Bugün öğle saatlerine kadar keyfimiz ve duygularımız rahat akarken, hızlı olmamız gereken işlerimizin üzerine düşebiliriz. Öğleden sonra ve akşam saatlerinde duygularımız ve mantığımız arasında çatışmalar olabilir. Mantıken doğru olduğunu bildiğimiz işlerin peşinden gitmek isterken, duygusal olarak farklı konular ilgimizi çekebilir. Akşam saatlerinde sorumluluklarımızı yerine getirmek daha kolay olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; dayanıklı, güçlü, sevimli kişiliğiniz var. Güçlü bir bünyeye sahipsiniz ve kolay kolay hasta olmazsınız. Tatlı diliniz ve sevimliliğinizle anlaşamayacağınız insan yok. Özel yaşantınızda didişmeyi seviyorsunuz ama bu size ayrı bir özellik katıyor. Bu sene, hayattan alacağınız keyif yüksek olabilir.




Koç Burcu: Üzerinizdeki değişim rüzgarları, hızlı iletişim trafiğiyle sizi etkilemeye devam ediyor. Arkadaşlarınızla, hayallerinize yoğunlaşabilir, sizi saran kuşatmalardan kurtulmak için sosyal çevrenizdeki insanlara sığınabilirsiniz..




Boğa Burcu: Bugün fikirlerinizi yaratıcı ortamlara taşımayı düşünmeli, bazı konularda kendinizi ortaya koymalısınız. Dolaşmak, gezinmek, sevdiğiniz insanlarla olmak isteyeceksiniz ama iş hayatınızda yapmanız gerekenleri de dengelemek önemli.




İkizler Burcu: Kafanızda tatilinize ve yapacaklarınıza dair bir çok hayal kuruyorsunuz. Arkadaşlarınızla bu planlarınızı konuşun, paylaşın. İş konuları kafanızı kurcalamaya müsait olabilir, hırsınızı çevrenizden çıkarmayın.




Yengeç Burcu: Bugün maddi konularda fikirlerinizi ve düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz. Sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla dış ortamlar, farklı yerlerde bulunabilir, harcamalar içinde olabilirsiniz. Gerilimlere dikkat.




Aslan Burcu: Özel hayatınızda oldukça sosyal ve özgür davranışlar sergileyebilirsiniz. Duygularınıza söz geçirmelisiniz. İş alanlarınızdaki şanslı oluşumlarla keyifli bir gün sizi bekliyor, toplum içinde bazı davranışlarınızı kontrol edin.




Başak Burcu: Yapmanız gereken günlük işlerinizde özgürlüğünüze düşkün tavırlarınız bugün yüksek olabilir. Kariyerinize yönelik çalışmalarınız hızlanırken aynı anda bir çok işle uğraşmanız sizi yorabilir. Bu aralar yemek, içmek size fazla keyif verebilir.




Terazi Burcu: Kendinizi geliştirmek, heyecanlı konu ve olaylara yönelik çalışmalarda bulunmak sizin için önemli. Aşk hayatınızda oldukça özgür ve rahat davranışlar sergileyebilirsiniz. Sevdiğinizle aynı frekansta bulunuyorsunuz.




Akrep Burcu: İş ve hizmet hayatınızdaki değişimler en çok kendinizi sorgulamanıza neden oluyor ama bu size kendinizi kötü hissettirmemeli.Bugün evinizde rahatlığınızın ve özgürlüğünüzün tadını çıkarmak isteyecek, ailenizle bir arada olacaksınız.




Yay Burcu: Bugün yakın çevrenize vereceğiniz sözler önemli olabilir. Akrabalarınız veya kardeşlerinizle önemli konuları konuşabilirsiniz. İş ve iletişim alanlarınızda bazı zorlanmalar olsa bile, aşk hayatınızda keyfiniz yerinde olacak.




Oğlak Burcu: Para konularında olabildiğince özgür ve farklı davranmanız gerekebilir. Eğlenceli konu ve olaylara para harcamaktan çekinmeyeceksiniz ama sonradan pişman olmamaya özen gösterin.




Kova Burcu: Hayatınızdan alacağınız keyif zaman zaman gölgelense de, bugün kendi isteklerinizi gerçekleştirme konusunda istekli olacaksınız. Ailenizle olan paylaşımlarınızda onlara karşı anlayışlı olmaya çalışın.




Balık Burcu: Hayalgücünüz, hisleriniz biraz karışık ve dağınık olabilir ama bugün iç sesinizi dinlemelisiniz. Akrabalarınız veya kardeşlerinize karşı anlayışlı olmaya çalışın. Hız gerektiren işlerinizde istediğiniz performansı sergilemeniz biraz zor olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR