gücünüz var. İnsanlar sizden kolaylıkla etkileniyor.Yalnız kuruntulu taraflarınız ve aceleci tavırlarınızla bu gücü yeteri kadar kullanamıyorsunuz. Bu sene, hayatınızda önemli şanslar yakalayacaksınız.




Koç Burcu: Hayatınızdaki değişimleri keyifli ve eğlenceli bakış açınızla farklı bir noktaya taşıyabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki keyifli oluşumlar etrafınızla olan bağlantılarınızı güçlendiriyor. Rutin işlerinizi aksatmayın.




Boğa Burcu: İçsel olarak yaşadığınız deneyimler aile ve ev hayatınızda daha esnek ve yaratıcı olmanıza neden olabilir. Kişisel gelişiminiz davranışlarınızı ve çevrenizi farketmenizle doğru orantılı.




İkizler Burcu: Çevre faktörlerinizde önemli değişimler yaşanırken, bu deneyimi kendi yaşantınıza aktarmalısınız. Aile hayatınızda ve yaşantınızda yapılması gerekenler, günlük işleriniz vaktinizi alacak.




Yengeç Burcu: İş alanlarınızda güzel parasal şanslar ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Değişimler size yeni fırsatlar sunabilir. Ayrıca iletişimsel konularda kendi fikirleriniz doğrultusunda ısrarcı olmayın.




Aslan Burcu: Hayatınız için atacağınız adımlarda, daha az tanıdığınız yabancı insanlardan güzel açılımlar ve destekler görmeniz mümkün. Kendinizi geliştireceğiniz alanlarda güzel sonuçlar elde etmeye yatkınsınız.




Başak Burcu: Hayatınızda sizi değiştiren ve dönüştüren konu ve olaylarla bu aralar çok ilgilisiniz. Çevrenizde olup biten bir sürü olaya farklı gözlerle bakmanın tam zamanı. Kendi isteklerinizden taviz vermeyin.




Terazi Burcu: Partnerinizin hayatındaki gelişmeler ve fırsatlar sosyal çevrenizi hareketlendirebilir. Arkadaşlarınız size fırsatlar sunabilir. Şansınız yüksek, bu dönem başkalarıyla yolunuzda ilerlemek isteyebilirsiniz.




Akrep Burcu: İş ve kariyer alanlarınızdaki güzel oluşumlar, günlük rutin işlerinizi farklı noktalara taşıyabilir. Arkadaş ortamlarınızda olaylara esnek ve geniş açıdan bakmak önem kazanıyor.




Yay Burcu: Partnerinizle bazı fikirleriniz örtüşmese bile bile dış ortamlardan , daha az tanıdığınız insanlardan alacağınız güzel etkilerle, kreatif işlerinizde istediğiniz şansı yakalayabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Eşinizin veya iş ortağınızın hayatındaki güzel anlaşmalar ve gelişmeler sizin hayatınızı da olumlu etkiliyor. Bugün parasal konularda önemli fırsatlar altında olacaksınız.




Kova Burcu: Partnerinizin veya iş ortağınızın hayatındaki olumlu gelişmeler iletişiminizi hızlandırabilir. Hızlı başlayan gününüzde önemli anlaşmalar için görüşmeler yapabilirsiniz. Parasal konularda tatmin sağlayabilirsiniz.




Balık Burcu: İş alanlarınızdaki olumlu gelişmeler parasal konularda güzel sonuçlar doğurabilir. Özel hayatınızda sevdiğinizle uyumlu olabilirsiniz.Bazı fikirlerinizde inat etmeyin ve uyumsuzlukları da çok uzatmayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR