Haftamız Ay yengeç burcundayken evimize, ailemize ve yuvamıza odaklanarak başlıyor. Bu Pazartesi, devreye giren mars- satürn karşıtlığıyla enerjimizin, koşullar ve çevre tarafından engellendiğini, bastırıldığını görebiliriz.Girişimlerimizin ve hareketlerimizin zorlandığına şahit olabiliriz. Bazı işlerimizde bitişler, sonlanmalar oluşabilir. Tehlikeli aktivite ve durumlardan kaçınalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; idealist, hayalperest, dürüst, samimi bir kişiliğe sahipsiniz. Başkalarının fikirlerine değer vermenize rağmen, en yakınınız olsa bile yanlış bir hareket gördüğünüzde tarafsız davranabiliyorsunuz. Önemli insanlarla bir arada olmak için çaba harcayacak, dürüstlüğünüzle güzel kazanımlar elde edeceksiniz. Bu yıl, enerjinizi iyi ayarlamalısınız.




Koç Burcu: Yakın çevreniz, iletişimsel işleriniz için çabalarınız ve uğraşılarınızda sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. Engellendiğinizi düşünebilir, öfkenizi ve sinirinizi yakın çevrenizdeki insanlardan çıkarabilirsiniz.




Boğa Burcu: Parasal konularda sıkıntıların, problemlerin oluşabilir. Bu süreçte hiçbir şekilde borç almayın, borç vermeyin, riskli yatırımlardan kaçının. Para dengenizi oluştururken bazı engeller ve sorunlar oluşursa tepkilerinizi kontrol edin.




İkizler Burcu: Özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde bazı ilişki sıkıntılarına ve sonlanmalarına bu haftabaşı dikkat etmelisiniz. Bazı girişimleriniz, özel ilişkileriniz yüzünden engellenebilir. Haftanız parasal konularla başlıyor.




Yengeç Burcu: Kariyeriniz ve iş hayatınızda enerjinizi doğru yönlendiremeyebilirsiniz. Bazı engellerle, sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Öfkenizi içinizde tutmaktansa başka alanlarla ilgilenerek rahatlayabilirsiniz.




Aslan Burcu: Aşk hayatınız ve sosyal çevreniz arasında bazı zorlanmalar oluşabilir. Arkadaş ilişkilerinize bu dönemde dikkat edin, fikirlerinizden bahsederken arkadaşlarınızı üzebilir veya onlar size aynı şekilde davranabilirler.




Başak Burcu: Bu haftabaşı aile sorumluluklarınız, iş hayatınızdaki girişimlerinizi bloke edebilir. Bazı aksilik ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Aile hayatınızdaki çekişmelerde devrede olabilir.




Terazi Burcu: Bu haftabaşı bazı adımlarınız, girişimleriniz yakın çevre sorumluluklarınız yüzünden engellenebilir. Önemli işlerinizdeki sıkıntılar üzerinizde gerginlik ve öfkeye neden olabilir. Bir seyahatiniz engellenebilir.




Akrep Burcu: Parasal konularda bu haftabaşı zorlanmalara dikkat edin. Maddi konularda eliniz kolunuz bağlanabilir. Beklediğiniz bir parayı tahsil edemeyebilir veya para dengesini kurmakta zorlanabilirsiniz.




Yay Burcu: Bu haftabaşı özel hayatınıza ve ilişkilerinize dikkat edin. Sıkıntı ve sorunlara açık olacaksınız. Hayat sorumluluklarınız, ortaklı işlerinizde bazı engelleri karşınıza getirebilir. Bu hafta dış ortamlar daha çok ilginizi çekecek.




Oğlak Burcu: Bu haftabaşı hem sağlığınıza, hem iş hayatınıza dikkat edin. İş hayatınızda bazı girişimlerinizde sorunlara açık olabilirsiniz. Aile hayatınızda da zorlanmalar enerjinizi düşürebilir.




Kova Burcu: Özel ilişkilerinize bugün dikkat edin. Sosyal çevre sorumluluklarınız aşka, çocuğunuzun hayatına harcayacağınız enerjiyi engelleyebilir. Bu dönemde ilişkilerinizde bazı sorunlar oluşabilir.




Balık Burcu: Aile hayatınızda, anne babanız arasındaki zorlanmalara bu haftabaşı dikkat edin. Bu süreçte kariyeriniz ve aileniz arasında da kalabilirsiniz. Bu hafta aşk hayatınıza daha fazla özen göstermelisiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR